Takhle je aspon poznat, kdy mas v ruce trenici a kdy ostrou hulku... Obcas to nejaky scriptik nebere a je mu to jedno a ja si toho aspon vzdycky vsimla diky originalu... Kolik lamek a koniku by jinak skoncilo tamnutejch "na skill"Marcus De Raven píše:Bylo by možné a pěkně o to prosím, přeložit trénink tamingu do češtiny, tak jako je to u tamingu?
taming
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Re: taming
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Nemohla by se to rozmezi kdy zvirata neco neuci dat presne podle te tabulky co je na strankach? Bo tak kdyz je to podle sfery. je to dost takovy na nic. tedkom kdy je to predelany.
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Po nějaké době tamování s tebou souhlasím .Jacquelline píše:Takhle je aspon poznat, kdy mas v ruce trenici a kdy ostrou hulku... Obcas to nejaky scriptik nebere a je mu to jedno a ja si toho aspon vzdycky vsimla diky originalu... Kolik lamek a koniku by jinak skoncilo tamnutejch "na skill"Marcus De Raven píše:Bylo by možné a pěkně o to prosím, přeložit trénink tamingu do češtiny, tak jako je to u tamingu?
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Já bych spiše upravil čím větši animal lore, tím lepši klamaky se dali vyhazovat, nejen podle povolani... )
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Animal lore ovlivňuje pauzu. To nastavení klamáků, které je, je myslím více méně vyhovující. Povolání, která se na to specializují mohou klamákovat jako o život, ostatní jsou v tomhle ohledu celkem omezeni, což je dobře. Doby warrů s 10ti polary jsou už naštěstí fuč
No právě Jít Despa za wara bez stovky klamáků býval snad ještě větší provar než jít bez 350 portsvitkůRetromancer píše:Doby warrů s 10ti polary jsou už naštěstí fuč
Nexios
Souhlas! Nebo bych to vazal na tamming..Amigor píše:Já bych spiše upravil čím větši animal lore, tím lepši klamaky se dali vyhazovat, nejen podle povolani... )
Kdyz ma clovek GM AL / GM tamming a nerozbali vsechno, tak je to dle me hodne smutny..Retromancer píše:Animal lore ovlivňuje pauzu. To nastavení klamáků, které je, je myslím více méně vyhovující. Povolání, která se na to specializují mohou klamákovat jako o život, ostatní jsou v tomhle ohledu celkem omezeni
No mne je to celkem fuk jestli nerozbalim vsechno:) Ale dal bych si tam u ostrostrelce mensi pauzicku na vyhazovani, tech 6s mi prijde dost v nekterych situacich:)
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nedám si pokoj a zkusim ještě trochu zarejpat do rozdělení klamáků, co přesunout Timber wolfa z lvl 4 do lvl2?
1) HP ma stejně jako Gray Wolf
2) lvl2 klamaku je proti lvl 1,3 a 4 o dost míň
3) pokud nebudu tamovat White Wolfa, můžu si je třídit pomoci massmove
PS: totéž by se dalo říct o Jackrabbitu aby zapadl z lvl 3 do lvl 1 (s vyjimkou těch počtů)
Hranice tamovatelnosti by se měnit nemusela, gray wolf ma taky nejvyšší tamovatelnost z klamáků do lvl 3.
1) HP ma stejně jako Gray Wolf
2) lvl2 klamaku je proti lvl 1,3 a 4 o dost míň
3) pokud nebudu tamovat White Wolfa, můžu si je třídit pomoci massmove
PS: totéž by se dalo říct o Jackrabbitu aby zapadl z lvl 3 do lvl 1 (s vyjimkou těch počtů)
Hranice tamovatelnosti by se měnit nemusela, gray wolf ma taky nejvyšší tamovatelnost z klamáků do lvl 3.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nejdříve bych rád řekl ,že jsem přez rok nehrál... Před pár dny jsem se rozhodl udělat Taming.. Jenže když jsem se podíval na stránky a na "skutečná" zvířata na DP, byl jsem nemile překvapen.. Kupříkladu Kočka.. ta je na stránkách 20 - 40 ( jak obič,tak černá)(vím že ty hodnoty na stránkách jsou jen orientační) já mam skill 30,1 a nikdy mi nic nepřidala.. zajímavé.. Pak tu mám Goat(alias Koza) která je na stránkách 20 - 65 .. a že bych je mohl tamovat, se říct nedá dycky přiběhnu a že není buď tamovatelná nebo nemám na ní dostatečný skill..
za 2) Mohl bych se prosim vás dotázat proč okolo yewu nejsou skoro žádné spawny? Dřív tam bylo mnoho krav, koz,telat.. a teď vše zeje prázdnotou..
za 2) Mohl bych se prosim vás dotázat proč okolo yewu nejsou skoro žádné spawny? Dřív tam bylo mnoho krav, koz,telat.. a teď vše zeje prázdnotou..
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Před nedavnem sem skill Taming dodělal... rozhodně to neni prochazka ružovym sadem, ale da se .... A stoji za to Ale nečekej s nějakou pohodou, a co se tyče toho tamovani, to je podle nalady sphery
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Nemohli by se do sveta dodelat trochu vice spawnu? prece jen kdyz bezite lesem a nikde nic zadne zvire tak to je nic moc
Taming sem dělal a myslím si, že spawnu je dost, stačí mít tracking
Když mi napises lokace kde nejsou, tak rád přidám.
Ono já bych řekl, že zvířat je ve světě víc než dost....
Tak jo...Qvido píše:Když mi napises lokace kde nejsou, tak rád přidám.
Yewsky les ... na vsechny strany.. jsou tam jen 2 nebo 3 spawny..
Celkove v lesich vezi Yewem a minocem..
Dzungle vedle trinsicu..
Poloostrovy mezi Minocem a Umbra nebo jak se to nove mesto jmenuje..
A tak celkove se vyskutuje dve- tri skupinky zvirat a pak je les pusto prazdno..
2 Myth: Taky jsem dodelal taming a ne jednou.. ted ho delam po treti.. bavi me to ale po te revizi tech spawnu to neni co to byvalo.. skoro probehnes celou mapu a z toho pulku na nic nenarazis..
No tak nevim kde behas ty v yewu a kdyz sem jen tak letmo pocital tak minimalne 40 zvirat je kolem Yewu...Joe píše:Tak jo...Qvido píše:Když mi napises lokace kde nejsou, tak rád přidám.
Yewsky les ... na vsechny strany.. jsou tam jen 2 nebo 3 spawny..
Celkove v lesich vezi Yewem a minocem..
Dzungle vedle trinsicu..
Poloostrovy mezi Minocem a Umbra nebo jak se to nove mesto jmenuje..
A tak celkove se vyskutuje dve- tri skupinky zvirat a pak je les pusto prazdno..
2 Myth: Taky jsem dodelal taming a ne jednou.. ted ho delam po treti.. bavi me to ale po te revizi tech spawnu to neni co to byvalo.. skoro probehnes celou mapu a z toho pulku na nic nenarazis..
kolem trinu jsem taky napocital cca 25 zvirat...
rekl bych ze problem bude spis v tom jak hledas ono asi nemuzes chtit aby kazdych 10-15 kroku od sebe byl spawn zvirete
ono ano driv na kazdem paloucku v yewu bylo tak kolem 4 zviratek ale bohuzel tomu tak dnes neni ale za to jsou jinde kde driv si o zadne ani nezavadil...takze doporucuju zmenit lokace kde tamujes a bude to ok
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Uz se to jednou probiralo, a spoustě lidí to tak vyhovuje - dá se tak rychleji poznat, kterou holí tamuješ a tamnout trenikovou holí splašeného musta by bylo jistě dost nepříjemné. Teď nevím z hlavy, která je která, ale já bych to tak nechal.Marcus De Raven píše:Bylo by možné a pěkně o to prosím, přeložit trénink tamingu do češtiny, tak jako je to u tamingu?
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
-
- Elder Letter
ostrá je česky a treningova angPapez píše: Teď nevím z hlavy, která je která.