Anarchy day

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Anarchy day bych nedal protoze je to uplna strata casu... A mimochodem jsou stejne lagy jak cip
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
White Angel
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od White Angel »

Darkness píše:Anarchy day bych nedal protoze je to uplna strata casu... A mimochodem jsou stejne lagy jak cip
Jj chudak Darkness potom nemoze ist dung aby mal o milion gp viac a pretoze tu Darkness sedi 24 hodin denne 365 dni v roku (v tom priestupnom 366) tak mu to nevyhovuje tym padom anarchy nebude :(((
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Myslím, že Game Master se k tomu vyjádřil, ne?

A podle mě je to taky úplně zbytečný. Co z toho mám? že se na hodinu zúčastním masivní bitky, v neskutečných lagách příp. lotnu kus topka, který ani nenasadím a sundá mě někdo jinej, nebo ho nasadim a stejně za chvíli nebudu mít nic.
Nevidím v tom ani zábavu, natožpak nějaký smysl.
Ovšem, pokud se něco stane na serveru a ví se, že se bude vracet, tak proti nejsem ale že bych se musel zúčastňovat, to opravdu ne.

Edit Excelsior: Anarchy day jak už tu bylo zmíněno nebude nějaká pravidelná akce, prostě když budete mít štestí, tak ho zažijete až dojde zase k nějaké situaci.
Zamčeno