Bohužel přátelé, omlouvám se Vám všem a především těm, kteří se na mě možná těšili ale z důvodů časové relace ve které je umístěna tato hra se nemohu dostavit... přecijen jsem zatím pouhým studentem prvního ročníku SŠ a maminka mě nenechá smažit....
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Znovu jsem ukazal, ze i legenda a velikan jako ja, je stale ve forme pro tyhle turnaje a drzim se na prvnich mistech. Verim ze zkusenosti budou hrat pro me a hrave cely turnaj vyhraji.
Sir Artuhr píše:Znovu jsem ukazal, ze i legenda a velikan jako ja, je stale ve forme pro tyhle turnaje a drzim se na prvnich mistech. Verim ze zkusenosti budou hrat pro me a hrave cely turnaj vyhraji.
Sir Artuhr píše:Znovu jsem ukazal, ze i legenda a velikan jako ja, je stale ve forme pro tyhle turnaje a drzim se na prvnich mistech. Verim ze zkusenosti budou hrat pro me a hrave cely turnaj vyhraji.
Jo proto si poslední z postoupilých
Tak ja narozdil od tebe prokoukl R2 taktiku a to že necha maru a mulu usnout na vavřinech a pak je zniči . Už jeho přichod na turnaj byl předzvěst velkých událostí a taktického boje .
Naposledy upravil(a) Sejra dne 13.01.2009 23:48:06, celkem upraveno 1 x.
Je vidět, že i moje taktická zkušenost, prověřená stovkami, co stovkami - tisící, co tisíci - milióny boji, po boku s mým věrným podavačem šípu r2rem a vrchním šípocraftem sejrou, přinesla ovoce. Jakožto dlouholetý ranger, který hraje toto jediné povolání už od roku 1998 si ten takticky promyšlený postup ze střední pozice plně zasloužím.
Bude mi cti se utkat s tak vyznacnym hranicarem, ktery si pamatuje vznik tak udatnych hrdinu, kteri jsou treba ve slavne guilde 1689-2089. To oni kdyz byli pouhymi holobradky. Ty uz jsi tamoval vzacne kone a prochazel ty nejhorsi podzemi.
diky pepco za kvest, ikdyz sme nepostoupil :p ocenuji vasi vydrz, ze ste to vydrzeli az do konce ukocirovat, ikdyz se tam spousta lidi chovala jak maly jardove :p