Krysa
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krysa
Tak muj pohled na hru je od vaseho velmi rozdilny a chtel jsem krysu zkusit na hrani v nb dungu. Bohuzel i na tohle je aspon tedy v mem podani uplne k nicemu(nic nevydrzi, nic neumlati, nic neusumi a o kouzleni s fizem a manou nebudu ani psat). Ale zajimalo by me jestli ji nekdo pravidelne bere do dungu a je spokojeny
a neuvazovalo by se kryse dat treba jen jednu dobrou vec, ktera by byla pouzitelna do dungu???nvm treba nejakej spešl summon potkan co healuje lidi v dungu...nebo tak neco (mozna mi z toho hrabe, nespal jsem 32hodin)
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Chápej, cíl práce na raso-povolání "krysa" byl, aby jí nikdo nehrál. Logiku v tom nehledej, žádná tu není, ale to je tu celkem běžné - chce to klid a zvyknout siTanya píše:a neuvazovalo by se kryse dat treba jen jednu dobrou vec, ktera by byla pouzitelna do dungu???nvm treba nejakej spešl summon potkan co healuje lidi v dungu...nebo tak neco (mozna mi z toho hrabe, nespal jsem 32hodin)

-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, ale narozdíl od některých ani arogantně netrvám na tom, že jsem neomylný od přírody a neshazuji ani netrestám všechny s opačným názorem, než mám já.Acarus píše:Hlavne, ze ty vis vsechno.Retromancer píše: Chápej, cíl práce na raso-povolání "krysa" byl, aby jí nikdo nehrál. Logiku v tom nehledej, žádná tu není, ale to je tu celkem běžné - chce to klid a zvyknout si
A jen pro upřesnění :
Takže jsem napsal to samé co ty, jen svými slovy. Pokud "rozmar ve skriptování" na povolání, které nepůjde hrát jinak než jako klamák je z tvého pohledu logická věc, pak z mého není. Už proto, že na nedostatek času si sami stěžujete (či ho uvádíte jako hlavní důvod neprovedených činností) v X jiných topikách.Acarus píše:Nesmite brat krysu jako svepravne a rovnocone k povolanim. Je to proste postava na blbnuti maximalne. Berto to jako rozmar nektereho z Gm, ze se s tim scriptil, nic vic a nic min.
Pises zasvecene o vecech, do kterych zasveceny nejsi, nechtel sem si tu na tobe honit ego, proc se to udelalo tak jak se to udelalo a nejak te poucovat. Tak, abych ti objasnil a nejen tobe. Tohle "povolani" bylo testovaci na priznaky na hracsky plot, slo o postavu, kterou si vytvorilo gm kdysi davno, aby si proslo dung, aniz mohlo cokoliv ovlivnit, pridaly se nejake atributy a vlastnosti navic a tenhle support char se pustil ven. Zadna veda, zadna hura akce, tedka nascriptim povolani k hovnu, protoze se nudim. Nic takovyho.Retromancer píše: Takže jsem napsal to samé co ty, jen svými slovy. Pokud "rozmar ve skriptování" na povolání, které nepůjde hrát jinak než jako klamák je z tvého pohledu logická věc, pak z mého není. Už proto, že na nedostatek času si sami stěžujete (či ho uvádíte jako hlavní důvod neprovedených činností) v X jiných topikách.
Zdavím,
možná by to udělalo krysu moc silnou, to nevím, Šlo by ji místo některého kouzla přidat jedno z kouzel: FEEBLEMIND, CLUMSY, DISPEL?..........nemůže hudební nástroje a není tedy moc možností jak si nahodit staty. Snad by takové CLUMSY mohlo být vyhovující místo WEAKEN.
děkuji
možná by to udělalo krysu moc silnou, to nevím, Šlo by ji místo některého kouzla přidat jedno z kouzel: FEEBLEMIND, CLUMSY, DISPEL?..........nemůže hudební nástroje a není tedy moc možností jak si nahodit staty. Snad by takové CLUMSY mohlo být vyhovující místo WEAKEN.
děkuji
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Plánuje se nějaké zlepšení tohoto charu ? V tét podobě je apsolutně nevyužítelný
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
us to bolo aj tu aj inde vravelo sa ze nie je to len ulet charNagash píše:Plánuje se nějaké zlepšení tohoto charu ? V tét podobě je apsolutně nevyužítelný
Když s krysou projdu NB dung tak nedostanu Vysvědčení, pak mi nerostou bojový skilly ze skillpointů, pokud se nemýlim. Krysa taky nedostane ani jednu cestovní knihu ani regy do začátku v NB dungu, ani bandy, jen brnění a 500 gp. Nešlo by dát jí do začátku aspoň nějaký regy, bandy nebo heal potiony?
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
to by nemuselo byt spatny udelat z ni klamaka 
mozna pridat vic hp, a dat ji abilitu ze se kazdou minutu sama resne do full hp

mozna pridat vic hp, a dat ji abilitu ze se kazdou minutu sama resne do full hp

Krysa neni plnohodnotne povolani.Winis píše:Když s krysou projdu NB dung tak nedostanu Vysvědčení, pak mi nerostou bojový skilly ze skillpointů, pokud se nemýlim. Krysa taky nedostane ani jednu cestovní knihu ani regy do začátku v NB dungu, ani bandy, jen brnění a 500 gp. Nešlo by dát jí do začátku aspoň nějaký regy, bandy nebo heal potiony?
Zdravim
Spravil som si Krysu a mal som v plane znaj spravit sikovny char na dungy kde sa da vyuzit poison.. pred par rokmy som bol na par vypravach kde bola Krysa a kuzlila instatne Deathly..
Bol som trocha sklamany kedze som nedostal vysvedcenie.. S toho ake skily ma som predpokladal ze by mohla dosiahnut so skill bodou pomerne vysoky poisonong.. Okrem neho a magery nic ine nevie a tie kuzla tiez niesu ziaden preboost.. ale ved to ovladate, takze to viete.. Cital som aj predchadzajuce prispevky a chapem ze do toho nechcete zasahovat, pretoze mate medzi sebou urcite pravidla.. nezasahovat si navzajom do dungou, questou atd.. urcite to plati aj v tomto pripade.. Ale ta krysa je vytvorena a na DP je vela zmien, ale nic co cloveka potesi.. Uz aj hrac na konci dungu radsej vidi 0items jak to sklamanie v podobe podradneho spotrebaku, ktory skoci aj tak len v bedni alebo to rovno trashne.. Tymto by som vas chcel poprosit, poziadat.. ci by bolo mozne sa tej Kryse len na kratky cas povenovat a naozaj jej len aspon pomoct s tym vysvedcenim nech dosiahne poisoning a nech je slaba a umiera ako klamak.. Dufam ze som vas tym co som napisal neurazil, nebolo to mojim cielom..
Spravil som si Krysu a mal som v plane znaj spravit sikovny char na dungy kde sa da vyuzit poison.. pred par rokmy som bol na par vypravach kde bola Krysa a kuzlila instatne Deathly..
Bol som trocha sklamany kedze som nedostal vysvedcenie.. S toho ake skily ma som predpokladal ze by mohla dosiahnut so skill bodou pomerne vysoky poisonong.. Okrem neho a magery nic ine nevie a tie kuzla tiez niesu ziaden preboost.. ale ved to ovladate, takze to viete.. Cital som aj predchadzajuce prispevky a chapem ze do toho nechcete zasahovat, pretoze mate medzi sebou urcite pravidla.. nezasahovat si navzajom do dungou, questou atd.. urcite to plati aj v tomto pripade.. Ale ta krysa je vytvorena a na DP je vela zmien, ale nic co cloveka potesi.. Uz aj hrac na konci dungu radsej vidi 0items jak to sklamanie v podobe podradneho spotrebaku, ktory skoci aj tak len v bedni alebo to rovno trashne.. Tymto by som vas chcel poprosit, poziadat.. ci by bolo mozne sa tej Kryse len na kratky cas povenovat a naozaj jej len aspon pomoct s tym vysvedcenim nech dosiahne poisoning a nech je slaba a umiera ako klamak.. Dufam ze som vas tym co som napisal neurazil, nebolo to mojim cielom..
nevím co tím myslíš ale mám dojem že na to aby si vytrénil poisoning nepotřebuješ vysvědčení