Night Warrior píše:a uz to zacina priprava na koniec sveta 2012 zacalo to vcera koncom DP:)))
PS:mali by ste podakovat aspon nezavislacite cely den pred kompom a idete sa aj napit aj najest vlastne vam to zachranilo zivot
Ale už je to víc jak 24 hodin, takže sem na sobě začal pozorovat abstinenční příznaky.
Night Warrior píše:a uz to zacina priprava na koniec sveta 2012 zacalo to vcera koncom DP:)))
PS:mali by ste podakovat aspon nezavislacite cely den pred kompom a idete sa aj napit aj najest vlastne vam to zachranilo zivot
Ale už je to víc jak 24 hodin, takže sem na sobě začal pozorovat abstinenční příznaky.
Né že by mi vadilo že to nejede ale je to takové depresivní, když i třetí den co se zkouším lognout to nejde :-p
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Treba si to poriadne užiť tak, aby nikto neumrel ale aby po krátkej prestávke zase chutilo hrať.. No ja pevne verím že dnes poobede to už pôjde (ja som celý víkend preč asi by som tie abstinenčné príznaky neuniesol)
Night Warrior píše:Treba si to poriadne užiť tak, aby nikto neumrel ale aby po krátkej prestávke zase chutilo hrať.. No ja pevne verím že dnes poobede to už pôjde (ja som celý víkend preč asi by som tie abstinenčné príznaky neuniesol)
Tady už nejde ani tak o chuť, jako o abstinenční příznaky Hold jsme závisláci jak sviňa
Už by to mohli pusit a netrápit nás tak dlouho
Milý hráči tento pád serveru je kritický spadl z velké výšky a není vůbec jisté že se podaří ho tam opět vrátit aby mohl spadnout znovu děkujeme za trpělivost
Amigor píše:Nechce mi někdo napsat až to pojede třeba smsku ?
nene uvař si kafe jako já
Těch sem už vypil
Driana píše:
Mi šikovný to zvládnem za chodu Ale už bych si docela zase zahral teda.....
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše. Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric http://www.laracraft.cz