20 regu, 20 bandu par gh, roba, lama a jel...Duffy píše:Já si třeba pamatuju lidi, jako Drtikol, to byl borec! Kam se na něj hrabe nějaká fazole.

20 regu, 20 bandu par gh, roba, lama a jel...Duffy píše:Já si třeba pamatuju lidi, jako Drtikol, to byl borec! Kam se na něj hrabe nějaká fazole.
svoje makro na gardy tak mozna:pMorpheus píše:niekde mam jeho head of .. a aj ten zeleny klobrc crafted by rudokop :p to bol ruller , sam proti vsetkym a stale si isiel svojeDuffy píše:Já si třeba pamatuju lidi, jako Drtikol, to byl borec! Kam se na něj hrabe nějaká fazole.
Tak to asi jo. Ale víš jak, když Drtikoules náhodou opustil bezpečnou vzdálenost od brány Cove a naběhl na námi pokrojené pk aby mu hned loupnul hk, tak si vysloužl rychlou paru a delete_paprsek a to ho riadně štvalo. Hlavně, jak píše Wizzy, když si poslední 2 hp sundal sám jak se šipkoval (samotná roba nedává moc armoru) a my pak ani nemuseli odkupovat. To bývalo veselé.Beruska píše:Tak to jsem asi vedle no... Ja behal vzdycky za pk zejoa to nikdy nerekl ani popel.
jsi kokot kdyz tohle dokazes napsat :pDarkness píše:Jsi pamatuji drtikolovu pvp skolu:D Byl jsem clenem!!!
No, ja sem zase rad ze si vporadku.Caroline píše:Geralt píše:kibe myslim ze tie mena si pisal uplne zbytocne...okrem par templarov a par dalsich pamata tie mena strasne malo ludi![]()
tie genesis cloaky a roby to by bol dnes jaky cash za tono, Eleshara, Mechace, Froggera taky pamatuji... Mechace i real... Byl na srazu TM u mne na chate
a tim padem pamatuje i moje kolace a gulas ...