měl jsem rád staré shame,rád jsem chodil i staré cove a ty d2,3 jsou taky funny,na pride musí být nálada a tak jinak je mi to fuk

kam mě nikdo nedostane je nové Ralfovo shame...:p
ty si mimoSeverka píše:Nuze:
nejtazsi - nic, vse je lahke v dnesnej modernej dobe
nejlahsi - toz vse
najoblubenejsie - no prvy krat je sranda vsade, zejopak uz je to nuda a ist neco viac ako 5x je bud zavislost alebo nudne mamonenie...
najneoblubenejsie - v podstate vacsina opakujucich sa pasazi, ono bud to mag solne alebo sa to ubucha a zlozitost je asi len v 576589697456789 skrytych pasciach a 8786745 NPC po skoku do novej lokality, coz je skill no
ze i kdyz sme sli desp4 nespocetne krat pokazde pred jednim nebo dvejma skoky sem cekal ze umreme ... a kolikrat se tak stalo a to sme to přdtim treba 5* dosli bez problemu ...Severka píše:Nuze:
nejtazsi - nic, vse je lahke v dnesnej modernej dobe
nejlahsi - toz vse
najoblubenejsie - no prvy krat je sranda vsade, zejopak uz je to nuda a ist neco viac ako 5x je bud zavislost alebo nudne mamonenie...
najneoblubenejsie - v podstate vacsina opakujucich sa pasazi, ono bud to mag solne alebo sa to ubucha a zlozitost je asi len v 576589697456789 skrytych pasciach a 8786745 NPC po skoku do novej lokality, coz je skill no
Inu nahoda je blbecKing píše:
ze i kdyz sme sli desp4 nespocetne krat pokazde pred jednim nebo dvejma skoky sem cekal ze umreme ... a kolikrat se tak stalo a to sme to přdtim treba 5* dosli bez problemu ...
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
nekecej F su najlepsiePrafotr Morava píše:Nejtěžší pasáž v dungu je v ratmanech vždy okolo runy ve tvaru N!
ano potvrzuju, nezhuleni sme otresni :pReginald píše: a všehovšudy je někdy nejtěžší v dungu nezhulenej nait s filou,to se dá umřít i v deceitu...:p
Saké je normální grafika itemku, je třeba i ve FDD.Wlern píše:Mě osobně přijde velmi zábavny nový Heroic Temple... Podle meho lajckeho odhadu dobry napad, nascriptovano na jednicku a navic velmi propracovane... ( koukal jsem se, ze tam je i sake ) a pak harweni citronku... Proste dost zabavny dungeon, kterej si rad znovu zase skocim...