Quest - Dnes
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
protože žába nežere zelí.. řešilo se to tušim v pokecu v topiku chci být GM nebo jak se to jmenovalo tak si to pročti tušim že Sofi a možná Triglav(?) tam psali věci které ti na tohle odpoví..White Angel píše:Tak ked ste tak velmi zaneprazdneny ako hovorite ze stale nemate cas a toto dokola preco nenaberete nove Gm ?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Quest - Dnes
Vtipné ... zase sem se na foru po nějaké době zasmálAmen píše:Chcel by som Vas poprosit ci by sa dnes (v nedelu), nedal spravit nejaky mini questik?
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Re: Quest - Dnes
Edail píše:Vtipné ... zase sem se na foru po nějaké době zasmálAmen píše:Chcel by som Vas poprosit ci by sa dnes (v nedelu), nedal spravit nejaky mini questik?
Prinasat zabavu druhym je moj osud...=)
Tak jsem to tu pročetla, Acare ona by tě jdou slušná odpověď fakt nezabila.Erik Nighelt píše: řešilo se to tušim v pokecu v topiku chci být GM nebo jak se to jmenovalo tak si to pročti tušim že Sofi a možná Triglav(?) tam psali věci které ti na tohle odpoví..
Myslím,že Sofi odpověděla velmi pěkně a přitom dotazujícího v podstatě poslala do háje - Jen taková inspirace kdyby si tu normální odpověd chtěl Acare zkusit.
Pro hráče- ptát se na kvest je tu opravdu blbost asi milionkrát se to řešilo.
Jinak mě zaujolo to o tom novém GM, - topic tomu určený jsem pročetla celý- což považuji za hrdinský výkon vzhledem k těm výlevům. Vyjádření Sofi ani nikoho jiného z GM jsem však nenašla.
Mě by třeba zajímalo jaká ta kritéria byste si VY jako GM na nové GM představovali- když už My jako hráči máme někoho navrhnout.
A když už jsme u toho tak jen takovej blbej dotaz- co si mám představit pod politikou shardu? (abych věděla čím mám otravovat GM Tulkase- protože od toho jsme popravdě zatím neviděla jedinou reakci na forum, v prohřešcích, neslyšela o tom že by se ve světě nějak aktivně projevoval)
Jestli budete považat za vhodné odpovědˇ, tak to přesuňte asi zpět do diskuze o GM
Ps: pro rejpaly co tu furt někoho akorát napadají- vás se na nic neptám, tak na to ani nereagujte.
Noobikem navždy :)