= ratmany :pThe Heretic píše:udělal bych složenou lvl6 mapku prostě jako vstupenku do krátkýho (max 45 minut), velmi těžkýho dungu s generovanym dobrym pokladem (kterej by mohl bejt ideálně třeba jednou za půl roku přestavěnej, ale to nebude, no).
Fishing a pár nápadů
Re: Fishing a pár nápadů
Docela silná nadsázka, je zázrak když chytnu lvl4, natož když by byly lvl5. Ale to ani nechci. Jen to vyskakování příšer by se mohlo omezit. *lobuje*The Heretic píše:...a za 30 minut?
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
porovnáváte to s miningem a chcete udělat z fishingu afk makro jako z alchemy nebo insky...rovnou je to nemyslitelný mi příjde páč u miningu ač už neskáčou potvory afk jít nemůžete kuli váze takže zde není nic proti ničemu,ale u fishingu by jste zapnuli makro a adios...Corax píše:Docela silná nadsázka, je zázrak když chytnu lvl4, natož když by byly lvl5. Ale to ani nechci. Jen to vyskakování příšer by se mohlo omezit. *lobuje*The Heretic píše:...a za 30 minut?
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
ono by to byli ratmany... kdyby se ten dng skladal jen z posledni mistnosti... pak by to byl ultra kratkej relativne hc dng...
ale s tou probihackou pred posledni mistnosti...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
hele u raty se daj zajít za těch 45minut když se nezalamí,ta probíhačka je tam jen tak aby se neřeklo mno...Mrakoplas píše:ono by to byli ratmany... kdyby se ten dng skladal jen z posledni mistnosti... pak by to byl ultra kratkej relativne hc dng...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Reginalde, nechci aby se u fishingu zrušilo vyskakování příšer, jen omezilo. A jinak u toho miningu můžu být víc afk než u fishingu.
u miningu te muzou sjet pk, coz u fishingu moc nehrozi protoze de tezce u gzCorax píše:Reginalde, nechci aby se u fishingu zrušilo vyskakování příšer, jen omezilo. A jinak u toho miningu můžu být víc afk než u fishingu.
Tak to neprošlo, no.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Me se ten napad s mapama na vic kusu libi.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Jak u miningu tak u fishingu si muzes vybrat, jestli chces kopat/chytat v gz nebo mimo:)Wizzy píše:u miningu te muzou sjet pk, coz u fishingu moc nehrozi protoze de tezce u gzCorax píše:Reginalde, nechci aby se u fishingu zrušilo vyskakování příšer, jen omezilo. A jinak u toho miningu můžu být víc afk než u fishingu.
kde, krom minoc <50 dolu, jde mining v gz ?Hajek II. píše: Jak u miningu tak u fishingu si muzes vybrat, jestli chces kopat/chytat v gz nebo mimo:)
Tak napr. vsude po mestech a lesich na kaminkach, pak jeste jedno misto me napada, kde se da celkem "normalne" vklidu tezit a chodi tam dost lidi:)Wizzy píše:kde, krom minoc <50 dolu, jde mining v gz ?Hajek II. píše: Jak u miningu tak u fishingu si muzes vybrat, jestli chces kopat/chytat v gz nebo mimo:)
S tím miningem...nakopal jsem si už pár set ingů v jednom dole a ještě mě nikdo nepojel ani jednou.
Omezení vyskakování příšer při fishingu je potřeba. Dřív se rybařilo alspoň trochu. Momentálně se mi zdá tenhle skill mrtvej. Nevím co vedlo ke zrušení lvl 5 mapek ale ten nápad s tou "skládací" mapkou je super. Přesně takhle to bylo na Auberonu. Seženeš 10 kusů mapy, s Cartography to poskládáš a máš mapu hotovou. Ono by to třeba taky mohlo bejt tak, že drop lvl5 mapky přímo z fishingu e-e.
Viděl bych to tak, že jakmile máš deset kousků, řekněme, že s 80 cartography by se to dalo "poskládat" a z toho by se vytvořila mapa random lvl, kde by byla šance na 1-5lvl.
(pokud by se mohli lovit kusy map, který by byli zároveň součástí pokladů v low dungách-třeba v pokladu něco a k tomu 2 části "skládací" mapky, jako spestření)
V tomhle už bych takovej problém neviděl. Prvně musíš nalovit/naharvit několik částí mapy, a pak vůbec nevíš, jaký lvl z toho bude. Ale pořád by tam mohla být ta minimální šance na lvl 5. Rozhodně by to dalo o smysl víc Fishingu (imo).
Omezení vyskakování příšer při fishingu je potřeba. Dřív se rybařilo alspoň trochu. Momentálně se mi zdá tenhle skill mrtvej. Nevím co vedlo ke zrušení lvl 5 mapek ale ten nápad s tou "skládací" mapkou je super. Přesně takhle to bylo na Auberonu. Seženeš 10 kusů mapy, s Cartography to poskládáš a máš mapu hotovou. Ono by to třeba taky mohlo bejt tak, že drop lvl5 mapky přímo z fishingu e-e.
Viděl bych to tak, že jakmile máš deset kousků, řekněme, že s 80 cartography by se to dalo "poskládat" a z toho by se vytvořila mapa random lvl, kde by byla šance na 1-5lvl.
(pokud by se mohli lovit kusy map, který by byli zároveň součástí pokladů v low dungách-třeba v pokladu něco a k tomu 2 části "skládací" mapky, jako spestření)
V tomhle už bych takovej problém neviděl. Prvně musíš nalovit/naharvit několik částí mapy, a pak vůbec nevíš, jaký lvl z toho bude. Ale pořád by tam mohla být ta minimální šance na lvl 5. Rozhodně by to dalo o smysl víc Fishingu (imo).
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
coze? udelat z toho komplet bezpecnej afk skill kterej "nic nestoji" a pridat lvl5 mapu zadarmo v ktery sou wirka, topka + par lvl9tek a 10tka? to rovnou do miningu pridat ada a do lumberu elven logy ne ?:)
spis pocitejte s tim ze pokud nekdo odstrani moby z fishingu, tak prestanou padat i 4ky :p
mozna by proslo kdyby se ta mapa fakt z neceho skladala, byla tam 20% sance ale predelani by stalo 120k
spis pocitejte s tim ze pokud nekdo odstrani moby z fishingu, tak prestanou padat i 4ky :p
mozna by proslo kdyby se ta mapa fakt z neceho skladala, byla tam 20% sance ale predelani by stalo 120k
Lepsi by bylo, kdyz by sel mamon lip ziskavat hranim(nemyslim teda hrani stylu tombstone), nez makrovanim/vendorovanim
Ale uznavam, ze pustit script a cucet na film, nebo hrat jinou hru je pohodlnejsi
Ale uznavam, ze pustit script a cucet na film, nebo hrat jinou hru je pohodlnejsi
taky beru, že afk rybaření nemá s "hraním" nic moc společnýho. Jsem pro, aby to bylo opatřený nějakým způsobem..
Proč rybaření nedělám, i když bych rád je to, že za 15 minut mi vyskočilo 5 serpentů a jeden kraken, který mě zabil. Tahle čísla nenadsazuju, přesně jsem to počítal. Mám fish 93 a na takovýhle " hraní" se vyprdnu. Možná mi budete vyprávět, jak mám s flusacím krakenem bojovat, ale budete házet hrách na zeď..
Suma sumárum: uvítám jakýkoliv pokus tuhle supr hru zpestřit a souvisí s tím i proklatý fishing. Nemusím mít v denním dropu vždy lvl 4 lvl5, stačila by mi i nižší lvl mapka, jako zážitek ze hry, např. proto, že nemůžu zrovna jít dung, protože hlídám malýho..
Andy
Proč rybaření nedělám, i když bych rád je to, že za 15 minut mi vyskočilo 5 serpentů a jeden kraken, který mě zabil. Tahle čísla nenadsazuju, přesně jsem to počítal. Mám fish 93 a na takovýhle " hraní" se vyprdnu. Možná mi budete vyprávět, jak mám s flusacím krakenem bojovat, ale budete házet hrách na zeď..
Suma sumárum: uvítám jakýkoliv pokus tuhle supr hru zpestřit a souvisí s tím i proklatý fishing. Nemusím mít v denním dropu vždy lvl 4 lvl5, stačila by mi i nižší lvl mapka, jako zážitek ze hry, např. proto, že nemůžu zrovna jít dung, protože hlídám malýho..
Andy
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Fakt se musim smát. Nechcete AFK fishing, ale AFK mining a lumber nikomu nevadí...
To Wizzy: Ty si asi myslíš, že z každý lvl 5 mapky padaj dráty a tak co? Možná by jsi mohl přestat hrát to wowko a jít semtam něco kopnout. Po návratu na DP jsem byl asi u 7 pětkovejch mapek a padlo velký mocný kulový. Tak ono to zase nebude tak žhavý s těma top itemkama zadarmo.
Jinak by se mohla lovit mapka či střípky, které když se půjdou kopnout, automaticky hodí echo do světa, že se kope mamon v nějaké přibližné lokaci. To už by nebylo tak zadarmo, co? To by se líbilo PvPerům...
To Wizzy: Ty si asi myslíš, že z každý lvl 5 mapky padaj dráty a tak co? Možná by jsi mohl přestat hrát to wowko a jít semtam něco kopnout. Po návratu na DP jsem byl asi u 7 pětkovejch mapek a padlo velký mocný kulový. Tak ono to zase nebude tak žhavý s těma top itemkama zadarmo.
Jinak by se mohla lovit mapka či střípky, které když se půjdou kopnout, automaticky hodí echo do světa, že se kope mamon v nějaké přibližné lokaci. To už by nebylo tak zadarmo, co? To by se líbilo PvPerům...
fakt tu srovnavas mining + lumber s fishingem kde by padali petky? to me neprekvapuje ze se tomu sam smejesDragon Slayer píše: To Wizzy: Ty si asi myslíš, že z každý lvl 5 mapky padaj dráty a tak co? Možná by jsi mohl přestat hrát to wowko a jít semtam něco kopnout. Po návratu na DP jsem byl asi u 7 pětkovejch mapek a padlo velký mocný kulový. Tak ono to zase nebude tak žhavý s těma top itemkama zadarmo.
na to abys vydelal stejnej mamon z miningu tak bys musel kopat bajoko tak 30hodin, pricemz to nejde !efektivne! v gz takze te furt nekdo muze sjet + to musis odnaset
lumber je uplne mrtvej skill
imo ty bys mel zacit hrat singlovku kdyz chces zadarmo top veci :p
kdyby padala petka z fishingu, tak by se muselo tak stahnout dropy, ze se muze rovnou prejmenovat na lvl4 a akorat by to nastvalo lidi co sou schopny petky donist z dungu misto zaplyho afk fishingu kde ti nehrozi nic krom prudoma
Wizzy děláš jako kdyby ti někdo něco bral. Ale my tady mluvíme o opaku-dávat. Myslim si že ten drop jde nastavit tak, aby ta lvl 5 mapka měla z fishingu drop skoro nulovej, nebo ne ? Já bych tu neřešil lvl 5 mapky ale oživení toho fishingu.
1.fishing bez lvl 5 mapek zachovat
2.přidat šanci na vylovení části mapy + tyhle části dávat občas do pokladu třeba ve větším množství //fishing 60+
-na složení mapy by bylo potřeba 10 částí (ůtržků), po "opětovném" složení //100 cartography // by vznikla mapa, která je potřeba vyluštit.
3.Skládané mapy rozmezí lvl 1 - lvl 5
1.fishing bez lvl 5 mapek zachovat
2.přidat šanci na vylovení části mapy + tyhle části dávat občas do pokladu třeba ve větším množství //fishing 60+
-na složení mapy by bylo potřeba 10 částí (ůtržků), po "opětovném" složení //100 cartography // by vznikla mapa, která je potřeba vyluštit.
3.Skládané mapy rozmezí lvl 1 - lvl 5
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
To by ten drop toho jednoho utrzku (pri poctu 10ti), musel byt tak 1:10 000 - 1:20 000.
Pokud odstraneni monster, tak omezit prut max na dve policka....
Oziveni fishingu? lvl 4- mapy, jde to komplet "afk" policko od gz, ryby v podstate nic nevazi
Jestli chcete neco ozivovat tak vymyslete neco pro lumber, misto vymejsleni jak by slo udelat vydelecnejsi a snadnejsi fishing
Navic porad vam nedochazi jedna vec;
To by bylo (pokud tam nebude ten vyse zminenej drop aneb poskladam jednu petku za dva tejdny) hrozne nefer vuci lidem co nemaj cas 24/7 afk fishingovat, ale tahat je musi z dungu.
Pokud odstraneni monster, tak omezit prut max na dve policka....
Oziveni fishingu? lvl 4- mapy, jde to komplet "afk" policko od gz, ryby v podstate nic nevazi
Jestli chcete neco ozivovat tak vymyslete neco pro lumber, misto vymejsleni jak by slo udelat vydelecnejsi a snadnejsi fishing
Navic porad vam nedochazi jedna vec;
To by bylo (pokud tam nebude ten vyse zminenej drop aneb poskladam jednu petku za dva tejdny) hrozne nefer vuci lidem co nemaj cas 24/7 afk fishingovat, ale tahat je musi z dungu.