Fire po XYte
Ale, ale.... spousta veci co vetsine lidem vyhovovala doznala zasadnich zmen.. Timhle bych opravdu neargumentoval.
To co se nemusi libit tobe se muze libit 10 jinym... Zatim si nepredlozil jediny argument ani napad, krome prazneho tlachani.
Rozhodne by prospelo veci, kdyby se vymyslelo jak to udelat, aby nemusel mit hrac ve fire nekolik postav blokovanych jako "banku". Zamykaci bedny je jedno z moznych reseni. Mozna ne to nejlepsi.
A co treba pack zviratka k tamnuti? To by nemuselo byt spatne reseni. Obcas misto lamky by tam byla pack lama.
To co se nemusi libit tobe se muze libit 10 jinym... Zatim si nepredlozil jediny argument ani napad, krome prazneho tlachani.
Rozhodne by prospelo veci, kdyby se vymyslelo jak to udelat, aby nemusel mit hrac ve fire nekolik postav blokovanych jako "banku". Zamykaci bedny je jedno z moznych reseni. Mozna ne to nejlepsi.
A co treba pack zviratka k tamnuti? To by nemuselo byt spatne reseni. Obcas misto lamky by tam byla pack lama.
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Většínou se nevyjadřuji k tvím (nebudu menovat připomínkam) tohle se mě osobně dotklo Meleš o nečem o čem viš jenom prdlajs a kam ty nelezeš nenamitam jednou jedinkrat jsem tam tu bednu udelal ano byla tam ted nedavno ovšem byla tam jen jedinkrat Wilzne ty škrte zkoušels tam jit sam za toho tveho crftika a udelat equip pro celou vípravu(sam)? Pochybuju ..No coment tohle pro mě osobní urazil a znepřatelil sis Amona, Amen s tebou!!!Wilson píše:ano je to blbost xarone, protoze snad vsichni krome vas a amontky se tam obejdou bez naky zamykaci bedny ...
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
aaa znepratelit si Amona to musi byt hruza
Co mu udelate? Vyberete mu poklad v Cove?:D
k tomu fire: Fire je dungeon... prijde vam normalni mit v dungeonu securky?:D Me teda ne.... Nemate - li dost lidi/postav/ inteligence na to si to nejak zaridit aby ste ji nepotrebovali, tak tam proste nechodte. Stovky lidi pred vama to tam zvladli bez toho tak nevidim jedinej duvod, proc by vam mel nekdo neco zas ulehcovat.

k tomu fire: Fire je dungeon... prijde vam normalni mit v dungeonu securky?:D Me teda ne.... Nemate - li dost lidi/postav/ inteligence na to si to nejak zaridit aby ste ji nepotrebovali, tak tam proste nechodte. Stovky lidi pred vama to tam zvladli bez toho tak nevidim jedinej duvod, proc by vam mel nekdo neco zas ulehcovat.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja sem zminil tvoji(vasi) guildu, jelikoz mi to bylo receno GMkem, ze vy ste si tam taky zamykali bednyku ... nevycucal sem si to z prstu, a uvedl sem jen vas a je, jelikoz pochybuju ze nekdo jinej by si kupoval bezpecnou bednu ve firu za 500K, to si tam kazdej radsi veme nbka jako nosice a ma to zadarmo ...Miramar píše:Většínou se nevyjadřuji k tvím (nebudu menovat připomínkam) tohle se mě osobně dotklo Meleš o nečem o čem viš jenom prdlajs a kam ty nelezeš nenamitam jednou jedinkrat jsem tam tu bednu udelal ano byla tam ted nedavno ovšem byla tam jen jedinkrat Wilzne ty škrte zkoušels tam jit sam za toho tveho crftika a udelat equip pro celou vípravu(sam)? Pochybuju ..No coment tohle pro mě osobní urazil a znepřatelil sis Amona, Amen s tebou!!!
Zadarmo urcite ano, ale jak uz jsem napsal, mit svou truhlu je pohodlnejsiWilson píše: to si tam kazdej radsi veme nbka jako nosice a ma to zadarmo ...
Nemusi tam kazdej mit odkladaci postavy, nemusim cekat az nekdo logne, abych mu mohl neco dat, nebo si vzit z jeho odkladaci postavy
Nemusi na dualu prerovnavat veci sem a tam
Nemusi se ohlizet na to kolik mu odkladaci postava unese veci, vaha ve fire je aspon podle me dost dulezita vec
A snad prave pro to gm nechce, aby se tam lidi separovali pres svy truhlicky, ale aby si "pomahali" a co neunesou, nebo nemaji chut prerovnavat na dualu proste dali do te vsem pristupne a ne do sve zamcene
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
zajimavy ze vy vsichni z amontky si ani neumite precist na co sem reagoval ...Pheme píše:Zadarmo urcite ano, ale jak uz jsem napsal, mit svou truhlu je pohodlnejsi
Nemusi tam kazdej mit odkladaci postavy, nemusim cekat az nekdo logne, abych mu mohl neco dat, nebo si vzit z jeho odkladaci postavy
Nemusi na dualu prerovnavat veci sem a tam
Nemusi se ohlizet na to kolik mu odkladaci postava unese veci, vaha ve fire je aspon podle me dost dulezita vec
A snad prave pro to gm nechce, aby se tam lidi separovali pres svy truhlicky, ale aby si "pomahali" a co neunesou, nebo nemaji chut prerovnavat na dualu proste dali do te vsem pristupne a ne do sve zamcene
Ja sem jen psal ze proste truhlu za 500K ve firu by fakt temer nikdo nevyuzival, tudiz zbytecna zmena, thats all ... nikde sem nepsal, ze by ta truhla, kdyby jo byla, nemela vyuziti ...