Vamp a endgame dungovani

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Prestante uz laskave vyrabet druhy paladiny. :roll:
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Kaj píše:Prestante uz laskave vyrabet druhy paladiny. :roll:
V tom případě nezbývá, než se vrátit k původnímu návrhu, a hluboce se nad ním zamyslet. .
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Ability!

Jak píše všudypřítomný pán, který právě okupuje naši republiku, přidání str a/nebo bojových skillů dělá z vampa akorát horšího pala. A to ta cesta není.
Nexios
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Tak dejte upíroj , (Stone Impoj) abillitku .. item do kterého si člověk může vkládat fame. Kapacita itemu na fame by byla omezená , třeba na 5k fame? Při poklikání na item to dá člověku 1k fame (tzv nb fame deed).4k zbydou. Umře , pokliká 3k.... atd. Pak si to znova bude muset nabít, nebo použít zminovanou lidskou formu.

Ale zdálo by se mi jednodusi snížit náročnost morfování stone na slávu.(Garga 8k) ,
(Imp 5k).

+ teda přidání málého bonusu STR horizitům (v bojovkách se stejnak paladinoj nebo waroj nevyrovnají).
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Tak nevim, ale co tak v posledni dobe sleduju PvM "taktiku" (bez uvozovek bych to nemohl napsat) vampu, tak bych rekl ze je to tim, ze s nima nikdo neumi poradne (pardon, lepsi by bylo rict "vubec") hrat.

Jako nechci vam kazit iluze, ale z te UO duny nebo jak se ted chodi dungeony (jeden "vedouci" a spousta nemyslicich botu na TS) by to chtelo prejit na pouzivani mozku, fakt vas to TS nezachrani :)

A jako je k placi videt kdyz nejakou potvoru se snazi (a umre) parovat klerik, kdyz ten by mohl byt v hidu a odparovat to vamp hezky svitkem z morgu s 200+ hp, zatimco ten tam trapne stoji hidlej v cloveku a kdyz se clovek zepta tak prej "ja to nemam delat" ;)

Takze muj navrh: Nehrabat do toho vubec a naucit se s vampem prvne hrat.

Rozhodne jsem proti vam pridavat cokoli STR STR STR STR kdyz neumite vyuzit ani to co mate ted.

Edit: Pokud byla vampum odebrana kouzla v morfu, pak se omlouvam za ne-up-to-date prispevek :)
srbqf
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

na to je uz neskoro, to by sa muselo zakazat TS aby ludia zacali mysliet...
a to nemyslim len teda hra za vampa ale celkovo, sa to hraje cim dalej tym viac no brain... napise clovek do hry a do mapy "mam vysoke steny, ked umres pri stene poodstup si" kym mu to nepovies na TS tak nehne prdelou cely dung... holt iny cas, iny mrav
anby som nebol uplne OT to morfovanie za znizenej fame by sa mi apcilo, stoune garga tak 9k (2x stone za sebou...), imp tak 8-7k, to by to pekne spestrilo

edit: opravene, diky dudek
Naposledy upravil(a) Morlith dne 25 led 2010 16:04, celkem upraveno 1 x.
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Morlith píše:OT to morfovanie za znizenej fame by sa mi apcilo, stoune garga tak 9k (2x smrt), imp tak 8-7k, to by to pekne spestrilo
2x smrt znamena, ze ti zbyde 8100 fame.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

Dudek píše:
Morlith píše:OT to morfovanie za znizenej fame by sa mi apcilo, stoune garga tak 9k (2x smrt), imp tak 8-7k, to by to pekne spestrilo
2x smrt znamena, ze ti zbyde 8100 fame.
myslim ze to by slo udelat peknym kompromisem mit moznosti si usadit 1k famy do toho kopi co tu famu saje :p po poklikani a naslednym targetu na sebe to da dmg ktery 1 z x pripadu zabije nebo jen zrani a prida 1k famy kterou by si pak musel nasledne naharvit v dungu by se takhle mohl "docepovat" a jeste jednou morfnout, jen moznost nejsem si jisty 100% bugproofem
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Baltik píše:Tak nevim, ale co tak v posledni dobe sleduju PvM "taktiku" (bez uvozovek bych to nemohl napsat) vampu, tak bych rekl ze je to tim, ze s nima nikdo neumi poradne (pardon, lepsi by bylo rict "vubec") hrat.

Jako nechci vam kazit iluze, ale z te UO duny nebo jak se ted chodi dungeony (jeden "vedouci" a spousta nemyslicich botu na TS) by to chtelo prejit na pouzivani mozku, fakt vas to TS nezachrani :)

A jako je k placi videt kdyz nejakou potvoru se snazi (a umre) parovat klerik, kdyz ten by mohl byt v hidu a odparovat to vamp hezky svitkem z morgu s 200+ hp, zatimco ten tam trapne stoji hidlej v cloveku a kdyz se clovek zepta tak prej "ja to nemam delat" ;)

Takze muj navrh: Nehrabat do toho vubec a naucit se s vampem prvne hrat.

Rozhodne jsem proti vam pridavat cokoli STR STR STR STR kdyz neumite vyuzit ani to co mate ted.

Edit: Pokud byla vampum odebrana kouzla v morfu, pak se omlouvam za ne-up-to-date prispevek :)
to je tak, kdyz koukas na wilzna jak hraje vampa v despu:ppp
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

su fame deedy, je mystik. balt vam tu prave hovori ze ani nevyuzivate co mate tak ehm. pravdou ale je ze vamp by skutocne potreboval nejaku abilitu.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Sajx
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sajx »

Shadowsong píše:su fame deedy, je mystik. balt vam tu prave hovori ze ani nevyuzivate co mate tak ehm. pravdou ale je ze vamp by skutocne potreboval nejaku abilitu.
to je ve stylu: "nerikam tak ani tak ale na moje slova jednou dojde" :wink:

neco malo k tematu abych nebyl ouplne OT: fame deedy jsou stale linkle na postavu, ktera ho zvedne? kdyby nebyly tak by se treba obchodovaly... padaji i z mapkovejch pokladu tak snad by se vyskytly i na trhu...
vim nic prelomoveho ale alespon neco 8)
Brejechcenko
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brejechcenko »

Já jsem s nynějším wampem spokojený a nic bych neměnil... maximálně bych do morfu uvítal přidáním hidu a stealthu...
Dávám Baltovi za pravdu, že většina wampů využívá ani ne polovinu jeho schopností.. Většina ani neví, že nějaké svitky existujou a v morfu jich lze použít..
Ono wamp není jenom káď s krví, bandy a pár regů...
je třeba využívat potionů gs, magických nástrojů(popř. ryb), rr-ka, klamáků a bez svitků na para, pf, port a hlavně blade spiritů ani ránu..
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Shadowsong píše:su fame deedy, je mystik. balt vam tu prave hovori ze ani nevyuzivate co mate tak ehm. pravdou ale je ze vamp by skutocne potreboval nejaku abilitu.
Songu , joo ten mystik je v dungu mega dobrej, než jsem naharvil 1k fame v Pride Pekle, tak jsem byl 3x mrtvej na Ikačka od LLL.
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Miki píše:
Songu , joo ten mystik je v dungu mega dobrej, než jsem naharvil 1k fame v Pride Pekle, tak jsem byl 3x mrtvej na Ikačka od LLL.
nj, to vis vamp je neco jinyho nez kad s GB jak tady kazdej rika:p

A vis co ti nato vsichni chytraci reknou...neumirej:p To je odpoved na vsechno :p
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Jedina vec ktoru vampir potrebuje je nb status horizitu imho :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ze ja som vobec nieco hovoril :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miki píše: Songu , joo ten mystik je v dungu mega dobrej, než jsem naharvil 1k fame v Pride Pekle, tak jsem byl 3x mrtvej na Ikačka od LLL.
Tak vamp ktery se v cloveku tupe postavi vedle LLL, jen tam stoji a autoattackem do nej rejpe si nic nez smrt nezaslouzi ;)
srbqf
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Shadowsong píše:ze ja som vobec nieco hovoril :p
To nema cenu, tady se snazis marne :(
Tady lidi nehledaj cestu jak to udelat, ale duvody proc to nejde.
srbqf
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Baltik píše:
Miki píše: Songu , joo ten mystik je v dungu mega dobrej, než jsem naharvil 1k fame v Pride Pekle, tak jsem byl 3x mrtvej na Ikačka od LLL.
Tak vamp ktery se v cloveku tupe postavi vedle LLL, jen tam stoji a autoattackem do nej rejpe si nic nez smrt nezaslouzi ;)
balte to je pekne ale ekd sa dava LLLko tak ako as davalo furt, tak ludia nebudu koli vampom menit taktiky, proste nezoberu vampa, len taky detail...
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No, zajimal by me pomer hracu s vampem, kteri ho berou jako lacinyho nosice GB(a to se jim na nem libi) a tech kteri ho pravidelne hraji a vyuzivaji vse, co umi
Odpovědět