Carentain Fist píše:Paladin se uléčí mágovi i negrovi, jestliže tento kástí jen utočný kouzla. Samozřejmě bez zdi, pf, summů.
Cyve tak když ten mág bude jen kvfkovat, tak se mu uléčim asi i za wara. O čem se ale asi bavíme?
O tom, že prostě když bys jen stál, tak tě ten prsk ukrojí a neuděláš s tím nic. A že bude používat i další kouzla než kvf a blesk? No jo, tomu se říká spellbook, ve kterém ta kouzla má ^^
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
už vás živě vidim dung, pal s top dmg, uberLOL Franta s myth scimem, kterej netrefí ani králíka, ale hlavně že má v báglu 10 in many svitků a přijde si cool...
Darkness píše:Pokud pouzivas para svitky tak se to urco da
Pockej a muzes mi teda rict, jak budes castit za sebou kouzla, abys ho sundal? Vzdyt pokud hodis para svitek, jaky kouzlo pak das na dmg? KVF hlava? A kolik si za tu dobu stihne hodit pal In Mani?
hmm co takto para + midnajta? kdyz ma paru mas 100% sancu na hit. staci abys to stihal nebo on nestihal no. si to testni paladin lahne pri negrovi jak nic.
Edit: a nebo taky bez pary... s tou midnajtou ho s trochou stesti umlatis kdyz si maxnes taktiku u prska:p
Amen píše:Ty co tu tvrdia ze paladin sa da zabit nezazili mna ked som paladina hral! A ty ostatny ktory hovoria ze paladin je uber super ma asi zazili hrat...
jn tys byl dycky mocny halvne za klerika
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Amen píše:Ty co tu tvrdia ze paladin sa da zabit nezazili mna ked som paladina hral! A ty ostatny ktory hovoria ze paladin je uber super ma asi zazili hrat...