¨Jinou reakci od gm jsem ani nečekal... jen tak dal ať to DP skončí ve sr.... vše se ruší harvit už se pořádně nedá, když člověk kope v dole skačou na něj potvory ještě víc bych to stížil modrejm.Redd píše:Já bych PK klidně podporoval. Vždyť je to součást hry. Pokud máš pocit, že se ty hlídači můžou zrušit, můžu Ti klidně předvést, jaké to bude.
dungy vs pk
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Asi jseš ten nejmíň opatrnej . Ale nepamatuju si, že bysme tě někdy pojeli (nick Apocalyptos) .Apocalyptos píše:A proč to musí dojít vždy na mě ?Miky Mora píše:Zas tak moc se nepojíždí v porovnání s dungama, který se denně jdou. Na někoho to holt někdy vyjít musí, kor když není opatrnej .
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
A co Aken, Amaru, Domca atd. to si pamatuješ ?Miky Mora píše:Asi jseš ten nejmíň opatrnej . Ale nepamatuju si, že bysme tě někdy pojeli (nick Apocalyptos) .Apocalyptos píše:A proč to musí dojít vždy na mě ?Miky Mora píše:Zas tak moc se nepojíždí v porovnání s dungama, který se denně jdou. Na někoho to holt někdy vyjít musí, kor když není opatrnej .
Aha, Alex. Mno, kdyby jsi od nás neodešel ,tak se taková věc nemůže stát .Apocalyptos píše:A co Aken, Amaru, Domca atd. to si pamatuješ ?Miky Mora píše:Asi jseš ten nejmíň opatrnej . Ale nepamatuju si, že bysme tě někdy pojeli (nick Apocalyptos) .Apocalyptos píše:A proč to musí dojít vždy na mě ?
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
To víš, když se člověk hlásí do aktivní pvm guildy tak to musí na nějakou chvíli omezit.Miky Mora píše:Aha, Alex. Mno, kdyby jsi od nás neodešel ,tak se taková věc nemůže stát .Apocalyptos píše:A co Aken, Amaru, Domca atd. to si pamatuješ ?Miky Mora píše: Asi jseš ten nejmíň opatrnej . Ale nepamatuju si, že bysme tě někdy pojeli (nick Apocalyptos) .
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Ach jaj. ako keby bol próbml zobrať so sebou mága, odstenovať sa a odkopnúťApocalyptos píše:Inteligent promluvil až bude war a kler umět zeď tak se rád odstěním.Legend Of Pain píše:Ach jaj. ako keby bol próblm sa odstenovať a odkopnúť
Naposledy upravil(a) Legend Of Pain dne 08 pro 2009 20:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak vědět že jsi to ty tak se ti vysměju rovnou :p Jeden měsíc se hlásíš do pk guildy a druhej brečíš za modrou stranu...Opravdu originalni :pApocalyptos píše:Jo no další inteligentní post bež si raději sednout k taťkovi do postele ať ti není smutno.Karolilinecka píše:brečí někdo kdo pojížděl
Správce charity válečníků
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
My stahujeme GM na svou temnou stranu . None se tajně učí v invisu jak probíhá pojezd a pak si hodí přihlášku .Prafotr Morava píše:Na to máš pravomoc jo? :pRedd píše:Já bych PK klidně podporoval. Vždyť je to součást hry. Pokud máš pocit, že se ty hlídači můžou zrušit, můžu Ti klidně předvést, jaké to bude.
To Alex: Jako promiň, ale když jsi byl u nás žadatelem a pojížděl jsi s náma dungy, tak se ti to velice líbilo, ale když si nás defakto zradil, přihlásil ses do CoPu (zatímco jsi byl stále u nás) a ocitl ses na straně druhých, tak už se ti to najednou moc nelíbí, co? (bez urážky)
Potvory v dole neskáčou tak často, aby se na to dalo stěžovat...Apocalyptos píše:¨Jinou reakci od gm jsem ani nečekal... jen tak dal ať to DP skončí ve sr.... vše se ruší harvit už se pořádně nedá, když člověk kope v dole skačou na něj potvory ještě víc bych to stížil modrejm.Redd píše:Já bych PK klidně podporoval. Vždyť je to součást hry. Pokud máš pocit, že se ty hlídači můžou zrušit, můžu Ti klidně předvést, jaké to bude.
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Aj tak to si asi trošku pleteš, ale když jdu dung za modraka a vy mě pojedete a následně opustím guildu, ale jestli tomu říkáš zrada tak ano zradil sem vás.Miky Mora píše:My stahujeme GM na svou temnou stranu . None se tajně učí v invisu jak probíhá pojezd a pak si hodí přihlášku .Prafotr Morava píše:Na to máš pravomoc jo? :pRedd píše:Já bych PK klidně podporoval. Vždyť je to součást hry. Pokud máš pocit, že se ty hlídači můžou zrušit, můžu Ti klidně předvést, jaké to bude.
To Alex: Jako promiň, ale když jsi byl u nás žadatelem a pojížděl jsi s náma dungy, tak se ti to velice líbilo, ale když si nás defakto zradil, přihlásil ses do CoPu (zatímco jsi byl stále u nás) a ocitl ses na straně druhých, tak už se ti to najednou moc nelíbí, co? (bez urážky)
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Jn asi to nebude tak moc pravda, že chodíš stále dungy jinak by sis všiml, že sem tam se předělávají místa, kde lidi moc harví. Do té doby než jsem tu napsal za jaké postavy ste mě pojeli tak si ani nevěděl, že sem to já a dál bys mi psal jestli s tebou nepůjdu dunga. Navíc nikdy není napsano, že mi vadí, že jste mě pojeli. I před tím, než sem si dal přihlášku do Hated tak jste mě několikrat pojeli a nikdy sem nebrečel. To je asi ted v módě napsat na forko nebreč. Jen jsem to nečekal od tebe. Ale asi už ti mamon zatemnil mozek a věci jako kamarádství atd. ti nic neříka. Já bych, kámoše se kterejma jsem byl v guildě xy měsíců či let nepojel. Jedinej kdo z vás zůstal normální je Shaguar a Shadowsong, kterej byl aspoň ochotnej se semnou o tom po icq pobavit. Ostatní tobě podobní řekli jen jo on už měsíc pk nelogl tak ho vyhodíme a pojedeme.Raynor píše:ono se nedá hárvit? Proč?:p
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
A ted mi rekni jak dlouho kopes na ingoty na 1 mytheril plate komplet, kterej pak vezmes do dungu s vysokou šancí pojezdu, kde výdělek v porovnání s equipem, kterej tam bereš je mizivej.Driana píše:Potvory v dole neskáčou tak často, aby se na to dalo stěžovat...Apocalyptos píše:¨Jinou reakci od gm jsem ani nečekal... jen tak dal ať to DP skončí ve sr.... vše se ruší harvit už se pořádně nedá, když člověk kope v dole skačou na něj potvory ještě víc bych to stížil modrejm.Redd píše:Já bych PK klidně podporoval. Vždyť je to součást hry. Pokud máš pocit, že se ty hlídači můžou zrušit, můžu Ti klidně předvést, jaké to bude.
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Počkej počkej nějak mi uniká pointa to, že jsem se přihlášil do CoP je zrada ? Pokud vím Bída je v copu a běhá s vámi taky. Asi bych mu měl napsat aby jste ho náhodou taky nepojeli za zradu.Miky Mora píše:My stahujeme GM na svou temnou stranu . None se tajně učí v invisu jak probíhá pojezd a pak si hodí přihlášku .Prafotr Morava píše:Na to máš pravomoc jo? :pRedd píše:Já bych PK klidně podporoval. Vždyť je to součást hry. Pokud máš pocit, že se ty hlídači můžou zrušit, můžu Ti klidně předvést, jaké to bude.