Wipe

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)

Chcete Wipe ( Vymazání accountů, domů atd.)

Anketa končí za 23.04.2009 17:39:29

Ano
28
31%
Ne
9
10%
Si kokot?
52
58%

Celkem hlasů: 89

Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Hlasoval sem pro moznost č.3 ktera naprosto vyadruje moje dusevni rozpolozeni ohledne teto veci. ''Trestat'' hrace za to ze sou aktivni je opravdu spatny pristup.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

Lucifers Angel píše:Ja chci wipe :(
todle neni travian ;p
pocet sebevrazd v CR by stoupl o 2 %
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Lucky píše:Hlasoval sem pro moznost č.3 ktera naprosto vyadruje moje dusevni rozpolozeni ohledne teto veci. ''Trestat'' hrace za to ze sou aktivni je opravdu spatny pristup.
za to ze som aktivny ma tieto 2 tyzdne hra potrestala asi 5x :p (prechadzaam preto o5 do stavu neaktvineho )
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Hlavne wipe podobnych topiku na foru.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Beruska píše:
Lucifers Angel píše:Asi tak... Hlavně pamatuješ si ty začátky? Nádherné časy, využitelnost rose brnění, silver zbraní.... Já ty doby miloval a už asi nikdy nebudou...
To uz tem dnesnim hnupum, co si vymaxuji postavu, nez jdou na hb, nevysvetlis. Nemluve o tom, ze nejdou do decu bez mythu.

vidis a ja sem tak slabej lou a hloupej hrac ze musim do decu chodit v minotauru :(
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Asi jsem měl kliknout na tu třetí možnost...nudíš se hodně? Dokážu si představit, jak by tohle znechutilo třeba našeho Gamemastera, co má max rangera a našeho druhého člověka, co má už x let maxlého klerika, crafta, mága, wara, atd. Je spousta lidí na dp, co chodí i do práce a nějaký wipe by jim dokonale znechutil hru. Jestli chcete smazat majetek třeba Empovi, Cool Artovi, nebo vám je trnem v oku bohatství Mamontky, můžete hlasovat třeba o nich...
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Papez píše:Asi jsem měl kliknout na tu třetí možnost...nudíš se hodně? Dokážu si představit, jak by tohle znechutilo třeba našeho Gamemastera, co má max rangera a našeho druhého člověka, co má už x let maxlého klerika, crafta, mága, wara, atd. Je spousta lidí na dp, co chodí i do práce a nějaký wipe by jim dokonale znechutil hru. Jestli chcete smazat majetek třeba Empovi, Cool Artovi, nebo vám je trnem v oku bohatství Mamontky, můžete hlasovat třeba o nich...
jsem pro smazat Empovi majetek
Přeji pěkný den!
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Pallando píše:jsem pro smazat Empovi majetek
vcera o anarchy ho ty lidi co mu ho zavidej mohli o nej pripravit, jenze misto toho si ho emp este minimalne ztrojnasobil :lol:
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Nevim, proste mi prijde, ze "top veci" jsou dneska hrozne posunuty. Jako taky tu zdaleka nejsem od zacatku, ale dobre pamatuju dobu, kdy poskladat myth byl opravdovej cil (a nejen pro me Big Bude) a kdy se ten dec proste chodil v rosu a slo to... Je asi tezky najit hranici, kdy by se dalo neceho opravdu TOP dalo dosahnout opravdu tezko, ale doba, kdy byl Adamantinum plate komplet spis legenda, nez skutecnost, je pryc a chodit v mythu na hb? Dnes naprosto bezna vec... tenkrat by vam hrac rekl: ses zblaznil? Nicit si mytheril komplet na hrbitove? Dneska mytheril roste kazdymu nubovi za usima a +9tky jakbysmet. Jako jedna vec je, ze jsou tu lidi, kteri hrajou dlouho a maji mamon a ja jim ho svym zpusobem brat nechci, ale je to nejakou dobu, co mi rekl kamos, co hral na Kelevu, ze tady za pul roku mel uplne vsechno a ze se vraci, protoze to je o nicem... Takhle je to spravne?
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

berusko hmm..

to, ze nekdo prijde na dp, zalozi si wara a prisockuje se k druzine okolo silneho maga je taky jeden spusob jako na dp za pul roku ziskat toho dost ale urcite to neni nijak smerodajne :roll:

Trochu prehanas s tym, ze nubom rastie myth za usami... myth uz neni taka vzacna zalezitost ako kedysi ale furt ho nubici a nemyslim len tych, ale aj vsakojakych clenov slabsich guild, nemaju dost a ver tomu, ze nastavenie dnesnych dungov ich vie lahko aj o ten myth pripravit ked k ich skillu pripocitas faktory ako + lagy a + pk. To ze se nejaky Miki vybere na hb v mythe pretoze na to ma a dava mu to vecsi armor ako verite komplet je nehoraznost a ted asi nebudeme spavat, ale beznost to neni.

Hold ekonomika se posunula dale, nektere trhove ceny fakt brzdi vzduchem a vypravy maju vecsinu dungov nachodenych naspamat. Aby se to nejak tak drzalo na rozumnej hranici prichadzaju rozne obmedzenia... Ale jo vzdy se najdou zastanci stareho rezimu... Mozna bylo lip, mozna se vic prasilo a vic sockovalo, to ja nevim nehral sem vtedy ale gmka zatim delaji co se da aby to v rozumnej miere regulovali

Edit: to byla jen taka nestranna odpoved. Co tak sleduju odkdy si zacal znova hrat vecsina tvych postu je hodne subjektivneho nazoru a iba z casti odzrkadluje skutocnu situaciu.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Castian píše:berusko hmm..

to, ze nekdo prijde na dp, zalozi si wara a prisockuje se k druzine okolo silneho maga je taky jeden spusob jako na dp za pul roku ziskat toho dost ale urcite to neni nijak smerodajne :roll:

Trochu prehanas s tym, ze nubom rastie myth za usami... myth uz neni taka vzacna zalezitost ako kedysi ale furt ho nubici a nemyslim len tych, ale aj vsakojakych clenov slabsich guild, nemaju dost a ver tomu, ze nastavenie dnesnych dungov ich vie lahko aj o ten myth pripravit ked k ich skillu pripocitas faktory ako + lagy a + pk. To ze se nejaky Miki vybere na hb v mythe pretoze na to ma a dava mu to vecsi armor ako verite komplet je nehoraznost a ted asi nebudeme spavat, ale beznost to neni.

Hold ekonomika se posunula dale, nektere trhove ceny fakt brzdi vzduchem a vypravy maju vecsinu dungov nachodenych naspamat. Aby se to nejak tak drzalo na rozumnej hranici prichadzaju rozne obmedzenia... Ale jo vzdy se najdou zastanci stareho rezimu... Mozna bylo lip, mozna se vic prasilo a vic sockovalo, to ja nevim nehral sem vtedy ale gmka zatim delaji co se da aby to v rozumnej miere regulovali

Edit: to byla jen taka nestranna odpoved. Co tak sleduju odkdy si zacal znova hrat vecsina tvych postu je hodne subjektivneho nazoru a iba z casti odzrkadluje skutocnu situaciu.
No nejspis jsme si nerozumeli s tim pojmem nub, nerikam, ze ma myth clovek, co hraje ultimu 2 mesice, ale myslim lidi, a tech je fakt strasne moc, kteri dosahnou veci, ktera by mela byt unikatni a proste top, protoze je to nejlepsi kov (davam za priklad ten myth, protoze je to nejzretelnejsi, ale myslim to vseobecne - zbrane, roby, to je jedno, vsechno proste) a mel by jit sehnat jen stezi, behem chvile a ani to neumi hrat.
Dalsi vec je, ze dnes o neco prijit, to uz musi bejt fakt lagy, protoze pk faktor temer neexistuje a nehadejme se o tom :).
A ano, asi mas pravdu v tom, ze jsem trochu zaujaty vuci temhle vecem a mozna, coz s litosti priznavam, v tom nemam takovy prehled, jak bych si pral, ale rada veci je tu zretelnych a nekdy az do oci bijicich a tezko se mi prijimaji, kdyz s nimi casto bytostne nesouhlasim.
Samozrejme menit nejak rapidne system je asi nemyslitelny, protoze s tim urcite gm meli strasny prace a letama zkusenosti ze hry se to upravuje do urcite rovnovahy, kterou nikdo nechce narusit, jen si myslim, ze se to, mozna neumyslne, presunulo o nekolik schodecku dal, nez by melo. Tedy ze myth jako top kov, uz proste top neni a ma ho temer kazdej.
Je tu taky podle me urcita hranice, kdy se hrac dostane do guildy, ktera ho zacne protahovat despama apod. a tam uz prichazi na radu jen "mamon hra", tedy hra o majetku a ne o hre. Zajimalo by me, kolik hracu, kdyz chodi ty top dungy a sbira majetek, si obcas jen tak jde zkusit neco herne narocnyho/dle myho zabavnyho, jako treba si usolit nejaky dungeony, zkusit si veci, ktery proste nikdo jinej nedela, uzivat si tu hru, hledat novy moznosti, ne jen lognout na mapu a zeptat se, kdy se vyrazi a jesi je to dnes 1+2 nebo 1+3... Pak totiz dojde k tomu, ze je toho majetku na dp mrda na ukor pozitku ze hry. Samozrejme to je jen muj nazor, kazdej to vidi jinak.
Asi jsem divnej...

Edit: jsem nestastnej, resim veci, ktery me az tak nezajimaji, spis stvou, kdyz chci resit neco o pvp a pk, coz je moje parketa, setkam se vzdy s pevnou stenou odboje vuci jakymkoli anti-anti-pk opatrenim. Pak to dopada tak, ze to zkousim resit z druhy strany planety.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

jop dp je shard kde se da jit formou power gamingu a mozno aj to tych hracov laka... ak si chcu uzivat panoramu hry nech skusia iny server... mozno nejaky rp nebo co. Vsetci sme ini, vsetci sme divni:p

Ja nemam problem si zahrat i nejake to rp na dp popri realizovani charity ale to by zacinajici hraci museli aspon na treti krat pochopit o com to tocim a co to vlastne rp je. Su tu aj ine faktory ako napriklad Lineage, wowko... Ja tam vidim spojenie aj s tymto, kedze by mnohych hracov low majetek v zastaralej hre odradil a sli by na vypixelovane wowko ownit.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Ty njubik casy se vam stejne nevrati... ultima je hodne o naplnovani cilu, ale jelikoz uz ste toho jednou dosahli, tak znovu to pro vas tak supet nebude... Jedine pro lidi co maj komplex soutezovosti, pro ty bude uspokojeni ze maji vic nez jiny at uz to bude 1000 soch nebo jedna socha (jen priklad)...

Na druhou stranu by to bylo neco jinyho a zase nova vyzva, ono clovek na DP opravdu muze tu ultimu "dohrat".
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Dříve povolené dualy (až kvartály v některých případech) pomohly rychlé skilování to bych po tom případném wipe zakázal :-D )
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Pokud chcete někdo wipe, napište mi do SZ váš acc a vaše přání bude okamžitě vyplněno ;)
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Sofia píše:Pokud chcete někdo wipe, napište mi do SZ váš acc a vaše přání bude okamžitě vyplněno ;)
a muzu psat i cizi? :)
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

"are u german" ?

kdyby se udelal o 5 let driv mozna,,, tedka??

nummer drajjjj
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

ja bych wipe klidne dal ale nahodil bych novou spheru s novyma vecma a moznostma.

Ale ted sem se probudil z toho snu tak zase nic :)
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Až vam spadne na trhu bednička, objevíte se smysl tohoto topiku)
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucifers Angel »

Samial píše:Až vam spadne na trhu bednička, objevíte se smysl tohoto topiku)
Ted se seredne mílíš, taková věc se mi nikdy nestala, nejsem lama...
Odpovědět