Postih pri zabijeni zvere

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Mrs.Beanes píše: To mas to same s reznikem, ve svem zivote vidi tolik nasili, ze jakakoliv nasilnost ho potom ani neprekvapi. Nedavno jsem dokonce videl nekde nejaky clanek, ze nejaky reznik nekoho zavrazdil ci co. predpokladam, ze to bral uplne stejne jako porazku one zvere, coz v podstate nic jineho neni, ale normalni clovek by v tom mel videt rozdil.
Proč zrovna řezník a co třeba doktoři, lidé pracující u záchranek, kriminalisté z vražd, lidí co dělaj na patologii? Lidé z téhle skupiny nikdy nikoho nezabili? Myslíš, že by sme se téhle rizikové skupině, která se každý den potýká s REÁLNÝM (ne virtualním - jako ty) nasilím a smrtí měli vyhýbat? Myslíš, že sou tak otupělí, že sou pro ostatní potenciální hrozbou? Jako Beane nezlob se na mne, ale jedinej kterej tu v hlavě nemá jasno si ty. Podle mě si velmi lehcce zmanipulovatelný člověk, když už tu chceš posuzovat lidi podle toho jak se chovaj ve hře, tak já si tě tu posoudím podle toho jak píšeš tu na forku. Prostě si někdo něco přečteš nebo něco vidíš a hned si z toho paf.
Naposledy upravil(a) Xviva dne 27.02.2009 18:25:39, celkem upraveno 1 x.
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Napospas píše:Imo za větší agresivitu, na kterou si rodiče stěžují nemůžou brutální hry, nýbrž
edit: a co ty tisíce dalších vrahů, co řezníci nejsou?
edit3: myslíte, že Hitler byl taky pařan?
nemuzu rict,z e nemas pravdu. Dost s tebou i souhlasim, dodnes se poradne ani nevi jake vlastnosti cloveka jsou ovlivnene d´genetickou vybavou jedince nebo az jeho vychovou.

Chtel jsem jen navrhnout zabavnou feature do hry, o ktere vim, ze nad ni kazdy mavne rukou. Ovsem kazdy pokus se pocita a doufam, ze me to nikdy neprestane bavit.
Naposledy upravil(a) Mrs.Beanes dne 27.02.2009 18:41:30, celkem upraveno 1 x.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

No mně by ta feature ani nevadila, kdyby byla jako zábavná zamýšlena, proč ne :p
Jenomže tys to chtěl zavést kvůli úplně jinému důvodu.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Sulik
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sulik »

Beane promin, ale snizovani karmy za zabiti zviratka fakt nicemu nepomuze :wink:
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Mrs.Beanes píše:
Inkvizitor Dan píše:
Reaguj laskave na cely post a ne na jednu dve vety, ktere se ti zrovna hodi do kramu prosim.
Omlouvam se. Odpovidal jsem na tvuj post hned po prvni vete a nedocetl jsem ho. Netusil jsem, ze by se tema jeste nejak zmenilo.
Jinak si precti ten link na novinky, prave ze povolena agresivita ve hre muze vest k nasledne zmene chovani v realite. To mas to same s reznikem, ve svem zivote vidi tolik nasili, ze jakakoliv nasilnost ho potom ani neprekvapi. Nedavno jsem dokonce videl nekde nejaky clanek, ze nejaky reznik nekoho zavrazdil ci co. predpokladam, ze to bral uplne stejne jako porazku one zvere, coz v podstate nic jineho neni, ale normalni clovek by v tom mel videt rozdil.

Hah tak jsem se pobavil jeste 100x vic. Pri skole sem delal rok brigadu u znamyho v reznictvi:p aaaaaaaaaaaaaaaaaa mam chut nekoho rozctvrtit, vykostit a orezat a vystavit do vylohy :D

Btw. ty budes asi dobrej xenofob. Kdyz nekoho zabije jednou pro zmenu reznik, tak ho okamzite zabil proto ze je reznik a denne seka veprove hlavy vejpul:p.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

[quote="Inkvizitor Dan"][/quote]
nechapu tvuj posit xenofobie spojene s rezikem, ale urcite muzu rict, ze nejake stripky xenofobie v me osobnosti jsou.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Kód: Vybrat vše

Xenofobie je odborný termín ze sociologie, který v doslovném překladu znamená strach z cizinců. Obecně se slovo používá k označení mezilidské nesnášenlivosti a předsudků vůči lidem z jiné země, či při nedostatku úcty k jejich tradicím a rozdílné kultuře.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Z hlediska RP - naprosto zcestné.

Z herního hlediska - nereálné na to, při kolika činnostech je zabíjení zvířat používáno.

Z hlediska historického - v době, do které je Uo zařazená také žádná ochrana zvířat nehrozila.

Z hlediska RL - a zabíjení monster - tedy ostatních živočišných druhů je podle tebe ok ?

Já myslím, že bych vůbec bojování v počítačových hrách zakázal, měli bychom mamon sbírat v lese a pak si vyměňovat věci na trhu - boj vytváří mezi námi akorát agresivní jedince... *řekl, mrkl na řezníka Inkviho a šel se osprchovat po tréningu boxu* :P
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Mno.. nezabíjet zvířátka.. i s touhle změnou by se zvířátka zabíjela, a kdyby ne, tak by zvířátka mizela jenom tamingem. Potom by tu byla zvířata pouze nontamable, ta by zůstala -> Kdo by měl dost karmy na rozhazování, udělal by si procházku lesem, vrátil by se s 20ti trofkama...
Myslím, že omezovat zabíjení zvířat na DP je kravinka, navíc si myslím, že to nemá vůbec co dělat s tím prvním odkazem (necitlivost vůči druhým).
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

To mas z toho gtacka co ?
Ked cinanci kvoli gtacku strilaju taxikarov tak cesi a slovaci budu urcite kvoli ultime zapalovat macky ;ppp
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

No .... minimalne bych uvital nejaky dalsi odtok karmy ze serveru pri pomerne bezne cinnosti (setkani s cervenou kostrou, kradeni apod. zase tak bezne neni). Cimz ale nerikam, ze by to melo byt zrovna zabijeni zviratek. Jsem dalek toho hrace vychovavat nad miru nezbytne nutnou.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Kaj píše:No .... minimalne bych uvital nejaky dalsi odtok karmy ze serveru pri pomerne bezne cinnosti (setkani s cervenou kostrou, kradeni apod. zase tak bezne neni). Cimz ale nerikam, ze by to melo byt zrovna zabijeni zviratek. Jsem dalek toho hrace vychovavat nad miru nezbytne nutnou.
Jak dalece by bylo skriptově náročné a pro sphere zatěžující nebo vůbec prakticky proveditelné, aby se hlídalo "nevhodné" výrazivo, které by bylo patřičně odmněněno ?
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Breezeway píše:
Kaj píše:No .... minimalne bych uvital nejaky dalsi odtok karmy ze serveru pri pomerne bezne cinnosti (setkani s cervenou kostrou, kradeni apod. zase tak bezne neni). Cimz ale nerikam, ze by to melo byt zrovna zabijeni zviratek. Jsem dalek toho hrace vychovavat nad miru nezbytne nutnou.
Jak dalece by bylo skriptově náročné a pro sphere zatěžující nebo vůbec prakticky proveditelné, aby se hlídalo "nevhodné" výrazivo, které by bylo patřičně odmněněno ?
Tohle se mi jako nápad líbí, ale jestli to jde udělat to netuším a nerad bych ,aby mi to snižovalo karmu třeba za slovo "opičák" za který sem byl na seznamu sprosťáků :(.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

bych tento topik zaradil do zlateho archivu dp :p
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Xviva píše:Tohle se mi jako nápad líbí, ale jestli to jde udělat to netuším a nerad bych ,aby mi to snižovalo karmu třeba za slovo "opičák" za který sem byl na seznamu sprosťáků :(.
Tohle by teda urcite bylo jednodussi nez naskriptovat vsechnu tu zver a veskere podminky s tim spojene. Seznam nevhodnych slov je jiz take na svete, takze to by nemel byt problem. Predpokladam, ze by to fungovalo by to stejne jako banka, akorad by to misto ulozneho prostoru snizilo karmu :p. Za extremni perlicky by se mohl dat, misto snizeni karmy, rovnou Instant Kill.
Wilson píše:bych tento topik zaradil do zlateho archivu dp :p
Dekuji Wilsne, takovou poctu si snad ani nezaslozim, ale rozhodnuti zalezi na jinych a od nekterych prijmu cokoliv. peeze
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Wilson píše:bych tento topik zaradil do zlateho archivu dp :p
a Tebe hned vedle něho
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

me to zas tak "ultramegalol" nepride, na jinejch serverech je treba bezna ztrata karmy za zabijeni domestikovanejch zvirat, ale neni tak drasticka aby to nejak vyrazne ovlivnilo hru..
hemeneks more gadzo vazelina!
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

Mrs.Beanes asi ma v kadecom pravdu, ale nemyslim ze nejake riesenie je realne...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Takovy zly svet je kolem nas:(
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Re: Postih pri zabijeni zvere

Příspěvek od Wizzy »

Mrs.Beanes píše: Nechteli byste temto lidem na tomto serveru ukazat, ze zabijeni zvirat je spatna vec
http://www.zazzle.com/monsters_need_lov ... 6675499859

... Vision vs Speech test ...
Odpovědět