Nostalgie )

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Duffy píše:Já si třeba pamatuju lidi, jako Drtikol, to byl borec! Kam se na něj hrabe nějaká fazole.
20 regu, 20 bandu par gh, roba, lama a jel... :) a nejvetsi obdiv tomu, jak mu nikdy nevadilo, ze ho nenavidel snad kazdej pvper, jestli ne pvp samo o sobe :D (kdyz teda na chvilku pominu, ze tu zanechal jakesi dedictvi v podobe true cv pvp stajlu)
Bulm
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bulm »

Morpheus píše:
Duffy píše:Já si třeba pamatuju lidi, jako Drtikol, to byl borec! Kam se na něj hrabe nějaká fazole.
niekde mam jeho head of .. a aj ten zeleny klobrc crafted by rudokop :p to bol ruller , sam proti vsetkym a stale si isiel svoje :D
svoje makro na gardy tak mozna:p
it's legal to be a loozer! :p
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

:) jooo Rudokop, taky jsem mela jakesi veci od nej...uz si je odnesl cas.. :wink:
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Killer Bean
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Killer Bean »

Jak to ctu tak se me zase ozivuje pamet ).Vsechny zdravim kdoz si vzpomneli ).Ale taky bych rad rekl,ze predmetem tohoto topicu nemelo bejt z moji strany nejaky machrovani kdo hraje dyl nebo koho vsechno znam a znal jsem.Chtel jsem si jen zavzpominat a ne tu ze sebe delat nejakyho oldschool,ci si tu zvedat ego,to pro ty kdoz to tak pochopili ).Rad si popovidam s lidma,kteri hrali tenkrat a s temi co hrajou dnes obvzlaste pak o Ultime ktera me chytla na nekolik let a dost pochybuju,ze jeste nekdy podobnou hru nekdo vubec vymysli ).

to Darkness : asi si to uz nevybavim,ale jedno vim jiste.Prvni koho jsem potkal byl Frogger a ten me vlastne i prijmul k Templarum a tam jsem zacinal hrat a vubec poznavat DP.A dokonce i vim,ze to bylo v dolech na Britem kde se kopalo uplne v jinym stylu nez jak tomu bylo v nasledujicich letech ).
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

cau :) , jsem rad ze me pokusy nekoho vyprasit v te ulicce utkvely nekomu v pameti, bohuzel ted uz si to toliko nedavam a dostavam solidni kapky od nynejsi pvp generace.
celkem poteseni videt tve jmeno, par peknych fajtu sme si zazili :p
Killer Bean
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Killer Bean »

Nazdar Naite) sem ani nedoufal,ze tu jeste budes sem si tak vzpomel kdo me nejvic utkvel v pameti z Orderu ).Muzu jen souhlasit,ze sme spolu zazili par peknejch fightu a stalo to za to).Sem to prohanel tim mysticem kdyz jeste daval halusky a do toho stuning a moc me to bavilo.Ty si zas nosil knihovnu plnou svitku a malo kdy ti dosel kramek ).Mo mam chut si zas trochu poparit a okouknout jak to tu vypada treba se potkame.Ale vidim,ze si true CH to je zmena ). No na kazdej par zdravim.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Beruska píše: a nejvetsi obdiv tomu, jak mu nikdy nevadilo, ze ho nenavidel
te asi sklamu, nam vzdycky nadaval kdyz sme ho sundali za modry :p (i kdyz on byl takovej skilla ze se parkrat zabil sipkou)

... Vision vs Speech test ...
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Wizzy píše:
Beruska píše: a nejvetsi obdiv tomu, jak mu nikdy nevadilo, ze ho nenavidel
te asi sklamu, nam vzdycky nadaval kdyz sme ho sundali za modry :p (i kdyz on byl takovej skilla ze se parkrat zabil sipkou)
Tak to jsem asi vedle no... Ja behal vzdycky za pk zejo :) a to nikdy nerekl ani popel.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Beruska píše:Tak to jsem asi vedle no... Ja behal vzdycky za pk zejo :) a to nikdy nerekl ani popel.
Tak to asi jo. Ale víš jak, když Drtikoules náhodou opustil bezpečnou vzdálenost od brány Cove a naběhl na námi pokrojené pk aby mu hned loupnul hk, tak si vysloužl rychlou paru a delete_paprsek a to ho riadně štvalo. Hlavně, jak píše Wizzy, když si poslední 2 hp sundal sám jak se šipkoval (samotná roba nedává moc armoru) a my pak ani nemuseli odkupovat. To bývalo veselé.
Nexios
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Ale zas je to(alespon pro mne) jedna z nejzarivejsich pvp dp legend...:)

a to se jentak nikomu nepovede:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

s drtikolem byla sranda , to je fakt ,jak vsichni kydaji co byl za nuba atd , ale kazdej nejak hral , byl to jeho styl a to ze se vo nem bavi lidi po x letech o necem svedci :wink:
clen fora vod dob Imperia
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

obycejnej prudic to byl :) a bavilo ho to mrte dlouho.. proto si ho kazdej pamatuje.. a hlavne tehdy za to nikdo nikoho nemoralizoval.. dneska by tam hnedka skocil nakej ochrance a uz by snizoval karmu nebo daval prudice nebo ja nevim jaky dalsi jiny kraviny.. :)
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

aspon sa riadil heslom mrtve pk, dobre pk. ziadne kamaradickovanie sa ako je to teraz. bol to sice kokot no ale si stal za svojim.
clear brainwashing
dNb prezents
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Jsi pamatuji drtikolovu pvp skolu:D Byl jsem clenem!!!
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Bulm
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bulm »

Darkness píše:Jsi pamatuji drtikolovu pvp skolu:D Byl jsem clenem!!!
jsi kokot kdyz tohle dokazes napsat :p
Naposledy upravil(a) Bulm dne 27.03.2009 01:02:08, celkem upraveno 1 x.
it's legal to be a loozer! :p
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Boha jeho seci hresia a jediny sklbo za to seka logy :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

lebo si kokot :D
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Dix
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Já si tu Fazoli pamatuju...
no jo najt a jeho ulicky smrti.. :D
[color=red]Mr.[/color][size=100][color=yellow]DixXx[/color][/size]

[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Já mam dokonce fotku Drtiskoule a kolem nej xxx rangu uplne stejnych jedina vyjimka byla ze on mel +5 bilou HC a oni ty heavy :P
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Caroline píše:
Geralt píše:kibe myslim ze tie mena si pisal uplne zbytocne...okrem par templarov a par dalsich pamata tie mena strasne malo ludi :wink:

tie genesis cloaky a roby to by bol dnes jaky cash za to :lol:
:) no, Eleshara, Mechace, Froggera taky pamatuji... Mechace i real... Byl na srazu TM u mne na chate :wink: a tim padem pamatuje i moje kolace a gulas ...
No, ja sem zase rad ze si vporadku.

Dneska sem zadal do prohlizece darkparadise.cz a napsalo to server neexistuje. Trosku sem se lek.....
Odpovědět