Client přestal pracovat

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

tak až přijde muj čas na 4gigový ramky tak budu mít ty nový winy xp profi co jedou na sp3 sou výkonější jak visty kámoš je dneska nevim odkud ale sosal je někde na netu ja si zase pořídim od ptovozovatele mího netu multi verzi:-D
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

ale co mě štve je to že to jede na patch do verze 6.0.11.0 a pak mi to furt vykazuje chybu skusim to ohlídat aby to nejelo přes 6.0.3.0 a pak to skusim pokud ani to nepujde tak nevim, ale asi udělam jedinou možnou věc zamávam kamarádům z gildy a co mě znaj mimo gildu a už se sem asi nevrátim no pokud to nepujde rozjet pač když by to něšlo nai na jiný verzi nezbejvá mi nic jinýho než se pokusit to naprogramovat sám pokud se mi to časem podaří zase se tu jednou zjevim.
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Calderik píše:ale co mě štve je to že to jede na patch do verze 6.0.11.0 a pak mi to furt vykazuje chybu skusim to ohlídat aby to nejelo přes 6.0.3.0 a pak to skusim pokud ani to nepujde tak nevim, ale asi udělam jedinou možnou věc zamávam kamarádům z gildy a co mě znaj mimo gildu a už se sem asi nevrátim no pokud to nepujde rozjet pač když by to něšlo nai na jiný verzi nezbejvá mi nic jinýho než se pokusit to naprogramovat sám pokud se mi to časem podaří zase se tu jednou zjevim.
Pokud myslis, ze to je opatchovanim, tak tady jsou ruzny patche pro Mondains Legacy (na tom prvnim odkazu je i pro Samurai Empire do verze 5.0.9.0, ale na tom druhym jen vsechny verze pro ML).
http://uofiles.host.sk/
http://rapidshare.com/users/U9XSDS
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

udělal sem to jinak měl sem starou zalohu age of empire ale musel sem do dvou rano přepisovat pár souborů abych to jakžtakž rozjel a naštěstí se mi to poveldlo
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Xanthos píše:Ja musim it visty:-D od ty doby co mam 4Gb ramky
Jsem netusil, ze Xp neumi behat s 4BG ramky a Visty to ovladaji.

Jestli si spravne vzpominam, tak 32bitove systemy umi spravne adresovat max. 4GB ram (XP i Vista). To ze XP ukazuji neco jineho nez je ve skutecnosti, neznamena, ze s tim nepracuji.
Bez podpisu
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

del
Naposledy upravil(a) Wilson dne 11.11.2008 19:48:16, celkem upraveno 1 x.
Ninrich I.
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Že by?

Příspěvek od Ninrich I. »

Nechci to zakřiknout, ale už mi to fachá. Dal jsem vlastnosti a tam dole bylo, že program mohl být zablokován atd. Dal jsem vypnout blokování. To jsem ale dělal už dřív, takže to asi nebude zásadní. Potom jsem ještě dal, aby se program permanentně spouštěl jako správce - a světe div, se, dnes mi to naběhlo bez problémů. Jen doufám, že to tak zůstane...
Ninrich I.
Kalinak
Inkless
Inkless

Příspěvek od Kalinak »

Wilson píše:
Movalis píše:Jsem netusil, ze Xp neumi behat s 4BG ramky a Visty to ovladaji.

Jestli si spravne vzpominam, tak 32bitove systemy umi spravne adresovat max. 4GB ram (XP i Vista). To ze XP ukazuji neco jineho nez je ve skutecnosti, neznamena, ze s tim nepracuji.
32bit Visty umeji pracovat s max 3,5GB ramek ...
Je to slozitejsi, umi 4gb (tj 2na32), ale musis si odecist pamet grafiky.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Kalinak píše:Je to slozitejsi, umi 4gb (tj 2na32), ale musis si odecist pamet grafiky.
aha, ja vsude slysel jen ze dokazou chodit s max cca 3,5GB a o ty grafe mi nikdo nerek, tak sry za muj nepravdivy post
Pepik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

Pokud nechcete mít problém s právama, instalujte na jiný disk, než systémový, nebo do svý složky dokumentů (některý programy, typu TC, yBook mám v C:\Users\%profilename%\Apps). Případně to zkoušejte spustit jako admin...

Jinak hry instaluju na starýho Raptora do D:\Games... Kromě UO, zálohu mám zazipovanou asi tak 2 roky, tak jen rozbalím a naimportuju registry...
podpis v rozporu s pravidly fora :D
Odpovědět