taming

Vaše nápady a návrhy
Jacquelline
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Re: taming

Příspěvek od Jacquelline »

Marcus De Raven píše:Bylo by možné a pěkně o to prosím, přeložit trénink tamingu do češtiny, tak jako je to u tamingu?
Takhle je aspon poznat, kdy mas v ruce trenici a kdy ostrou hulku... Obcas to nejaky scriptik nebere a je mu to jedno a ja si toho aspon vzdycky vsimla diky originalu... Kolik lamek a koniku by jinak skoncilo tamnutejch "na skill" :)
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Nemohla by se to rozmezi kdy zvirata neco neuci dat presne podle te tabulky co je na strankach? Bo tak kdyz je to podle sfery. je to dost takovy na nic. tedkom kdy je to predelany.
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

Jacquelline píše:
Marcus De Raven píše:Bylo by možné a pěkně o to prosím, přeložit trénink tamingu do češtiny, tak jako je to u tamingu?
Takhle je aspon poznat, kdy mas v ruce trenici a kdy ostrou hulku... Obcas to nejaky scriptik nebere a je mu to jedno a ja si toho aspon vzdycky vsimla diky originalu... Kolik lamek a koniku by jinak skoncilo tamnutejch "na skill" :)
Po nějaké době tamování s tebou souhlasím :D :P :) .
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Já bych spiše upravil čím větši animal lore, tím lepši klamaky se dali vyhazovat, nejen podle povolani... :o)
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Animal lore ovlivňuje pauzu. To nastavení klamáků, které je, je myslím více méně vyhovující. Povolání, která se na to specializují mohou klamákovat jako o život, ostatní jsou v tomhle ohledu celkem omezeni, což je dobře. Doby warrů s 10ti polary jsou už naštěstí fuč 8)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Retromancer píše:Doby warrů s 10ti polary jsou už naštěstí fuč 8)
No právě :( Jít Despa za wara bez stovky klamáků býval snad ještě větší provar než jít bez 350 portsvitků :(
Nexios
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Amigor píše:Já bych spiše upravil čím větši animal lore, tím lepši klamaky se dali vyhazovat, nejen podle povolani... :o)
Souhlas! Nebo bych to vazal na tamming..
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Retromancer píše:Animal lore ovlivňuje pauzu. To nastavení klamáků, které je, je myslím více méně vyhovující. Povolání, která se na to specializují mohou klamákovat jako o život, ostatní jsou v tomhle ohledu celkem omezeni
Kdyz ma clovek GM AL / GM tamming a nerozbali vsechno, tak je to dle me hodne smutny..
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

No mne je to celkem fuk jestli nerozbalim vsechno:) Ale dal bych si tam u ostrostrelce mensi pauzicku na vyhazovani, tech 6s mi prijde dost v nekterych situacich:)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Nedám si pokoj a zkusim ještě trochu zarejpat do rozdělení klamáků, co přesunout Timber wolfa z lvl 4 do lvl2?
1) HP ma stejně jako Gray Wolf
2) lvl2 klamaku je proti lvl 1,3 a 4 o dost míň
3) pokud nebudu tamovat White Wolfa, můžu si je třídit pomoci massmove

PS: totéž by se dalo říct o Jackrabbitu aby zapadl z lvl 3 do lvl 1 (s vyjimkou těch počtů)

Hranice tamovatelnosti by se měnit nemusela, gray wolf ma taky nejvyšší tamovatelnost z klamáků do lvl 3.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Nejdříve bych rád řekl ,že jsem přez rok nehrál... Před pár dny jsem se rozhodl udělat Taming.. Jenže když jsem se podíval na stránky a na "skutečná" zvířata na DP, byl jsem nemile překvapen.. Kupříkladu Kočka.. ta je na stránkách 20 - 40 ( jak obič,tak černá)(vím že ty hodnoty na stránkách jsou jen orientační) já mam skill 30,1 a nikdy mi nic nepřidala.. zajímavé.. Pak tu mám Goat(alias Koza) která je na stránkách 20 - 65 .. a že bych je mohl tamovat, se říct nedá :) dycky přiběhnu a že není buď tamovatelná nebo nemám na ní dostatečný skill..

za 2) Mohl bych se prosim vás dotázat proč okolo yewu nejsou skoro žádné spawny? Dřív tam bylo mnoho krav, koz,telat.. a teď vše zeje prázdnotou..
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Před nedavnem sem skill Taming dodělal... rozhodně to neni prochazka ružovym sadem, ale da se .... A stoji za to :-) Ale nečekej s nějakou pohodou, a co se tyče toho tamovani, to je podle nalady sphery :P
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Nemohli by se do sveta dodelat trochu vice spawnu? prece jen kdyz bezite lesem a nikde nic zadne zvire tak to je nic moc :)
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Taming sem dělal a myslím si, že spawnu je dost, stačí mít tracking ;)
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Když mi napises lokace kde nejsou, tak rád přidám.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Ono já bych řekl, že zvířat je ve světě víc než dost....
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Qvido píše:Když mi napises lokace kde nejsou, tak rád přidám.
Tak jo...
Yewsky les ... na vsechny strany.. jsou tam jen 2 nebo 3 spawny..
Celkove v lesich vezi Yewem a minocem..
Dzungle vedle trinsicu..
Poloostrovy mezi Minocem a Umbra nebo jak se to nove mesto jmenuje..

A tak celkove se vyskutuje dve- tri skupinky zvirat a pak je les pusto prazdno..

2 Myth: Taky jsem dodelal taming a ne jednou.. ted ho delam po treti.. bavi me to ale po te revizi tech spawnu to neni co to byvalo.. skoro probehnes celou mapu a z toho pulku na nic nenarazis..
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Joe píše:
Qvido píše:Když mi napises lokace kde nejsou, tak rád přidám.
Tak jo...
Yewsky les ... na vsechny strany.. jsou tam jen 2 nebo 3 spawny..
Celkove v lesich vezi Yewem a minocem..
Dzungle vedle trinsicu..
Poloostrovy mezi Minocem a Umbra nebo jak se to nove mesto jmenuje..

A tak celkove se vyskutuje dve- tri skupinky zvirat a pak je les pusto prazdno..

2 Myth: Taky jsem dodelal taming a ne jednou.. ted ho delam po treti.. bavi me to ale po te revizi tech spawnu to neni co to byvalo.. skoro probehnes celou mapu a z toho pulku na nic nenarazis..
No tak nevim kde behas ty v yewu a kdyz sem jen tak letmo pocital tak minimalne 40 zvirat je kolem Yewu...
kolem trinu jsem taky napocital cca 25 zvirat...

rekl bych ze problem bude spis v tom jak hledas :) ono asi nemuzes chtit aby kazdych 10-15 kroku od sebe byl spawn zvirete

ono ano driv na kazdem paloucku v yewu bylo tak kolem 4 zviratek ale bohuzel tomu tak dnes neni ale za to jsou jinde kde driv si o zadne ani nezavadil...takze doporucuju zmenit lokace kde tamujes a bude to ok :)
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Uz se to jednou probiralo, a spoustě lidí to tak vyhovuje - dá se tak rychleji poznat, kterou holí tamuješ a tamnout trenikovou holí splašeného musta by bylo jistě dost nepříjemné. Teď nevím z hlavy, která je která, ale já bych to tak nechal.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

Papez píše: Teď nevím z hlavy, která je která.
ostrá je česky a treningova ang
Odpovědět