Stealing
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Neprijde vam trosku divny, kdyz clovek bezi napriklad na Ilshenar a vsude samy boostly earth elemental az na 10k hp. Chapu ze u stealingu se monstrum pri neuspesnem pokusu, pokud si ho monstrum vsimne preboostne, ale pokud to nekdo takto dela umyslne u leser earth elementa az na 10k hp tak je to vcelku blby, zvlast kdyz nekdo tam jde napriklad nejaky nb harvit a nevsimne si hned kolik ma earth hp, tak dostane ik
Samozrejme toho dotycnyho sem se ptala proc to takhle umyslne boosti a jen mi rek, ze trenuje a hahaha a ze se to pri restartu srovna, hmm ale jak casto byvaj restarty?
Samozrejme toho dotycnyho sem se ptala proc to takhle umyslne boosti a jen mi rek, ze trenuje a hahaha a ze se to pri restartu srovna, hmm ale jak casto byvaj restarty?
umyslne failovani je pokud vim trestne.. vzdy se vsimNapospas píše:Já bych se rád zeptal ještě, když už je tu topic o kradení..:
Mezi použítím nářadí a okradením je pauza 4 sekundy, když v nich něco udělám, okradení se nepovede. Jde mi konktrétně o bouchání do potvory, protože když překliknu war, stihnu v těch 4 sekundách 1 až 3x bouchnout...je to dovolené nebo by se to tak nemělo dělat?
Musis se na to divat ne jako kradeni, ale balt boostovaci skil a urcite pak uvidis jeho vyuzitiEstel píše:Neprijde vam trosku divny, kdyz clovek bezi napriklad na Ilshenar a vsude samy boostly earth elemental az na 10k hp. Chapu ze u stealingu se monstrum pri neuspesnem pokusu, pokud si ho monstrum vsimne preboostne, ale pokud to nekdo takto dela umyslne u leser earth elementa az na 10k hp tak je to vcelku blby, zvlast kdyz nekdo tam jde napriklad nejaky nb harvit a nevsimne si hned kolik ma earth hp, tak dostane ik
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Tak to trosku osvety na vas, kradeni neni podle gp monstra ale podle jeho hp... tzn z lsnka max 1k z nightmary taky 1k a failem naboostovanyho eartha na 9k hp az 9k gp.
Umyslnym znovu pouzivanim po failu nebo okradeni nenaboostite monstru silu ale jen preboost hp (ptal jsem se jednoho nejmenovaneho gm, jestli to vadi kdyz si boostnu monstrum treba na provok a prej ne), ktery mu spadnou casem.
U nekterejch monster ma zvyseni statu docela blbej vliv ze je zrychli. Umyslny fail (kdyz jsem si hral na headlesech), se mi proste udelat nepovedl, protoze kdyz neco udelate za tu dobu, tak vam to pri zacilovani proste bud rekne ze nemuzes krast (!= fail), nebo necha normalne pokracovat s tim ze ten pokus muze byt uspesnej.
PS: Ten kdo se tu navazi do sun eagle, je trosku mimo a asi nevi jaky dungy on chodi a s kym, protoze jinak by ste mu nenapsali ze dal jen jesle a to ze clerik v normalnim dungu potovry u kterejch se to vyplati (nad 1k hp) stealovat vetsinou nestiha, to je i muj nazor.
Umyslnym znovu pouzivanim po failu nebo okradeni nenaboostite monstru silu ale jen preboost hp (ptal jsem se jednoho nejmenovaneho gm, jestli to vadi kdyz si boostnu monstrum treba na provok a prej ne), ktery mu spadnou casem.
U nekterejch monster ma zvyseni statu docela blbej vliv ze je zrychli. Umyslny fail (kdyz jsem si hral na headlesech), se mi proste udelat nepovedl, protoze kdyz neco udelate za tu dobu, tak vam to pri zacilovani proste bud rekne ze nemuzes krast (!= fail), nebo necha normalne pokracovat s tim ze ten pokus muze byt uspesnej.
PS: Ten kdo se tu navazi do sun eagle, je trosku mimo a asi nevi jaky dungy on chodi a s kym, protoze jinak by ste mu nenapsali ze dal jen jesle a to ze clerik v normalnim dungu potovry u kterejch se to vyplati (nad 1k hp) stealovat vetsinou nestiha, to je i muj nazor.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vim tak monstrum ktery okrades a pak pokracujes na tom samem, tak ti to pise Potvora si te vsimla neustale dokola a tim se ji zvysuje preboost to ano.Dave Lister píše:pokud vim tak monstrum na kterym uz netrenujes nemuzes boostnout..Estel píše:To ja vim ze to neovlivnim,ale pokud to nekdo dela umyslne a vi ze na tom monstru stejne uz nic nenatreni a dela to schvalne,tak je to blby
ps: a co ty uz si to namaxoval?
Co vim tak me nesli okradat ani zadny jiny human NPC. Asi to bude kvuli bugovani pripadne treninku na red wampech v cechu nebo splasenych konich k jezdeni. Nebo se na to zapomeloSkuhry píše:kdyz uz sme u toho tak neslo by jit okradat i ldcko? nebo je to kuli berserku (kone atpod.)?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Re: Stealing
Krysy nebudou moci krást? (potřebuješ ruce, které nemáš) a jinak mi to srazilo begging a koukám, že i summoni zmizli, je to herní chyba?
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
herní trest :p
Upíři v morfu taky nemohou okrádat, nevidím důvod přoč by to měli umět krysy.
Nojo, ale tvuj vam pýr nezačíná hru s 90 beggingem..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
A tak krysa je humanoid, oproti tomu vampir v morf je zvire ...