Vikingové

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ja bych se k vam teda pridal..
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

• Jo Stille pěkně to jako pochop. Jelikož jsi napsal, že je množství nových guild a tyto se potýkají s nedostatkem normálních hráčů k nabrání + to, že pokud se guilda prezentuje ne_moc_dobrým způsobem hned na začátku, tak už to má skoro sečtený, tak ..

tak ..

tak by sis měl jako uvědomit, že

né každěj je profesionální webdyzajnr
    a nemá jako na web každej kotel času
    a že jako hlavně tvůj web (kterej nemáš) fakt hodně pravděpodobně vypadá jak web loozers, co si budeme namlouvat
    a hlavně máš prostě bordel na chodbě, tak si ale už plav zamést před vlastní prah
    a nezapoměň pro dnešek dobrý skutek, abysis mohl vybarvit políčko ve svém modrém životě.
Omlouvám se za výše uvedené, ale dostal jsem hroznou nakládačku (příjdu na stránku "vikingové" a dostanu pěstí zleva od rytíře, zprava od gotického kříže a po kliknutí mě dorazila oblíbená vlajka ;p)

A teď vážně - u tohohle jsem prostě nemohl chybět ;p Jinak jakože gl s novou guildou - ale když se nutně musíš prezentovat na DP(!!) foru, tak jsi jistě čekal jak to dopadně :))
Nexios
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rytir Grunwald »

Hunter píše:
  • Jo Stille pěkně to jako pochop. Jelikož jsi napsal, že je množství nových guild a tyto se potýkají s nedostatkem normálních hráčů k nabrání + to, že pokud se guilda prezentuje ne_moc_dobrým způsobem hned na začátku, tak už to má skoro sečtený, tak ..

tak ..

tak by sis měl jako uvědomit, že

né každěj je profesionální webdyzajnr
    a nemá jako na web každej kotel času
    a že jako hlavně tvůj web (kterej nemáš) fakt hodně pravděpodobně vypadá jak web loozers, co si budeme namlouvat
    a hlavně máš prostě bordel na chodbě, tak si ale už plav zamést před vlastní prah
    a nezapoměň pro dnešek dobrý skutek, abysis mohl vybarvit políčko ve svém modrém životě.
Omlouvám se za výše uvedené, ale dostal jsem hroznou nakládačku (příjdu na stránku "vikingové" a dostanu pěstí zleva od rytíře, zprava od gotického kříže a po kliknutí mě dorazila oblíbená vlajka ;p)

A teď vážně - u tohohle jsem prostě nemohl chybět ;p Jinak jakože gl s novou guildou - ale když se nutně musíš prezentovat na DP(!!) foru, tak jsi jistě čekal jak to dopadně :))
No jak to dopadne jsem oprvdu nevedel protoze na DP forum jsem zavital poprve vcera :D ale bylo poprve co jsem sem neco napsal a asi take naposledy jinak co se tyce te vlajky to se bude odstranovat tento web slouzil prvne jako aliancni k jine hre kde byli vlajky :o) takze aby s enemuseli tvorit nove tak se predelavaji ano sice jsem tam j ana te fotce ale alespon je to originalni obrazek a neni to stahnute z netu :)
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Hunter píše: ....
Pokud tvé poloviční desatero čpí nádechem ironie, tak si liskni. Pokud to myslíš vážně, tak si utři si čelo, protože potíš <>iny. :p A dobrej skutek jsem vykonal hned ráno, a nezapomněl po něm pořádně spláchnout!
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Grunwald: Však v pohodě, tenhle topik mi jen zlepšil poránu náladu :) Tak to tak neřeš čéče.

Still: Sám si liskni!!
Naposledy upravil(a) Hunter dne 07 říj 2008 15:42, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Hunter píše:Grunwald: Však v pohodě, tenhle topik mi jen zlepši poránu náladu :) Tak to tak neřeš čéče.

Still: Sám si liskni!!
No tak kdyz se ti zlepsila nalada tak alespon k necemu to bylo jak se rika vsechno spatne je pro neco dobre a zase se to jen potvrdilo :D
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Jako fajn guilda pratel z realu to me vzdycky chybelo,ale kdyz uz si teda pojmenuju guildu vikingove a snazim se tam dat nejaky rp, tak si overim fakta,protoze templarsky staresina vikingu je opravdu nesmysel na entou:p
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Sir Artuhr píše:Jako fajn guilda pratel z realu to me vzdycky chybelo,ale kdyz uz si teda pojmenuju guildu vikingove a snazim se tam dat nejaky rp, tak si overim fakta,protoze templarsky staresina vikingu je opravdu nesmysel na entou:p
Tak ono nicky ktere vidam nejsou o nic lepsi :wink: takze tu nejde vubec o jmeno nicku ale o hrace jako takoveho coz asi nechapes ale tak to se dalo cekat :P
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

To je dobře, že aspoň někde jsou lidé samí jazykospytci, webdesigneři, profesionálové a neomylní. Kéž by to tak bylo i v reálu. To by nám Všem bylo fajn. *pozvracel se*

Jinak Rytíři Grunwalde, já Ti to říkal, že dát to na DP Fórum nebyl dobrý, ať už to bylo s tím nejlepším úmyslem, nápad. Jelikož, zde pokud není něco super, extra, nej, tak je to prostě špatně. A všichni jsou tu ........... *mávl rukou* Prostě nejlepší.

Tak že asi tak.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Rytir Grunwald píše:
Sir Artuhr píše:Jako fajn guilda pratel z realu to me vzdycky chybelo,ale kdyz uz si teda pojmenuju guildu vikingove a snazim se tam dat nejaky rp, tak si overim fakta,protoze templarsky staresina vikingu je opravdu nesmysel na entou:p
Tak ono nicky ktere vidam nejsou o nic lepsi :wink: takze tu nejde vubec o jmeno nicku ale o hrace jako takoveho coz asi nechapes ale tak to se dalo cekat :P
Tak je to vase vizitka,protoze berme hypoteticky ze ultimu hraji casto hraci kteri maji poneti o historii mythologii nebo fantasy apod. Takze kdyz si otevrou vase stranky, treba s umyslem se k vam pridat, tak takove kardinalni blbosti je dost odradi teda muj nazor. Protoze me osobne by odradila takovahle chyba v nicku postavy. To jestli je ten hrac v pohode nebo ne asi podle nicku nezjistis. A rozlisovat mezi hracem a jeho postavou me naucilo uz draci doupe,takze zadny strach :p
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Sir Artuhr píše:
Rytir Grunwald píše:
Tak je to vase vizitka,protoze berme hypoteticky ze ultimu hraji casto hraci kteri maji poneti o historii mythologii nebo fantasy apod. Takze kdyz si otevrou vase stranky, treba s umyslem se k vam pridat, tak takove kardinalni blbosti je dost odradi teda muj nazor. Protoze me osobne by odradila takovahle chyba v nicku postavy. To jestli je ten hrac v pohode nebo ne asi podle nicku nezjistis. A rozlisovat mezi hracem a jeho postavou me naucilo uz draci doupe,takze zadny strach :p
Chyba v nicku ty myslis kdyz sem sizakladal ucet a moji prvni postavu pojmenoval takhle nevedel jsem ani jak vylezt z nb dolu ale uz jsem vedel ze urcite budu mit guildu Vikingove? no promin ale to je nesmysl i neralne :wink:
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

No ono sem mel spis myslel templarsky staresina vikingu. To ze Rytir Grunwald by nemohl byt viking me ani nejak nenapadlo:p Hlavne ze si nenapsal Ritir:p
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Imho lol ;) Hlavně že sme f pokecu :P
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Rytir Grunwald píše:No spolecneho to nema vubec nic pokud mas namysli muj nick tak venuji se v realu dobe stredoveke delam jednak templare tak taktez vikinga co se tyce webu tak si opravdu nejspise na hodinach dejepisu chybela protoze to templarsky kriz neni a za dalsi pokud si potrebujes do nekoho rejpat tak na toto forum nemusis ani chodit nevim co bych ti na to mel jineho rict. Jinak dekuji za to poprane stesti budeme ho potrebovat
Je pravda, ze jsem jistou dobu skolu moc nenavstevovala.. Za to "templarsky" se omlouvam :oops:

Praveze kdyz si chci do nekoho rypnout, tohle forum je na to cislo jedna. Tak mi to nekaz :( A musim rict, ze v prvnim testu smyslu pro humor a nadsazku vase guilda zatim moc neskoruje ;p
Ale fajn topik.
(A delas nekdy vikinga a templare zaroven?? :shock:)
Show is over motherlovers!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Amadeus píše:Imho lol ;) Hlavně že sme f pokecu :P
Hele ty určitě nejsi super-extra-nej, jako třeba já nebo artut, takže padej !!! Tady seš na DP foru hombré.
Nexios
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Mara z Acoma píše:
Rytir Grunwald píše:No spolecneho to nema vubec nic pokud mas namysli muj nick tak venuji se v realu dobe stredoveke delam jednak templare tak taktez vikinga co se tyce webu tak si opravdu nejspise na hodinach dejepisu chybela protoze to templarsky kriz neni a za dalsi pokud si potrebujes do nekoho rejpat tak na toto forum nemusis ani chodit nevim co bych ti na to mel jineho rict. Jinak dekuji za to poprane stesti budeme ho potrebovat
Je pravda, ze jsem jistou dobu skolu moc nenavstevovala.. Za to "templarsky" se omlouvam :oops:

Praveze kdyz si chci do nekoho rypnout, tohle forum je na to cislo jedna. Tak mi to nekaz :( A musim rict, ze v prvnim testu smyslu pro humor a nadsazku vase guilda zatim moc neskoruje ;p
Ale fajn topik.
(A delas nekdy vikinga a templare zaroven?? :shock:)
no zaroven urcite ne jsou to rozlysne doby:o) takze bud jedno nebo druhe
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

O co ze tu jde? 8)
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Hunter píše:
Hele ty určitě nejsi super-extra-nej, jako třeba já nebo artut, takže padej !!! Tady seš na DP foru hombré.
Chjo :( Já se snažil jenom malinko se vám vyrovnat :(
EDIT: Každopádně jsme stejně starý na forku (a pokud vím, o moc se to nelišilo ani na tom starym :))
Naposledy upravil(a) Amadeus dne 07 říj 2008 17:47, celkem upraveno 1 x.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Hunter píše:
tve ale jako jo no:pp tady si clovek dovoli jednu malou kritiku a zas je ten odpad, ale ten velky penis i tak lahodi memu uchu:p
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Aldeigjuborguuuuu, kde jsiiii? Mas tu kamarady
Odpovědět