No nejdou Hotopicy, zachvilku nepujde ani vyveska, stranky nekterych guild taky nefunguji /viz. nova PK guilda -Denied- , coz ani nechapu, jak muzou mit guildu, kdyz jim nefunguji stranky??(viz. Podminky pro zalozeni Guildy)/ no a treba zachvilku nepujde ani forum
Millitante píše:No nejdou Hotopicy, zachvilku nepujde ani vyveska, stranky nekterych guild taky nefunguji /viz. nova PK guilda -Denied- , coz ani nechapu, jak muzou mit guildu, kdyz jim nefunguji stranky??(viz. Podminky pro zalozeni Guildy)/ no a treba zachvilku nepujde ani forum
stranky pravdepodobne maji jen nejsou prolinkovane s dp webem:/
tak nekdo treba nema vic accountu aby si mohl registrovat x postav.. nehlede na to, ze me registrace na forum porad hlasi chybne prihlasovaci udaje, ackoliv je zadavam spravne..
Dave Lister píše:tak nekdo treba nema vic accountu aby si mohl registrovat x postav.. nehlede na to, ze me registrace na forum porad hlasi chybne prihlasovaci udaje, ackoliv je zadavam spravne..
mno radsi bych si zalozil novy acc s uplne NB postavou, nez cekal dalsi mesic ve kterem se to nevyresi ale to uz je jen otazka priorit zeano
Fila píše:
mno radsi bych si zalozil novy acc s uplne NB postavou, nez cekal dalsi mesic ve kterem se to nevyresi ale to uz je jen otazka priorit zeano
Sry man, ale to je totalni joudovina. Problem se ma resit a ne obchazet...
Edit: 3.1. psal kdosi, ze se na to podiva. Je konec unora a porad tha same shit. Rychlost takrka FTL
Fila píše:
Sry man, ale to je totalni joudovina. Problem se ma resit a ne obchazet...
Edit: 3.1. psal kdosi, ze se na to podiva. Je konec unora a porad tha same shit. Rychlost takrka FTL
me to jako reseni (aspon castecne) prislo...a vzhledem k tomu ze mi po dvou tydnech bylo blbe to porad pod nekoho hazet , tak se si regnul jinou postavu a tam nemam problem...
ale jinak uznavam ze by se to nemelo prechazet ale tresit