Training zbrane

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Mrakoplas píše:Nemas prijit k etinovi a dat max sword... prijit k ogrovi a dat max fenc....
Dovolil bych si souhlasit. :lol: :lol: :lol:

Ad zvýšený gain train zbraní: protože sripty se ukládají na server, a pochybuji, že se se zvýšením gainu vydaly nové typy zbraní(v novinkách o tom není ani zmínka ve stylu "byly vydány nové train zbraně se zvýšeným gainem skillu"), měl by být zvýšený gain u všech train zbraní stejný.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Ještě bych měl další dotaz: je chyba yoka, když mi vypíše gain +0.3 skilu macefighting a skill poposkočí jen o 0.1, nebo je to chyba skriptu?
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Mrakoplas píše:
Miki píše:
Beruska píše:Training regy bys nechtel?
Raci nepostuj, kdyz nemluvis k veci.
aneb > "Radejii nepostuj, kdyz "nemluvis" co chci slyset!"

Pomalejsi zbrane tam sou samozrejme i z toho duvodu, ze jednim ucelem je i potvoru -zabit- ... ... A Ne opravdu... Ne a proste ne. nemas prijit k etinovi a dat max sword... prijit k ogrovi a dat max fenc....
Aneb taky neschopnost ubranit argumenty svuj post pred kritikou :wink:
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Papez píše:Ještě bych měl další dotaz: je chyba yoka, když mi vypíše gain +0.3 skilu macefighting a skill poposkočí jen o 0.1, nebo je to chyba skriptu?
To co ti vypíše, že se zvedlo o +0,3 je myslím gain ne-real skillu ale real ti povyroste vždy jen o 0,1. Případně máš nastaveno, že ti to oznamuje růst skillu až po 0,5 apod.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Mrakoplas píše:
Miki píše:
Beruska píše:Training regy bys nechtel?
Raci nepostuj, kdyz nemluvis k veci.
aneb > "Radejii nepostuj, kdyz "nemluvis" co chci slyset!"

Pomalejsi zbrane tam sou samozrejme i z toho duvodu, ze jednim ucelem je i potvoru -zabit- ... ... A Ne opravdu... Ne a proste ne. nemas prijit k etinovi a dat max sword... prijit k ogrovi a dat max fenc....
Jinak , takhle jsem to vubec nemyslel. Nikdo nechce aby tam byli sekacky, kudlicky, byl to jenom navrh. Ale proste Katana nebo Cutlass. Je prakticka zbran.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ja bych to zrusil zas uplne. Nvm co tady furt Miki neco resi ze hraci co nejchtej sparryingovat v cechu atd. Kdo nechtel trenovat v cechu, netrenoval tam ani predtim a mel postavu udelanou dost rychle, navic uz sem tady pred nakou dobou v jinym topicu psal, ze vytrenovat dunguschopnou postavu bylo uz PRED zavedenim tyhle blbosti rychlejsi v prirode. Takze najak nechapu proc tohle vubec vzniklo.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Inkvizitor Dan píše:Ja bych to zrusil zas uplne. Nvm co tady furt Miki neco resi ze hraci co nejchtej sparryingovat v cechu atd. Kdo nechtel trenovat v cechu, netrenoval tam ani predtim a mel postavu udelanou dost rychle, navic uz sem tady pred nakou dobou v jinym topicu psal, ze vytrenovat dunguschopnou postavu bylo uz PRED zavedenim tyhle blbosti rychlejsi v prirode. Takze najak nechapu proc tohle vubec vzniklo.
Hehe, no tak to teda nevim.A rozhodne stebou nesouhlasim. Rychlejc vytrenujes postavu v Cechu i po zviseni gain z novych zbrani. Nove zbrane postradaji rychlost.

Naschval jsem si stopoval kde udelam rychlejc 1%

V prirode jsem udelal 1% Swordu za 23 minut (42-43)
V cechu jsem udelal 1% Swordu za 13 minut.(43-44)

Rozhodne mi prijde lepsi si to trenovat radeji v cechu. A mohu jsi v pohode koukat na film.
Spike
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spike »

Inkvizitor Dan píše:...ze vytrenovat dunguschopnou postavu bylo uz PRED zavedenim tyhle blbosti rychlejsi v prirode. Takze najak nechapu proc tohle vubec vzniklo.
Rychlejší v přírodě? Těžko, vzhledem k tomu, že se počítá pouze počet pokusů (máchnutí), je trénink v cechu se sparrying partnerem s použitím nejrychlejší zbraně toho kterého skillu nejrychlejší možný způsob tréninku. Trénink v přírodě nemůže být rychlejší, naopak musí být zákonitě pomalejší, protože je nutné běhat od potvory k potvoře, což způsobuje prodlevy, oproti cechu kde mlátíš v podstatě v kuse.

Tréninkové zbraně jsem zkoušel ještě před zvýšením gainu, a gain mi přišel zhruba stejný jako v cechu (tzn vykompenzovalo to ony prodlevy v přírodě). A také by mě zajímalo, zdali se tato změna aplikuje i na staré zbraně, nebo musím koupit nové?
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

mne to prijde jako dost dobrej napad klidne bych udelal train zbrane do +5 za beznou cenu mc dostupnou treba jen v cechu (naky spesl recyklator) i kdyz ja uz to nevyuziju prijde mi to jako dobra vec.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Myslim ze si ty zbrane kazdej parkrat zkusi a vrati se do cechu...Dokud to nebude max skill behem jednoho nebo dvou dni tak bude pro kazdeho snazsi a pohodlnejsi sparing v cechu...
Me osobne je to docela jedno :p
Správce charity válečníků
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

stejně v tom cechu už je minimum lidí. Zrovna si trenim novou postavu a sehnat někoho na train je fuška. Kde jsou ty doby kdy tam bývalo 20-30 lidí :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Miki píše:...
Ne a ne a ne... opravdu nemas prijit k etinovi a udelat max sword... prijit k ogrovi a udelat max fenc... proste ne a ne a ne... uz to neres a bez se divat na film...

Treining zbrane jsou zajimavym spestrenim, nikde neni psano, ze ti to ma urychlit tve vysnene vymoxovani postavy... stejne jako neni psano,ze se to musi stat primarnim zpusobem treineni postavy...

treining zbrane tu jsou IMO pravdepodobne hlavne pro ty, kteri nemaji tuny volneho casu a svuj cas ztraveny hre si chteji tedy opravdu "uzit" alespon minimalne zabavnou formou(narozdil od stani v cechu)...

koukam, ze jsem se docela rozepsal... tedy nepredpokladam, ze bys muj post precetl cely... a nebo, ze bys ho pochopil... tak zas nic... no...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Mrakoplas píše:
Miki píše:...
Ne a ne a ne... opravdu nemas prijit k etinovi a udelat max sword... prijit k ogrovi a udelat max fenc... proste ne a ne a ne... uz to neres a bez se divat na film...

Treining zbrane jsou zajimavym spestrenim, nikde neni psano, ze ti to ma urychlit tve vysnene vymoxovani postavy... stejne jako neni psano,ze se to musi stat primarnim zpusobem treineni postavy...

treining zbrane tu jsou IMO pravdepodobne hlavne pro ty, kteri nemaji tuny volneho casu a svuj cas ztraveny hre si chteji tedy opravdu "uzit" alespon minimalne zabavnou formou(narozdil od stani v cechu)...

koukam, ze jsem se docela rozepsal... tedy nepredpokladam, ze bys muj post precetl cely... a nebo, ze bys ho pochopil... tak zas nic... no...
Pochopil jsem ho velice dobre. Jenze ty nechces pochopit. Ze tu jsou zbrane na SW, prijatelnejsi . Priklad Sword zbrane (Katana, Cutlass).
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Miki píše: Pochopil jsem ho velice dobre. Jenze ty nechces pochopit. Ze tu jsou zbrane na SW, prijatelnejsi . Priklad Sword zbrane (Katana, Cutlass).
Souhlasim sice nevim kde se stala chyba , každopadně to Topolanek posral.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Miki píše:
Inkvizitor Dan píše:Ja bych to zrusil zas uplne. Nvm co tady furt Miki neco resi ze hraci co nejchtej sparryingovat v cechu atd. Kdo nechtel trenovat v cechu, netrenoval tam ani predtim a mel postavu udelanou dost rychle, navic uz sem tady pred nakou dobou v jinym topicu psal, ze vytrenovat dunguschopnou postavu bylo uz PRED zavedenim tyhle blbosti rychlejsi v prirode. Takze najak nechapu proc tohle vubec vzniklo.
Hehe, no tak to teda nevim.A rozhodne stebou nesouhlasim. Rychlejc vytrenujes postavu v Cechu i po zviseni gain z novych zbrani. Nove zbrane postradaji rychlost.

Naschval jsem si stopoval kde udelam rychlejc 1%

V prirode jsem udelal 1% Swordu za 23 minut (42-43)
V cechu jsem udelal 1% Swordu za 13 minut.(43-44)

Rozhodne mi prijde lepsi si to trenovat radeji v cechu. A mohu jsi v pohode koukat na film.
Vy jste jak natvrdli.... vedlejsi skilly zadny nepotrebujete nebo co? To je jasny ze bouchaci skilly udelas driv v cechu, ale Anatomku, AL, Stealth, Hid, spirit speak, remove trap, rezisty to si taky udelas v cechu?
Jak uz jsem psal minule.... ja bych te s takovouhle postavou z cechu poslal leda doprdele a radsi vzal nubika s 80 sw ale max hidingem, 50 rezistem a anatomkou aby se vubec mohl healnout....
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Inkvizitor Dan píše:Vy jste jak natvrdli.... vedlejsi skilly zadny nepotrebujete nebo co? To je jasny ze bouchaci skilly udelas driv v cechu, ale Anatomku, AL, Stealth, Hid, spirit speak, remove trap, rezisty to si taky udelas v cechu?
Jak uz jsem psal minule.... ja bych te s takovouhle postavou z cechu poslal leda doprdele a radsi vzal nubika s 80 sw ale max hidingem, 50 rezistem a anatomkou aby se vubec mohl healnout....
tyhle skilly udelas v dungu nadherne, pri lootovani a temer ihned (krom treba remove trapu, kterej z prirody taky nebudes mit),
Přeji pěkný den!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Inkvizitor Dan píše:a anatomkou aby se vubec mohl healnout....
Kdes to vzal? Anatomka fak funguje? Ja osobne sem to nak extra nepozoroval tedy, ikdyz osobne si myslim ze je to lepsi ju mit :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Jéjda a kdo tě nutí je používat, když se ti to tak nelíbí ? Mně to přijde bezva a jak psal Miki, v cechu to jde stejně rychlej a kdo si to chce udělat venku někde při normálním hraní tohle jistě uvítá. Pokud chceš mít růst postavy zabržděný, tak bouchej třeba s iron halapartnou nebo kladivem ... A nezapomeňte ještě nakonec GMkům vynadat, že vůbec něco udělali, mám pocit, že tady se nedá aboslutně ničím zavděčit, páč lidi si stěžujou i na to na co opravdu nemusej a může jim to být fakt uplně jedno, heh.
Kelnor - Člen Spolku
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Kelnor píše:Jéjda a kdo tě nutí je používat, když se ti to tak nelíbí ? Mně to přijde bezva a jak psal Miki, v cechu to jde stejně rychlej a kdo si to chce udělat venku někde při normálním hraní tohle jistě uvítá. Pokud chceš mít růst postavy zabržděný, tak bouchej třeba s iron halapartnou nebo kladivem ... A nezapomeňte ještě nakonec GMkům vynadat, že vůbec něco udělali, mám pocit, že tady se nedá aboslutně ničím zavděčit, páč lidi si stěžujou i na to na co opravdu nemusej a může jim to být fakt uplně jedno, heh.
/signed
Nexios
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Kelnor píše: Jéjda a kdo tě nutí je používat, když se ti to tak nelíbí ? Mně to přijde bezva a jak psal Miki, v cechu to jde stejně rychlej a kdo si to chce udělat venku někde při normálním hraní tohle jistě uvítá. Pokud chceš mít růst postavy zabržděný, tak bouchej třeba s iron halapartnou nebo kladivem ... A nezapomeňte ještě nakonec GMkům vynadat, že vůbec něco udělali, mám pocit, že tady se nedá aboslutně ničím zavděčit, páč lidi si stěžujou i na to na co opravdu nemusej a může jim to být fakt uplně jedno, heh.
Ale jen mi prijde zvlastni proc v dobe kdy gmka nevedi jak hru ztizit zavadej veci co zlehcej trein rychlokvaskovejch waru... asi to je vec pohledu.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Odpovědět