New Rewardy
Re: New Rewardy
No když Hythl dává 5k MC, tak taky moc nechápu ten mystic ball v TK
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
{rejp}mozna dava vic mystiku jen to kvuli kostkam nevidite {/rejp}
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Nene, díval sem se aji do journalu a nic jinyho tam nebyloCastian píše:{rejp}mozna dava vic mystiku jen to kvuli kostkam nevidite {/rejp}
To Prudom: Jaj, že sem vůbec něco psal :p
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Vcera jsem mel moznost vyzkouset si kam kopnou new rewardy. Mel bych jeste jednu zadost, nejake upozorneni, na nonpvp zonu ci neco takoveho? Pokud kopou vsechny rewardy sem, mohlo by se stat, ze nejaka pk guilda se rozhodne PVMkarit, nebo nekoho dobehne u pokladu a budou si chtit projit rewardou a nerad bych aby prisli z jineho dungeonu a jeste se obohatili lootem ze me Nebo pokud je to nejak osetrene berte to jako post+
Legie (navzdy!!)
Jojo je tam safe zona ...Mianek píše:Vcera jsem mel moznost vyzkouset si kam kopnou new rewardy. Mel bych jeste jednu zadost, nejake upozorneni, na nonpvp zonu ci neco takoveho? Pokud kopou vsechny rewardy sem, mohlo by se stat, ze nejaka pk guilda se rozhodne PVMkarit, nebo nekoho dobehne u pokladu a budou si chtit projit rewardou a nerad bych aby prisli z jineho dungeonu a jeste se obohatili lootem ze me Nebo pokud je to nejak osetrene berte to jako post+
Jen tam hodim cedulku, zakaz logoutu. Duch zde bude jasne branej jako spion = del uctu.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
chtel jsem poprosit, zda by se u reward mohly nastavit random mystiky, tak jak se to zdarne provedlo u elixiru.
Kazdopadne, do sekce dungy (Sorcerers dungeon), jsem se zminoval, ze gate z jednicky nekope do Valhaly.
Slunce v dusi a cervanky v moci preje Lukas ;]
chtel jsem poprosit, zda by se u reward mohly nastavit random mystiky, tak jak se to zdarne provedlo u elixiru.
Kazdopadne, do sekce dungy (Sorcerers dungeon), jsem se zminoval, ze gate z jednicky nekope do Valhaly.
Slunce v dusi a cervanky v moci preje Lukas ;]
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
to neni sorc 1 totizMrs.Beanes píše:Kazdopadne, do sekce dungy (Sorcerers dungeon), jsem se zminoval, ze gate z jednicky nekope do Valhaly.
ale i tak mas pravdu ze by to Valhaly kopat mohlo