DP Loterie

Vše o podobných aktivitách ve hře
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Hiki píše:Ja se jen rechtam kde na ty cisla chodite .o))
Tobe snad vychazi jiny cisla? A podelis se s nama?
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

A není to jedno? Buď si vsaďte nebo ne. Je to na vás. I kdyby byla šance 00 nic, tak to může být fuk.
Naposledy upravil(a) Duffy dne 26 úno 2009 16:35, celkem upraveno 1 x.
podpis
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ultragreen »

Hiki psal jsem na to ICQ jak tam je uvedeny, ale žádná odpověd mi nedošla.. :)
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Ultragreen píše:Hiki psal jsem na to ICQ jak tam je uvedeny, ale žádná odpověd mi nedošla.. :)
Nevim ale je zaple stale .. dokonce vic nez moje .. zkus znova .. pokud nedojde odpoved .. muzes pisnout na moje .. to poresim..
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Hiki píše:
Ultragreen píše:Heh, pořád větší šance uhádnout tohle, než sportku, kde je šance 1:14000000
Ja se jen rechtam kde na ty cisla chodite .o)) jedine co se me nejak nedari osterit a jeste jsem nedosel na zpusob jak to udelat bez toho aniz bych musel docela dost slozite nahanet pres icq a trh .o)) ,ale mozna doresim ..
Jsou jiz nejaci vyherci? Nechces vyplacet alespon nejakou malou castku nekolika lidem co se nejvice priblizi vysledku? Teoreticky by jsi ty tri hody mohl vzit jako normalni cislo v desitkove soustave. a par lidi, s nejblizsim tipem, by dostali nejakou symbolickou castku?

Jinak na uhodnuti cisla z kostek jak to mame zde na DP je 1:36 (6*6 moznosti). Hody kostkamy jsou nezavisle veliciny a takze je mezi sebou proste nasobis. 1:36 * 1: 36 * 1:36 = pravdepodobnost 1:46 656. tohle je pro prvni misto. Pro druhe misto staci tento vysledek vydelit 6, protoze mas sest kombinaci, ve kterych prohazis ony hody(vysledky jednotlivych hodu). Tedy pravdepodobnost uhodnuti kombinace pro druhe misto je 1:7776 .
Urcite jste uz nekdy v dungu hadali cislo od 1 do 100, trebas deset lidi najednou. Kolikrat se vam stalo, ze byste dane cislo presne uhodli (pravdepodobnost 1:100)?
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

a vite proc neni zadnej vyherce? :p
ja videl tylidi co to losovali :ppp
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Anarchy
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Anarchy »

Napriklad ty? :lol:
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Ja si pockam jestli hiki neudela ten error co kdysi jedna loterie v USA ze sazka x pocet moznosti < vyhra :) Pak bych si asi vsadil a doufal ze nekdo neudela to stejny + nekdo nebude mit stesti :)
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Enquea píše:Ja si pockam jestli hiki neudela ten error co kdysi jedna loterie v USA ze sazka x pocet moznosti < vyhra :) Pak bych si asi vsadil a doufal ze nekdo neudela to stejny + nekdo nebude mit stesti :)
No kdyz vemu ze si vsadilo 78 hracu .. xx moznosti zadna slava , ale abych to ulechcil neuvazuji.. to driv zrusim .. a tech 78 hracu oslovim at si jdou udelat kolecko kolem trhu .o) a podle poradi kazdy dostane kousek kolace .o)) proste pro hrave najdu zpusob jak jim to dat.

Zatim hledat spis zpusob jak zjednodusit podani sazky .
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

loterie

Příspěvek od Rytir Grunwald »

Zdravím všechny mě se tento nápad libí, ať už je to z jakéhokoliv důvodu tak je to alespoň spestření hry. A když tu píšete jaké jsou šance na výhru ono kdyby to bylo 1:10 tak to by nebyla žádná loterie :P. Nekdo vsází celý život a na smrtelné postely vyhraje stačí sledovat zprávy :) Takže to chce trpělivost a kupu štěstí, ale jak říkám mě se to líbí takže si i vsadím.
Je lepší žít den jako lev. nežli sto let jako ovce.

Bailien ( cleric )
Templarsky Rytir ( Paladin )
Jihlavsky Kral ( Nekromancer )
William Wallace ( craft )
Pan Berns
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Berns »

Kolik se pustilo do prodeje lístků? :D
-Harpagons-
Odpovědět