Proč zrovna řezník a co třeba doktoři, lidé pracující u záchranek, kriminalisté z vražd, lidí co dělaj na patologii? Lidé z téhle skupiny nikdy nikoho nezabili? Myslíš, že by sme se téhle rizikové skupině, která se každý den potýká s REÁLNÝM (ne virtualním - jako ty) nasilím a smrtí měli vyhýbat? Myslíš, že sou tak otupělí, že sou pro ostatní potenciální hrozbou? Jako Beane nezlob se na mne, ale jedinej kterej tu v hlavě nemá jasno si ty. Podle mě si velmi lehcce zmanipulovatelný člověk, když už tu chceš posuzovat lidi podle toho jak se chovaj ve hře, tak já si tě tu posoudím podle toho jak píšeš tu na forku. Prostě si někdo něco přečteš nebo něco vidíš a hned si z toho paf.Mrs.Beanes píše: To mas to same s reznikem, ve svem zivote vidi tolik nasili, ze jakakoliv nasilnost ho potom ani neprekvapi. Nedavno jsem dokonce videl nekde nejaky clanek, ze nejaky reznik nekoho zavrazdil ci co. predpokladam, ze to bral uplne stejne jako porazku one zvere, coz v podstate nic jineho neni, ale normalni clovek by v tom mel videt rozdil.
Postih pri zabijeni zvere
Naposledy upravil(a) Xviva dne 27.02.2009 18:25:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
nemuzu rict,z e nemas pravdu. Dost s tebou i souhlasim, dodnes se poradne ani nevi jake vlastnosti cloveka jsou ovlivnene d´genetickou vybavou jedince nebo az jeho vychovou.Napospas píše:Imo za větší agresivitu, na kterou si rodiče stěžují nemůžou brutální hry, nýbrž
edit: a co ty tisíce dalších vrahů, co řezníci nejsou?
edit3: myslíte, že Hitler byl taky pařan?
Chtel jsem jen navrhnout zabavnou feature do hry, o ktere vim, ze nad ni kazdy mavne rukou. Ovsem kazdy pokus se pocita a doufam, ze me to nikdy neprestane bavit.
Naposledy upravil(a) Mrs.Beanes dne 27.02.2009 18:41:30, celkem upraveno 1 x.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Mrs.Beanes píše:Omlouvam se. Odpovidal jsem na tvuj post hned po prvni vete a nedocetl jsem ho. Netusil jsem, ze by se tema jeste nejak zmenilo.Inkvizitor Dan píše:
Reaguj laskave na cely post a ne na jednu dve vety, ktere se ti zrovna hodi do kramu prosim.
Jinak si precti ten link na novinky, prave ze povolena agresivita ve hre muze vest k nasledne zmene chovani v realite. To mas to same s reznikem, ve svem zivote vidi tolik nasili, ze jakakoliv nasilnost ho potom ani neprekvapi. Nedavno jsem dokonce videl nekde nejaky clanek, ze nejaky reznik nekoho zavrazdil ci co. predpokladam, ze to bral uplne stejne jako porazku one zvere, coz v podstate nic jineho neni, ale normalni clovek by v tom mel videt rozdil.
Hah tak jsem se pobavil jeste 100x vic. Pri skole sem delal rok brigadu u znamyho v reznictvi:p aaaaaaaaaaaaaaaaaa mam chut nekoho rozctvrtit, vykostit a orezat a vystavit do vylohy

Btw. ty budes asi dobrej xenofob. Kdyz nekoho zabije jednou pro zmenu reznik, tak ho okamzite zabil proto ze je reznik a denne seka veprove hlavy vejpul:p.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Xenofobie je odborný termín ze sociologie, který v doslovném překladu znamená strach z cizinců. Obecně se slovo používá k označení mezilidské nesnášenlivosti a předsudků vůči lidem z jiné země, či při nedostatku úcty k jejich tradicím a rozdílné kultuře.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Z hlediska RP - naprosto zcestné.
Z herního hlediska - nereálné na to, při kolika činnostech je zabíjení zvířat používáno.
Z hlediska historického - v době, do které je Uo zařazená také žádná ochrana zvířat nehrozila.
Z hlediska RL - a zabíjení monster - tedy ostatních živočišných druhů je podle tebe ok ?
Já myslím, že bych vůbec bojování v počítačových hrách zakázal, měli bychom mamon sbírat v lese a pak si vyměňovat věci na trhu - boj vytváří mezi námi akorát agresivní jedince... *řekl, mrkl na řezníka Inkviho a šel se osprchovat po tréningu boxu*
Z herního hlediska - nereálné na to, při kolika činnostech je zabíjení zvířat používáno.
Z hlediska historického - v době, do které je Uo zařazená také žádná ochrana zvířat nehrozila.
Z hlediska RL - a zabíjení monster - tedy ostatních živočišných druhů je podle tebe ok ?
Já myslím, že bych vůbec bojování v počítačových hrách zakázal, měli bychom mamon sbírat v lese a pak si vyměňovat věci na trhu - boj vytváří mezi námi akorát agresivní jedince... *řekl, mrkl na řezníka Inkviho a šel se osprchovat po tréningu boxu*

http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mno.. nezabíjet zvířátka.. i s touhle změnou by se zvířátka zabíjela, a kdyby ne, tak by zvířátka mizela jenom tamingem. Potom by tu byla zvířata pouze nontamable, ta by zůstala -> Kdo by měl dost karmy na rozhazování, udělal by si procházku lesem, vrátil by se s 20ti trofkama...
Myslím, že omezovat zabíjení zvířat na DP je kravinka, navíc si myslím, že to nemá vůbec co dělat s tím prvním odkazem (necitlivost vůči druhým).
Myslím, že omezovat zabíjení zvířat na DP je kravinka, navíc si myslím, že to nemá vůbec co dělat s tím prvním odkazem (necitlivost vůči druhým).
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
No .... minimalne bych uvital nejaky dalsi odtok karmy ze serveru pri pomerne bezne cinnosti (setkani s cervenou kostrou, kradeni apod. zase tak bezne neni). Cimz ale nerikam, ze by to melo byt zrovna zabijeni zviratek. Jsem dalek toho hrace vychovavat nad miru nezbytne nutnou.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
Jak dalece by bylo skriptově náročné a pro sphere zatěžující nebo vůbec prakticky proveditelné, aby se hlídalo "nevhodné" výrazivo, které by bylo patřičně odmněněno ?Kaj píše:No .... minimalne bych uvital nejaky dalsi odtok karmy ze serveru pri pomerne bezne cinnosti (setkani s cervenou kostrou, kradeni apod. zase tak bezne neni). Cimz ale nerikam, ze by to melo byt zrovna zabijeni zviratek. Jsem dalek toho hrace vychovavat nad miru nezbytne nutnou.
Tohle se mi jako nápad líbí, ale jestli to jde udělat to netuším a nerad bych ,aby mi to snižovalo karmu třeba za slovo "opičák" za který sem byl na seznamu sprosťákůBreezeway píše:Jak dalece by bylo skriptově náročné a pro sphere zatěžující nebo vůbec prakticky proveditelné, aby se hlídalo "nevhodné" výrazivo, které by bylo patřičně odmněněno ?Kaj píše:No .... minimalne bych uvital nejaky dalsi odtok karmy ze serveru pri pomerne bezne cinnosti (setkani s cervenou kostrou, kradeni apod. zase tak bezne neni). Cimz ale nerikam, ze by to melo byt zrovna zabijeni zviratek. Jsem dalek toho hrace vychovavat nad miru nezbytne nutnou.

-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tohle by teda urcite bylo jednodussi nez naskriptovat vsechnu tu zver a veskere podminky s tim spojene. Seznam nevhodnych slov je jiz take na svete, takze to by nemel byt problem. Predpokladam, ze by to fungovalo by to stejne jako banka, akorad by to misto ulozneho prostoru snizilo karmu :p. Za extremni perlicky by se mohl dat, misto snizeni karmy, rovnou Instant Kill.Xviva píše:Tohle se mi jako nápad líbí, ale jestli to jde udělat to netuším a nerad bych ,aby mi to snižovalo karmu třeba za slovo "opičák" za který sem byl na seznamu sprosťáků.
Dekuji Wilsne, takovou poctu si snad ani nezaslozim, ale rozhodnuti zalezi na jinych a od nekterych prijmu cokoliv. peezeWilson píše:bych tento topik zaradil do zlateho archivu dp :p
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Postih pri zabijeni zvere
http://www.zazzle.com/monsters_need_lov ... 6675499859Mrs.Beanes píše: Nechteli byste temto lidem na tomto serveru ukazat, ze zabijeni zvirat je spatna vec