Fire po XYte

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Zorg
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zorg »

Ale, ale.... spousta veci co vetsine lidem vyhovovala doznala zasadnich zmen.. Timhle bych opravdu neargumentoval.
To co se nemusi libit tobe se muze libit 10 jinym... Zatim si nepredlozil jediny argument ani napad, krome prazneho tlachani.
Rozhodne by prospelo veci, kdyby se vymyslelo jak to udelat, aby nemusel mit hrac ve fire nekolik postav blokovanych jako "banku". Zamykaci bedny je jedno z moznych reseni. Mozna ne to nejlepsi.
A co treba pack zviratka k tamnuti? To by nemuselo byt spatne reseni. Obcas misto lamky by tam byla pack lama.
None

Příspěvek od None »

Nevim na koho reagujes ale vzhledem k tomu ze sem desne vztahovacnej ti rad odpovim. Fire bez pack zviratek funguje od ty doby co se zavedli uplnky. Banka tu nebyla nikdy. Nevidim duvod proc by se to melo menit kdyz to takhle funguje nekolik let.
Zorg
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zorg »

Placeny dul taky fungoval a zmenilo se to. Stejne jako spousta veci. A duvod? Nemusel by se pouzivat Dual, nemusel by si tam mit nekolik postav jen ke stani a drzeni veci (pro nektere to znamena si vykopat postavu i kdyz ji dal trenovat nechteji a nebudou). Porad nic?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Je pohodlnejsi lognout neco naharvit dat do bedny a odlognout nez si tam sam tahat postavu na drzeni veci(ona bedna unese vic nez war), nebo cekat, jestli se tam nekdo s postavou na drzeni veci neukaze, to musim uznat
Ale asi nikdo nechce, aby fire bylo pohodlnejsi tak se s tim smirte
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Wilson píše:ano je to blbost xarone, protoze snad vsichni krome vas a amontky se tam obejdou bez naky zamykaci bedny ...
Většínou se nevyjadřuji k tvím (nebudu menovat připomínkam) tohle se mě osobně dotklo Meleš o nečem o čem viš jenom prdlajs a kam ty nelezeš nenamitam jednou jedinkrat jsem tam tu bednu udelal ano byla tam ted nedavno ovšem byla tam jen jedinkrat Wilzne ty škrte zkoušels tam jit sam za toho tveho crftika a udelat equip pro celou vípravu(sam)? Pochybuju ..No coment tohle pro mě osobní urazil a znepřatelil sis Amona, Amen s tebou!!!
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

aaa znepratelit si Amona to musi byt hruza :D Co mu udelate? Vyberete mu poklad v Cove?:D

k tomu fire: Fire je dungeon... prijde vam normalni mit v dungeonu securky?:D Me teda ne.... Nemate - li dost lidi/postav/ inteligence na to si to nejak zaridit aby ste ji nepotrebovali, tak tam proste nechodte. Stovky lidi pred vama to tam zvladli bez toho tak nevidim jedinej duvod, proc by vam mel nekdo neco zas ulehcovat.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Miramar píše:Většínou se nevyjadřuji k tvím (nebudu menovat připomínkam) tohle se mě osobně dotklo Meleš o nečem o čem viš jenom prdlajs a kam ty nelezeš nenamitam jednou jedinkrat jsem tam tu bednu udelal ano byla tam ted nedavno ovšem byla tam jen jedinkrat Wilzne ty škrte zkoušels tam jit sam za toho tveho crftika a udelat equip pro celou vípravu(sam)? Pochybuju ..No coment tohle pro mě osobní urazil a znepřatelil sis Amona, Amen s tebou!!!
ja sem zminil tvoji(vasi) guildu, jelikoz mi to bylo receno GMkem, ze vy ste si tam taky zamykali bednyku ... nevycucal sem si to z prstu, a uvedl sem jen vas a je, jelikoz pochybuju ze nekdo jinej by si kupoval bezpecnou bednu ve firu za 500K, to si tam kazdej radsi veme nbka jako nosice a ma to zadarmo ...
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

Miramar píše:...... No coment tohle pro mě osobní urazil a znepřatelil sis Amona, Amen s tebou!!!
a to ste sa domna navazali ked som ich posielal von na slnko? :p
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Wilson píše: to si tam kazdej radsi veme nbka jako nosice a ma to zadarmo ...
Zadarmo urcite ano, ale jak uz jsem napsal, mit svou truhlu je pohodlnejsi
Nemusi tam kazdej mit odkladaci postavy, nemusim cekat az nekdo logne, abych mu mohl neco dat, nebo si vzit z jeho odkladaci postavy
Nemusi na dualu prerovnavat veci sem a tam
Nemusi se ohlizet na to kolik mu odkladaci postava unese veci, vaha ve fire je aspon podle me dost dulezita vec
A snad prave pro to gm nechce, aby se tam lidi separovali pres svy truhlicky, ale aby si "pomahali" a co neunesou, nebo nemaji chut prerovnavat na dualu proste dali do te vsem pristupne a ne do sve zamcene
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Pheme píše:Zadarmo urcite ano, ale jak uz jsem napsal, mit svou truhlu je pohodlnejsi
Nemusi tam kazdej mit odkladaci postavy, nemusim cekat az nekdo logne, abych mu mohl neco dat, nebo si vzit z jeho odkladaci postavy
Nemusi na dualu prerovnavat veci sem a tam
Nemusi se ohlizet na to kolik mu odkladaci postava unese veci, vaha ve fire je aspon podle me dost dulezita vec
A snad prave pro to gm nechce, aby se tam lidi separovali pres svy truhlicky, ale aby si "pomahali" a co neunesou, nebo nemaji chut prerovnavat na dualu proste dali do te vsem pristupne a ne do sve zamcene
zajimavy ze vy vsichni z amontky si ani neumite precist na co sem reagoval ...

Ja sem jen psal ze proste truhlu za 500K ve firu by fakt temer nikdo nevyuzival, tudiz zbytecna zmena, thats all ... nikde sem nepsal, ze by ta truhla, kdyby jo byla, nemela vyuziti ...
Odpovědět