Krysa

Problémy či informace týkající se jednotlivých povolání
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Re: Krysa

Příspěvek od Nagash »

Neplánuje se zrychlovátko pro krysu ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Ne, neplánuje.
Undetecetable
Inkless
Inkless

Příspěvek od Undetecetable »

Duvod?
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

aby přece nebyla moc silná :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Tak muj pohled na hru je od vaseho velmi rozdilny a chtel jsem krysu zkusit na hrani v nb dungu. Bohuzel i na tohle je aspon tedy v mem podani uplne k nicemu(nic nevydrzi, nic neumlati, nic neusumi a o kouzleni s fizem a manou nebudu ani psat). Ale zajimalo by me jestli ji nekdo pravidelne bere do dungu a je spokojeny
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nesmite brat krysu jako svepravne a rovnocone k povolanim. Je to proste postava na blbnuti maximalne. Berto to jako rozmar nektereho z Gm, ze se s tim scriptil, nic vic a nic min.
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

a neuvazovalo by se kryse dat treba jen jednu dobrou vec, ktera by byla pouzitelna do dungu???nvm treba nejakej spešl summon potkan co healuje lidi v dungu...nebo tak neco (mozna mi z toho hrabe, nespal jsem 32hodin)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Tanya píše:a neuvazovalo by se kryse dat treba jen jednu dobrou vec, ktera by byla pouzitelna do dungu???nvm treba nejakej spešl summon potkan co healuje lidi v dungu...nebo tak neco (mozna mi z toho hrabe, nespal jsem 32hodin)
To co ma, tak to ma...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Tanya píše:a neuvazovalo by se kryse dat treba jen jednu dobrou vec, ktera by byla pouzitelna do dungu???nvm treba nejakej spešl summon potkan co healuje lidi v dungu...nebo tak neco (mozna mi z toho hrabe, nespal jsem 32hodin)
Chápej, cíl práce na raso-povolání "krysa" byl, aby jí nikdo nehrál. Logiku v tom nehledej, žádná tu není, ale to je tu celkem běžné - chce to klid a zvyknout si 8)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Retromancer píše: Chápej, cíl práce na raso-povolání "krysa" byl, aby jí nikdo nehrál. Logiku v tom nehledej, žádná tu není, ale to je tu celkem běžné - chce to klid a zvyknout si 8)
Hlavne, ze ty vis vsechno.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Acarus píše:
Retromancer píše: Chápej, cíl práce na raso-povolání "krysa" byl, aby jí nikdo nehrál. Logiku v tom nehledej, žádná tu není, ale to je tu celkem běžné - chce to klid a zvyknout si 8)
Hlavne, ze ty vis vsechno.
Nevím, ale narozdíl od některých ani arogantně netrvám na tom, že jsem neomylný od přírody a neshazuji ani netrestám všechny s opačným názorem, než mám já.

A jen pro upřesnění :
Acarus píše:Nesmite brat krysu jako svepravne a rovnocone k povolanim. Je to proste postava na blbnuti maximalne. Berto to jako rozmar nektereho z Gm, ze se s tim scriptil, nic vic a nic min.
Takže jsem napsal to samé co ty, jen svými slovy. Pokud "rozmar ve skriptování" na povolání, které nepůjde hrát jinak než jako klamák je z tvého pohledu logická věc, pak z mého není. Už proto, že na nedostatek času si sami stěžujete (či ho uvádíte jako hlavní důvod neprovedených činností) v X jiných topikách.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Retromancer píše: Takže jsem napsal to samé co ty, jen svými slovy. Pokud "rozmar ve skriptování" na povolání, které nepůjde hrát jinak než jako klamák je z tvého pohledu logická věc, pak z mého není. Už proto, že na nedostatek času si sami stěžujete (či ho uvádíte jako hlavní důvod neprovedených činností) v X jiných topikách.
Pises zasvecene o vecech, do kterych zasveceny nejsi, nechtel sem si tu na tobe honit ego, proc se to udelalo tak jak se to udelalo a nejak te poucovat. Tak, abych ti objasnil a nejen tobe. Tohle "povolani" bylo testovaci na priznaky na hracsky plot, slo o postavu, kterou si vytvorilo gm kdysi davno, aby si proslo dung, aniz mohlo cokoliv ovlivnit, pridaly se nejake atributy a vlastnosti navic a tenhle support char se pustil ven. Zadna veda, zadna hura akce, tedka nascriptim povolani k hovnu, protoze se nudim. Nic takovyho.
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Zdavím,
možná by to udělalo krysu moc silnou, to nevím, Šlo by ji místo některého kouzla přidat jedno z kouzel: FEEBLEMIND, CLUMSY, DISPEL?..........nemůže hudební nástroje a není tedy moc možností jak si nahodit staty. Snad by takové CLUMSY mohlo být vyhovující místo WEAKEN.
děkuji
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Plánuje se nějaké zlepšení tohoto charu ? V tét podobě je apsolutně nevyužítelný
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Nagash píše:Plánuje se nějaké zlepšení tohoto charu ? V tét podobě je apsolutně nevyužítelný
us to bolo aj tu aj inde vravelo sa ze nie je to len ulet char
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Když s krysou projdu NB dung tak nedostanu Vysvědčení, pak mi nerostou bojový skilly ze skillpointů, pokud se nemýlim. Krysa taky nedostane ani jednu cestovní knihu ani regy do začátku v NB dungu, ani bandy, jen brnění a 500 gp. Nešlo by dát jí do začátku aspoň nějaký regy, bandy nebo heal potiony?
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

to by nemuselo byt spatny udelat z ni klamaka :-)
mozna pridat vic hp, a dat ji abilitu ze se kazdou minutu sama resne do full hp :-)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Winis píše:Když s krysou projdu NB dung tak nedostanu Vysvědčení, pak mi nerostou bojový skilly ze skillpointů, pokud se nemýlim. Krysa taky nedostane ani jednu cestovní knihu ani regy do začátku v NB dungu, ani bandy, jen brnění a 500 gp. Nešlo by dát jí do začátku aspoň nějaký regy, bandy nebo heal potiony?
Krysa neni plnohodnotne povolani.
Mayo
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayo »

Zdravim

Spravil som si Krysu a mal som v plane znaj spravit sikovny char na dungy kde sa da vyuzit poison.. pred par rokmy som bol na par vypravach kde bola Krysa a kuzlila instatne Deathly..
Bol som trocha sklamany kedze som nedostal vysvedcenie.. S toho ake skily ma som predpokladal ze by mohla dosiahnut so skill bodou pomerne vysoky poisonong.. Okrem neho a magery nic ine nevie a tie kuzla tiez niesu ziaden preboost.. ale ved to ovladate, takze to viete.. Cital som aj predchadzajuce prispevky a chapem ze do toho nechcete zasahovat, pretoze mate medzi sebou urcite pravidla.. nezasahovat si navzajom do dungou, questou atd.. urcite to plati aj v tomto pripade.. Ale ta krysa je vytvorena a na DP je vela zmien, ale nic co cloveka potesi.. Uz aj hrac na konci dungu radsej vidi 0items jak to sklamanie v podobe podradneho spotrebaku, ktory skoci aj tak len v bedni alebo to rovno trashne.. Tymto by som vas chcel poprosit, poziadat.. ci by bolo mozne sa tej Kryse len na kratky cas povenovat a naozaj jej len aspon pomoct s tym vysvedcenim nech dosiahne poisoning a nech je slaba a umiera ako klamak.. Dufam ze som vas tym co som napisal neurazil, nebolo to mojim cielom..
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

nevím co tím myslíš ale mám dojem že na to aby si vytrénil poisoning nepotřebuješ vysvědčení
Odpovědět