Já s tebou naprosto souhlasím, také jsem vždy hrával primárně jednu svou postavu, čas hry s půjčenými postavami byl u mě minimální...Byotch píše:No podivej ja hraju clera 4 roky a nikdy jsem nemel moc potrebuju hrat jina povolani. Proc by mel mit kazdy 9 postav? 1-2 postavy staci bohate. Pak to dopada akorat tak, ze si kazdej vsechno dela sam a nefunguje plne system smeny.
Mluvíme o NB dungu, hráči, co tam budou trochu déle, budou vykopnutí, tedy v tomto bych problém neviděl - nevidím důvod, proč to tam dělat "škaredé".Byotch píše:Aspon by si lidi tech postav vic vazily, jen by se tomu musel dat hlubsi smysl. Chodby bez dekorace, jen obcas naky spawn a sem tam barevna gate nebo cedule. Hra nabizi mnohem vetsi moznosti a variabylity, questy atd.
V tomto jsou dva problémy - doteď nebylo kde si na equip vydělat (bude tedy upraveno po updatu mapy, jak nám napsal Triglav) a ten druhý - hlavní je, že mluvíme o začínajících nb, kteří nic takového netuší a pokud nebude v okolí zrovna někdo, kdo jim řekne - jdi kopat, tak nebudou vědět, co dál...Byotch píše: Davat 2x equip je zbytecnost, at sekaji drevo nebo zelezo a to na nakym kamenu vymeni za penize a koupi equip. No a co se kopani v dungu tyce, to mi neprijde jako dobrej napad, zvlast kdyz to furt budou fizovat prisery.
Jako ideál dolu bych viděl odbočku z dungu někde na začátku (ale nevím, jak to jde v mapě), nebo něco podobného, neříkám "kopat na stěnách vedle potvor".