mam pocit ze sa to vola sextant -> vyroba tink a mozno sa to da aj kupitBellzebub píše:Zdravičko,
UOmap mi s yokem jede naprosto v pohodě ale jakmile zapnu UO s assistem tak se mi v UOmap zobrazuje postava na konci světa a nevím co s tim :d Díky za jakýkoli tip
Uo Auto mapa
Re: Uo Auto mapa
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Musíš UO mapu kalibrovat, někde tu byl návod jak na to. Zkusím to napsat ve zkratce, pokud by to nestačilo, najdi si ten plný návod. Tak tedy je třeba :Bellzebub píše:Zdravičko,
UOmap mi s yokem jede naprosto v pohodě ale jakmile zapnu UO s assistem tak se mi v UOmap zobrazuje postava na konci světa a nevím co s tim :d Díky za jakýkoli tip
1) napsat ve hře .where a zapsat si údaje o souřadnicích
2) v UO mapě kliknout pravým čudlíkem, dát "Go to location" a zadat zapsané souřadnice
3) znovu kliknout pravým čudlíkem přesně na bod kde teď stojíš a dát zase "Go to location"
4) až vyskočí tabulka, kliknout na čudlík Latitude/Longitude
5) opsat si údaje o šířce a délce ve stupních (3,36 S & 27,8,W například)
6) v UO mapě dát v možnostech UO>>Calibrate a zadat tam zapsané údaje o šířce a délce.
7) hotovo
2-klik na sextant a pokracuj 6. krokomRetromancer píše:Musíš UO mapu kalibrovat, někde tu byl návod jak na to. Zkusím to napsat ve zkratce, pokud by to nestačilo, najdi si ten plný návod. Tak tedy je třeba :Bellzebub píše:Zdravičko,
2) v UO mapě kliknout pravým čudlíkem, dát "Go to location" a zadat zapsané souřadnice
3) znovu kliknout pravým čudlíkem přesně na bod kde teď stojíš a dát zase "Go to location"
6) v UO mapě dát v možnostech UO>>Calibrate a zadat tam zapsané údaje o šířce a délce.
7) hotovo
nebo jít za kamarádem se skalibrovanou UOAM a stoupnout si na nej. otevrit zalozku "players" a opsat jeho souradnice do "Calibrate"...Sikulka píše:2-klik na sextant a pokracuj 6. krokomRetromancer píše:Musíš UO mapu kalibrovat, někde tu byl návod jak na to. Zkusím to napsat ve zkratce, pokud by to nestačilo, najdi si ten plný návod. Tak tedy je třeba :Bellzebub píše:Zdravičko,
7) hotovo
Podstatne rychlejsi, jednodusi a neni potreba sextant...

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Retromancer tento navod napsal jeste lip, ze by to pochopili i lide jako ja
Castian jako vyhodu tohoto zpusobu napsal, ze si ho muze udelat kazdy sam rovnou v nb dole, ktery v te dobe fungoval jinakCastian píše: 1. napis ingame ".where" a nekam si zapis tie udaje a nehybat se
2. Places -> Go to Location - zadej tam udaje ktere si ziskal a prehodi se ti mapa na danou lokaci kde stojis
3. znova Places -> Go to Location -> Show Latitude/Longitude a to co tam budes mat napsane si opis
4. UO -> Calibrate a zapsat Latitude a Longitude v spravnem tvaru a uola je to nakalibrovane
Bezva, vypadá to že UOA běží jak má. Děkuji všem 

- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte jak si aktualizovat UOAM ? Vidím některé dungy tam kde už nejsou, nebo se naopak pohybuju po černých plochách. Nestačí třeba jenom přeinstaovat mapu ? Máte s tím někdo zkušenosti ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Smaž *.bmp soubory z složky s UOAM a při následném spuštění je vytvoř znovu.
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
map -> felluca (trammel,...) map performance settings
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
DěkujuOcroc píše:Smaž *.bmp soubory z složky s UOAM a při následném spuštění je vytvoř znovu.

- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Problém vyřešilo smazání soubru map0.mul, ze složky s mapou. Poté restart Mapy, proběhl update a vše se zobrazuje jak má.Nagash píše:Nevíte jak si aktualizovat UOAM ? Vidím některé dungy tam kde už nejsou, nebo se naopak pohybuju po černých plochách. Nestačí třeba jenom přeinstaovat mapu ? Máte s tím někdo zkušenosti ?
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim Stahl jsem z webu uo AM a píše mi to toto: connection refused! nevíte co s tím díky.
Zkus to podle návodu.
https://www.youtube.com/watch?v=uJ59bS_qPAA
https://www.youtube.com/watch?v=uJ59bS_qPAA
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA