Guildovní hry ceny

Vše o podobných aktivitách ve hře
Odpovědět
Lartax
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lartax »

Petrkov píše:
Lartax píše:Já bych navrhoval jasně dané pravidla. Žádný random. Proč bych se měl snažit vyhrát abych potom losoval o stejné ceny s někým, kdo byl deset příček pode mnou?

Takže klidně ceny pro prvních 5 guild, ale ceny, které použije guilda a ne jednotlivec.

Navíc bych se přikláněl k tomu, co psal Byotch. Řekněme jednu univerzální cenu, kterou dostanou všechny guildy, které absolvují celé hry (popřípadě jedno vynechané kolo se odpustí). Třeba jednosměrný port nebo dekorace. Aspoň by se snažili všichni.
Ceny pro prvních pět guild - to je úplná blbost, protože o prvních pěti místech se dá celkem říct, že je rozhodnuto
Ono by si to chtělo přečíst ten post celej, ale to je na tebe moc písmenek, že?

Jinak jestli si dobře vzpomínám, tak oceněné bývají většinou první 3 místa, takže těch navrhovaných 5 už je víc než 3.

Můžu se tě zeptat, ze kterou guildu vlastně soutěžíš?
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

1.památeční deed s číselným umístěním guildy na podstavci pro všechny co se BODOVĚ účastnili minimálně 8 kol.
2. Ceny pro prvních 5 guild, cena z které bude mít užitek guilda a ne jednotlivec.
Tudíž například vyhraje guilda XY dostane 2x obousměrný port, který jim Gm nainstaluje.
Ceny
1.místo 1x Kovárna (Large Black Smithy)
2.místo 2x obousměrný port z domu do domu a zpět
3.místo 1x obousměrný port z domu do domu a zpět
4.místo 1x port z domu do domu
5.místo 2x libovolná dekorace dle výběru
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Lartax píše:
Petrkov píše:
Lartax píše:Já bych navrhoval jasně dané pravidla. Žádný random. Proč bych se měl snažit vyhrát abych potom losoval o stejné ceny s někým, kdo byl deset příček pode mnou?

Takže klidně ceny pro prvních 5 guild, ale ceny, které použije guilda a ne jednotlivec.

Navíc bych se přikláněl k tomu, co psal Byotch. Řekněme jednu univerzální cenu, kterou dostanou všechny guildy, které absolvují celé hry (popřípadě jedno vynechané kolo se odpustí). Třeba jednosměrný port nebo dekorace. Aspoň by se snažili všichni.
Ceny pro prvních pět guild - to je úplná blbost, protože o prvních pěti místech se dá celkem říct, že je rozhodnuto
Ono by si to chtělo přečíst ten post celej, ale to je na tebe moc písmenek, že?

Jinak jestli si dobře vzpomínám, tak oceněné bývají většinou první 3 místa, takže těch navrhovaných 5 už je víc než 3.

Můžu se tě zeptat, ze kterou guildu vlastně soutěžíš?
Nesoutěžim :D
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

První 3 guildy .... Velkou Sochu s podstavcem v barvě umístění a hezky pojmenovanou a postavenou před barák , kam ho bude guilda chtít.

Následně bych už to řešil jen portama, výtahama pro prvních 5.

A určitě nějaké upomínkové předměty pro všechny guildy , které ukazují aspoň nějakou snahu.
V.I.R.
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Předvelikonoční sraz u Quama zadarmo :)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Lartax
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lartax »

Petrkov píše:Nesoutěžim :D
V tom případě je cena tvojích postů, krom navrhnutí konkrétních cen, nulová.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Deacon Frost píše:Předvelikonoční sraz u Quama zadarmo :)
Zajimavej napad. Teprve pak by se tam asi poradne pilo
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

souhlasim s df :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Lartax píše:
Petrkov píše:Nesoutěžim :D
V tom případě je cena tvojích postů, krom navrhnutí konkrétních cen, nulová.
No spíš lidi co se neúčastní by se o tom měli bavit a ne lidi, kterých se to týká, páč ty vždy prosazujou jen to nejlepší pro sebe
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Jinak to asi nepůjde. Čili .. :mrgreen:

Jinak ceny .. z mé strany nejspíše pro všechny účastníky nějakou barevnou flákotu na střechu a pro [několik] nejlepších zrovna ty domovní úpravy, proč ne. Ty krabky a podobně bych neviděl jako dobrej nápad (my jich máme totiž dost :/).
Nexios
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Neco uzitecnyho prosim!!! Rejr flakotu na strechu klidne, ale aspon tech par prvnich mist by mohlo dostat i neco pouzitelnyho. Nemusi to bejt nic extra rejr ( ted me zrovna nenapada priklad , ale neco pouzitelnyho pro gildu jako je Gm mortar nebo krabka jen to nemusi bejt tak rejr)

Edit: Takovej deed na jedno/obousmernej port myslim neurazi zadnou gildu
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Sulik
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sulik »

Co třeba obarveny koš (žádny rare barvy) před GH s nějakym titulem. Např. 5. místo v uklidu, 5. největší smeťák na DP, Reciklator krumpáčů, Nevhazujte žhavý popel........
Drako
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drako »

Omlouvam se,ze to pisu na dve mista,ale sem se to hodi asi vic.

Myslim,ze pokud by tato soutez mela zustat objektivni a spravedliva,mel by se pocet vybtanych predmetu vydelit poctem clenu gildy a teprve potom obodovat a je po problemu mala velka gilda.Jinak urcite nastane to,ze po par kolech se na to ti mali vykaslou.Prijit o spoustu veci bez jakekoli sance na odmenu...Nic moc.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Sulik píše:Co třeba obarveny koš (žádny rare barvy) před GH s nějakym titulem. Např. 5. místo v uklidu, 5. největší smeťák na DP, Reciklator krumpáčů, Nevhazujte žhavý popel........
toto sa mi hodne paci, podla mna ako cenu pre kazdu gildu je to rozhodne lepsie ako deed
ps: kapre uz to nehul
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Zdarec,

Napisu sem i svuj nazor :p . Padli tu pekne moznosti, ale jak kazdy rika, pro nekoho dobre a pro nekoho spatne.

Vzpominkove predmety budou doufam neoddiskutovatelnou soucasti, akorad sochy pred barak se mi zda az trochu prehnane, nejsme preci v cirkuse :p. Vybral bych nejaky pekny predmet, ktery bych akorad pro prvnitri nabarvil barvami vyteznych medaili, ostatni bych nechal nejakou obycejnou ale take ne uplne nevyraznou barvou.

Mno a ceny pro vyteze? Budu prehanet a je to jen tip, o kterem muzete premyslet. Chteli jste dat predmety co nepadaji. Pro nekoho neco dobre pro nekoho neco spatne. Pokud chcete davat porty tak rovnou muzete dat 4 sochy a pak si kazdy rozmysli, zda koupi port nebo baracek. Ale k veci co trebas pro prvni tri mista udelat nejaky seznam predmetu (tzv. balicky), ze kterych by si vyherce mohl jeden vybrat?

jen navrhy balicku:

do balicku byste mohli dat nejakou velmi peknou cenu, jak jste sami rikali -
Pro 1ho napr: krabku, gm mort, balicek soch pro ruzne potreby, Kone s libovolnou barvou NEBO trebas jine jezditko v rare barve, (ted me napadl string, ale o to by se clenove jen pohadali),

(prototze me nenapada co pro dalsi umisteni, tak trebas pro prvniho tri itemy dle vyberu z pestre nabidky pro druheho dva itemy ze stejne nabidky a pro tretiho jeden pekny item?)
(teoreticky byste mohli rovnou dat lidem na vyber, at si reknou co by sami chteli, u jezditek a nejakych obleceni trebas i barvu - barvu bych nepovolil trebas omezil u soch.. zlatou :D)

Mno a pak k tomu trebas nejake male cetky, aby se odmenila jednotliva prace clenu guildy. Napr. nejaky pocet cobwebu nebo neceho uzitecneho co se vyuzije. Deed na sipky? deed na bronz? deed na myth? deed na myth? animal s leopardama, nebo naopak se slabyma zviratkama, a ted uz momentalne nevim.

Doufam, ze jsem Vas pekne pobavil. Smich je zdravi..

Cau L. :)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Hántr by na post výše hrozně rád reagoval, no nemůže, protože se oběma rukama drží za břicho válejíc se po zemi smíchy.

jeho ségra
Nexios
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Já to pochopil tak, že je to jako úklid serveru formou "soutěže", protože domluvou, by vás nikdo nedonutil a vy už si tu nadělujete balíčky se sochama, krabkama, stringama, portama "sem - tam" a "tam a sem" a rare jezdítkama apod. No já tedy nesoutežím, ale tohle mi přijde naprosto směšný. Opravdu se nestydíte za to, že chcete dostávat tyhlety "výhry" za to, že po sobě uklízíte bordel, co ste tu nashromáždili?
Jako pokud ste to doteď nepochopili, tak se prosím probuďte z tý diskotéky. Pokud soutěžíte proto, aby ste inkasovali nějaký rare cetky, tak je načase navštívit lékaře, páč tohle mi opravdu nepřijde normální.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Xviva píše:Já to pochopil tak, že je to jako úklid serveru formou "soutěže", protože domluvou, by vás nikdo nedonutil a vy už si tu nadělujete balíčky se sochama, krabkama, stringama, portama "sem - tam" a "tam a sem" a rare jezdítkama apod. No já tedy nesoutežím, ale tohle mi přijde naprosto směšný. Opravdu se nestydíte za to, že chcete dostávat tyhlety "výhry" za to, že po sobě uklízíte bordel, co ste tu nashromáždili?
Jako pokud ste to doteď nepochopili, tak se prosím probuďte z tý diskotéky. Pokud soutěžíte proto, aby ste inkasovali nějaký rare cetky, tak je načase navštívit lékaře, páč tohle mi opravdu nepřijde normální.
Hezky, a pravej duvod tveho rozohnění je?
Tady jde o to lidi necim motivovat, aby v tom cisteni pokracovali a kdyz uz je to soutez tak soutezili, jestli tebe motivuje jen hezkej pocit z toho, ze vyprazdnis truhlice a banku tak hura do toho
Jake budou ceny zalezi jen a jen na poradatelich
A az se ty veci vyhazi, tak uz je prosim znova nehamounete v takovem mnozstvi
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rytir Grunwald »

Pheme píše:
Xviva píše:Já to pochopil tak, že je to jako úklid serveru formou "soutěže", protože domluvou, by vás nikdo nedonutil a vy už si tu nadělujete balíčky se sochama, krabkama, stringama, portama "sem - tam" a "tam a sem" a rare jezdítkama apod. No já tedy nesoutežím, ale tohle mi přijde naprosto směšný. Opravdu se nestydíte za to, že chcete dostávat tyhlety "výhry" za to, že po sobě uklízíte bordel, co ste tu nashromáždili?
Hezky, a pravej duvod tveho rozohnění je?
Tady jde o to lidi necim motivovat, aby v tom cisteni pokracovali a kdyz uz je to soutez tak soutezili, jestli tebe motivuje jen hezkej pocit z toho, ze vyprazdnis truhlice a banku tak hura do toho
Jake budou ceny zalezi jen a jen na poradatelich
A az se ty veci vyhazi, tak uz je prosim znova nehamounete v takovem mnozstvi
Odlehčení sféře a menším lagům na serveru je malá motivace?
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Mrs.Beanes píše: Kone s libovolnou barvou
A to jen pro tebe a nebo pro celou guildu cili treba 30 rejr koni? Taky by me zajimal ten balicek soch, kolik jich tam bude? :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Odpovědět