Save 01:00am
Perseus: presne tem co by nas nazvaly, jak rikas uplakanky sem venoval tu prvni vetu v postu... chci na to slyset nazor gmek,nebo lidi, kterejchse to taky tyka a NEJSEM zvedavej na nazory lidi ,ktery mi budou vysvetlovat ze za to muzu ja, nebo moje makra... tudiz mi sem neco takovyho muze napsat jen ****** co ma s bidou 2 tridy zakladky a je totalne negramotnej, nebo je uplne blbej a dojde mu to trebas az pristi tyden,snad...
trebas toho, ze by se s tim zaclo neco delat? 2 hodiny hnijes v dungnu a vysledkem tvoji prace (a equipu, kterej sis na to dalsi hodinu pripravoval) je to ze chcipnes na cizi blblost a neudelas s tim vubec nic.. a kdyz pozadas nekoho,kdo by to mohl napravit tak se ti vysmeje
Vitasho: trebas toho, ze by se s tim zaclo neco delat? 2 hodiny hnijes v dungnu a vysledkem tvoji prace (a equipu, kterej sis na to dalsi hodinu pripravoval) je to ze chcipnes na cizi blblost a neudelas s tim vubec nic.. a kdyz pozadas nekoho,kdo by to mohl napravit tak se ti vysmeje
trebas toho, ze by se s tim zaclo neco delat? 2 hodiny hnijes v dungnu a vysledkem tvoji prace (a equipu, kterej sis na to dalsi hodinu pripravoval) je to ze chcipnes na cizi blblost a neudelas s tim vubec nic.. a kdyz pozadas nekoho,kdo by to mohl napravit tak se ti vysmeje
Vitasho: trebas toho, ze by se s tim zaclo neco delat? 2 hodiny hnijes v dungnu a vysledkem tvoji prace (a equipu, kterej sis na to dalsi hodinu pripravoval) je to ze chcipnes na cizi blblost a neudelas s tim vubec nic.. a kdyz pozadas nekoho,kdo by to mohl napravit tak se ti vysmeje
Rozdil bude v tom ze brutalni odpoledni lagy nejdou z bezlagovyho stavu behem 1s do toho brutalniho lagovyho odpoledne.Sejra píše:Jako nevidim moc rozdil mezi brutalnima odpolednima lagama kdyz taky nic neudelas a mezi lagama o půlnoci mas proste cekat necekané .
Jinak tez vyleh, Pride

Ovsem zamrzi to, tyhle lagy silne pripominali lagy pred cca tremi roky, zpusobene ztratou konektivity a tehdy byla aspon snaha to resit.
Svatý bojovník bez víry
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
A co chces delat s kretenama co maj spatny makra a kdyz prijde save totalne se to posere stim neudela GM nic ... A spada to do kategorie lagy a ne bugy kor kdyz si to samy hraci vyrabet dalo by se rici ze si sami na sebe pletou bič .Jaywalker píše: trebas toho, ze by se s tim zaclo neco delat? 2 hodiny hnijes v dungnu a vysledkem tvoji prace (a equipu, kterej sis na to dalsi hodinu pripravoval) je to ze chcipnes na cizi blblost a neudelas s tim vubec nic.. a kdyz pozadas nekoho,kdo by to mohl napravit tak se ti vysmeje
neexistující stranka
Tady jde o to, ze gm byli dostupni, tudiz mohli neco delat. Ovsem obavam se ze jedine ceho lze dosahnout je ze priste nam ani nenapisou at si polibime, ale budou delat mrtve broukySejra píše:A co chces delat s kretenama co maj spatny makra a kdyz prijde save totalne se to posere stim neudela GM nic

Svatý bojovník bez víry
dasli vec, ktere nerozumim ... gmek je tu jak (kazdej domysli) ale nikdo nema cas.. proc gmka nedaj sanci nekomu kdo ma cas a hlavne ochotu to delat a snazit se vyjit lidemvstric? chcete aby dpecko dopadlo jako strangeri? 

Naposledy upravil(a) Jaywalker dne 14.03.2009 01:50:12, celkem upraveno 1 x.
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mno me zajima proc tem GM vůbec psát řekneme o ress když človek ví že ho ressnout nesměj . Budu se opakovat ale bylo to na lagy a ne na bug :p a proste nemuzou .Ari píše:Tady jde o to, ze gm byli dostupni, tudiz mohli neco delat. Ovsem obavam se ze jedine ceho lze dosahnout je ze priste nam ani nenapisou at si polibime, ale budou delat mrtve broukySejra píše:A co chces delat s kretenama co maj spatny makra a kdyz prijde save totalne se to posere stim neudela GM nic
neexistující stranka
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Chces se dostat zase do fáze kdy napises GM umřel sem na uplny lagy ressni mě ? A on přijde a ressne tě ? Nevim jak by ti v tomhle momente mohlo GM vyjit vstřic jinak .Jaywalker píše:dasli vec, ktere nerozumim ... gmek je tu jak (kazdej domysli) ale nikdo nema cas.. proc gmka nedaj sanci nekomu kdo ma cas a hlavne ochotu to delat a snazit se vyjit lidemvstric? chcete aby dpecko dopadlo jako strangeri?
neexistující stranka
Kdyz minutu neudelas zhola nic a lagy zacnou zniceho nic nemuzu uznat ze hrac zemrel na vlastni chybu (pokud nepocitas za chybu opusteni gz). Pokud ty to povazujes za chybu hrace, tak se ti hluboce omlouvam a mas uplnou pravdu, lehli sme na vlastni hloupost.Sejra píše:Mno me zajima proc tem GM vůbec psát řekneme o ress když človek ví že ho ressnout nesměj . Budu se opakovat ale bylo to na lagy a ne na bug :p a proste nemuzou .
Svatý bojovník bez víry
jak my vysvetlis,ze lehne5 vyprav najdnou na svoji blbost?Vitasho píše:Dobře dejme tomu že by vás to gm resslo, pak by tedy v rámci spravedlnosti, muselo ressnout každého, kdo na ty lagy umřel. Zaprvé by to bylo velmi časově náročné a zadruhé, jak má gm asi poznat kdo umřel na lagy a kdo na vlastní blbost?
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
12.12.2004
Vážení hráči,
upozorňujeme Vás, že ode dneška budeme důsledně trvat na plném dodržování bodu Pravidel, podle kterého GM zásadně nenahrazují žádné ztráty, které vznikly hráči ve hře, a to ani v případě, že ztráta vznikla zcela zřejmě vinou serveru bez dalšího zavinění hráče (například dlouhý lag v době, kdy obvykle lagy nejsou, smrt následkem výpadku konektivity nebo pádu Sphery).
Bohužel nás k tomuto kroku donutily stále častější pokusy hráčů o neoprávněnou pomoc ve standardních situacích. Žádat o ress po smrti následkem lagů v době víkendové špičky a odvolávat se přitom na to, že jiné výprava byly po zhroucení serveru také ressnuty je opravdu přehnané.
Za zneužití page bude nadále považováno i zneužití jiného komunikačního prostředku (např. ICQ).
Dále vyhlašujeme zákaz multiclientů v době od 18:00 do 01:00. Povolen je pouze jeden client na jeden počítač v uvedeném časovém rozpětí (ne dual a více). Důvodem pro toto opatření je snaha o snížení lagů ve vašem oblíbeném světě. Dnešní test prokázal že se tímto opatřením ušetří cca 25 % kapacity serveru. Respektujte, prosím, toto opatření, je to v zájmu vaší zábavy. Neriskujte uvěznění všech postav porušujících toto nařízení. Za multiklienta jsou považována i dvě PC ovládaná jedním hráčem.
Kód: Vybrat vše
GM v žádném případě a za žádných okolností nenahrazují ztráty na majetku ve hře utržené a to ani v případě krádeží.
Naposledy upravil(a) Sejra dne 14.03.2009 02:03:38, celkem upraveno 1 x.
neexistující stranka
Dobře, tou dobou jsem byl decit a sundal mě skeleton hunter, sundal by mě i bez těch lagů, protože jsem lama, nicméně kdyby tam přišlo gm, tak by mě stejně resslo, protože u toho nebylo a nemůže tedy posoudit proč jsem lehl.Jaywalker píše:jak my vysvetlis,ze lehne5 vyprav najdnou na svoji blbost?Vitasho píše:Dobře dejme tomu že by vás to gm resslo, pak by tedy v rámci spravedlnosti, muselo ressnout každého, kdo na ty lagy umřel. Zaprvé by to bylo velmi časově náročné a zadruhé, jak má gm asi poznat kdo umřel na lagy a kdo na vlastní blbost?
Smrt všem !