Srovnáváte jabka s hruškama Nejde o easy dobíhání dungu, jde o tracking. To že jde dung trackovat z města, k tomu ještě z města PK, je prostě špatně. Jinak tam celkem s ničím nemám problém, je to další ze snadno dobíhatelných dungů a kromě pár god spiderů, na které si PK "vyobjevili" tu jejich super taktiku, tam ani jedna strana nemá žádné úžasné výhody. Včera jsme tam na sebe čuměli 2 a půl hodiny přes zeď a pak se šlo domů, oni nechtěli k nám, my nechtěli pokračovat dál s nimi v zádech - tolik mimochodem k tomu, že PK hrajou kvůli PvP a ne kvůli snadnému mamonu
jo Drowy sem došel tušim jen jednou..nějak mě ten dung neoslovil
ale abych nebyl mimo mísu:
když člověk pro to něco udělá, tak ho pk nepojedou.. přečtěte si nějaké starší topiky najdete i docela zajímavá vyjádření různých gm..
to že to jde tracknout se řeší s novou mapou - proč tim zaplácávat tento topik?
mnoho výprav a hráčů včetně vás co tu postujete jak zjednaný to došlo a nestěžovalo si, najednou tam potkají pk a je oheň na střeše -kde je chyba?
mejmn!
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;) [Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Kosticka píše:Jasne zneuziti herniho nastaveni. Jen me udivuje, ze vam to gmka toleruji. Za to vase trackovani bych vam tam nasazel dvere 1x a 2h timer na hlidace.
Podle vyadreni Balta ingame je to vporadku, nebo aspon to tvrdil kdyz sme pojizdeli desp 4, takze tolik bych ti k tomu rekl...
Když neřekneš které GM to bylo, nemá takové tvrzení žádnou váhu, je to "jedna paní povídala".
A nemyslíš, že je to jedno? Kdyby se to GM teamu nelíbilo, určitě by už dávno proti nám zakročil (i když vlastně už zakročil, když se plánuje přesun dungu do jiné zóny ).
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Tak to si nemyslím, protože když neuvedeš zdroj, tak jsi si to klidně mohl vymyslet sám. Každá věrohodná informace uvádí zdroj, tím se právě odlišuje korektní data od ostatních. Proč se bojíš zdroj uvést a raději se snažíš uhnout přímé odpovědi?
Nechci s tebou vést polemiky, stačí mi jednoduché "Máme to povoleno od ..... (jméno GM)".
Tak to si nemyslím, protože když neuvedeš zdroj, tak jsi si to klidně mohl vymyslet sám. Každá věrohodná informace uvádí zdroj, tím se právě odlišuje korektní data od ostatních. Proč se bojíš zdroj uvést a raději se snažíš uhnout přímé odpovědi?
Nechci s tebou vést polemiky, stačí mi jednoduché "Máme to povoleno od ..... (jméno GM)".
Možná jsem ****** ale o pár postů víš je uvedeno že to schválil „primus inter pares" Balt :p
To by ti mělo stačit...
Možná jsem ****** ale o pár postů víš je uvedeno že to schválil „primus inter pares" Balt :p
To by ti mělo stačit...
Mícháš dohromady dva zdroje. Mluvím s Miki Morou jestli jsi to nepostřehl o jeho argumentu a chci znát jméno toho GM. Nevím co je na tom k nepochopení. Důvod proč to chci vědět je moje věc a s posty jiných hráčů to nemá nic společného. Třeba chci s GM, kteří to schválili mluvit jestli tomu pořád nerozumíš.
Hádáte se tu o nesmyslech, zda to povolený je a nebo není... Ono ve finále každý dělá občas něco nepovoleného (,grab; střílení do zaseklého moba....).
Nelíbí se mi, že takhle jednoduše trakujou dung, ale my tam celkem často chodíme a mohla bych říct, že za celou dobu nás pk doběhli tak 2x, jednou jsme tam zalamili a umřeli dřív než doběhli a podruhé jsme si na ně počkali u Godů. Víte, že se to stává a tak si musíte najít opatření (hlídač před dungem, častý track a nebo tam prostě nechodit...).
Trinity píše:Hádáte se tu o nesmyslech, zda to povolený je a nebo není... Ono ve finále každý dělá občas něco nepovoleného (,grab; střílení do zaseklého moba....).
Nelíbí se mi, že takhle jednoduše trakujou dung, ale my tam celkem často chodíme a mohla bych říct, že za celou dobu nás pk doběhli tak 2x, jednou jsme tam zalamili a umřeli dřív než doběhli a podruhé jsme si na ně počkali u Godů. Víte, že se to stává a tak si musíte najít opatření (hlídač před dungem, častý track a nebo tam prostě nechodit...).
Ale tady přeci vůbec nejde o dobíhání, tomu se dá buď předejít, nebo s ním počítat. Jde o to, že tam jdou najisto. To je jak kdyby měli PK kámoše GM, který by jim hlásil, v jakém dungu je výprava...
Retromancer píše:Ale tady přeci vůbec nejde o dobíhání, tomu se dá buď předejít, nebo s ním počítat. Jde o to, že tam jdou najisto. To je jak kdyby měli PK kámoše GM, který by jim hlásil, v jakém dungu je výprava...
Retromancer píše:Ale tady přeci vůbec nejde o dobíhání, tomu se dá buď předejít, nebo s ním počítat. Jde o to, že tam jdou najisto. To je jak kdyby měli PK kámoše GM, který by jim hlásil, v jakém dungu je výprava...
Myslis, ze nemame?
Al-Hrazded se vrátil?:p
(nevím teď jak se to psalo )
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
re Bimbas
o tomto trackovani sa tu na fore hovorilo uz viackrat, a uz viackrat sme hovorili ze sme sa na to pytali konkretne balta a acara (len co si ja pamatam. myslim ze sme o tom hovorili este s 1 alebo 2gm) a ani jeden z nich nam to nezakazal. skutocne nechapem ako mozete tak strasne plakat zrovna ked ide o drow city. v tom dungu je miliarda uplne jednoduchych moznosti ako si zistit ci ma pk dobiehaju/nepustit si ich k telu/uspesne sa ubranit.
severka- tvoj ostrovtip ma vzdy dokaze zhodit zo stolicky...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit