Nelfein píše:Tak asi napišu samotnemu Gm na icq a bud to projde a chteli by to udelat a nebo me posle nekam, za zkoušku to stojí.
bych si divil kdyby ti nekdo na icq odpovedel s takovym napadem
nic proti ale omezeni treba na acc? to i nektery jedinec by si mohl postavit mesto ...
ano urcite sa najde jedinec ktory ma 20 acc, a na tych 20 acc ma crafta s max tinkering a carpentry trebars....
Legend Of Pain píše:zatraktivnit shard ? tym ze si za minimalne peniaze postavis barak ?
bez prosim naspet do 2hej triedy kde ste sa uz ucili citat cele vety a potom postuj. Ake minimalne naklady? urobit max tinker a carpentry je u teba minimum? no neviem ale nejaky ten milionik ta to stat bude, alebo sa mylim? Uz proste pochopte ze to bude obmedzene skillom a nie kto ma kolko logov v banke....
Naposledy upravil(a) Arvin Salinas dne 02.09.2008 14:07:50, celkem upraveno 1 x.
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
Legend Of Pain píše:no tak sa zlozi viac ludi to je problem? 10 craftov a maju town ;p
a bude az jedno... poskladany z domcekov o rozmeroch 3x3... uau to bude town!
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
Arvin Salinas píše:bez prosim naspet do 2hej triedy kde ste sa uz ucili citat cele vety a potom postuj
ja postujem bez citania, som to frajer ze?
Arvin Salinas píše:
Legend Of Pain píše:no tak sa zlozi viac ludi to je problem? 10 craftov a maju town ;p
a bude az jedno... poskladany z domcekov o rozmeroch 3x3... uau to bude town!
toto neni ziadne posrate OSI tak si to uvedom v hlave, jaky vyznam by mali domceky za sochy, deedov? Kazdy by si radsej trenil crafta ako by mal skladat sochy na barak ktory moze mat skoro zadarmo a este si aj vytreni postavu
toto neni ziadne posrate OSI tak si to uvedom v hlave, jaky vyznam by mali domceky za sochy, deedov? Kazdy by si radsej trenil crafta ako by mal skladat sochy na barak ktory moze mat skoro zadarmo a este si aj vytreni postavu
Trenil si už nekdy crafta, kdyz řikas ze by to bylo skoro za darmo, kolik to stojí hodin a penez myslim ze by to za zadnrmo nebylo, a myslim ze kdyby se dal udelat barak určite by hned vsichni hraci zacali trenit crafta jen kvuli baraku to si nemyslim.
Legend Of Pain píše:Kazdy by si radsej trenil crafta ako by mal skladat sochy na barak ktory moze mat skoro zadarmo a este si aj vytreni postavu
keby sa cena jednej pokakanech sosky netlacila tak vysoko a barak by sa dal stavat so vsetkymi craftskymi skillmy na max, tak by to aspon bolo vyrovnane...
skus mi povedat kolko stoji vytrenovat max krafta... gp/cas > sa ti to zda zadarmo? tak potom ti uz nie je pomoci....
Legend Of Pain píše:no tak si kup barak od hraca a vyjde ta to este menej ako ten ucrafteny
nie je nic krajsie ako mat nieco co patri a od zaciatku patrilo len tebe....
[b]EPITAPH[/b]
[i](c) Nemessis[/i]
Legend Of Pain píše:no tak si kup barak od hraca a vyjde ta to este menej ako ten ucrafteny
Proč bych to delal kdyz nektere lidi crafteni bavi a kdyz si dal do toho hodne casu a nakonec si mužes udelat svuj vlastni domeček, Myslim ze by to byla takova odmena pro crafty ktere to bavi a kteri treni 1000 hodin potom si postavit svuj vlastni baracek.
Nelfein píše:Proč bych to delal kdyz nektere lidi crafteni bavi a kdyz si dal do toho hodne casu a nakonec si mužes udelat svuj vlastni domeček, Myslim ze by to byla takova odmena pro crafty ktere to bavi a kteri treni 1000 hodin potom si postavit svuj vlastni baracek.
nj a niekoho bavi ranger, trenil ho 1000hodin tak aj on chce nieco specialne. to sa da povedat o uplne kazdom povolani
Arvin Salinas píše:nie je nic krajsie ako mat nieco co patri a od zaciatku patrilo len tebe....
toto je silny argument a myslim...
...ze tebe argumenty asi uz dosli
[b]EPITAPH[/b]
[i](c) Nemessis[/i]
Nelfein píše:Proč bych to delal kdyz nektere lidi crafteni bavi a kdyz si dal do toho hodne casu a nakonec si mužes udelat svuj vlastni domeček, Myslim ze by to byla takova odmena pro crafty ktere to bavi a kteri treni 1000 hodin potom si postavit svuj vlastni baracek.
nj a niekoho bavi ranger, trenil ho 1000hodin tak aj on chce nieco specialne. to sa da povedat o uplne kazdom povolani
rangerova si mozes zobrat do dungu a robit s nim furu veci.... s kraftom toho vela dobrodruzneho nezazijes
edit: leda tak v pride
Naposledy upravil(a) Arvin Salinas dne 02.09.2008 14:30:36, celkem upraveno 1 x.
[b]EPITAPH[/b]
[i](c) Nemessis[/i]
No tak craft ktery si postavi svuj vlastni baracek neni nic zvlastiho myslim ze to k nemu patri a ranger neco specialniho co by tak chtel? co by si sam mohl tamnout nebo udelat co by to melo byt?
rangerova si mozes zobrat do dungu a robit s nim furu veci.... s kraftom toho vela dobrodruzneho nezazijes
Jacquelline píše:Myslim, ze hranicar jako takovy ma dost specialitek ne? Elven kuse, silver luk/kuse, jedina postava, co muze tamovat...
Myslim, ze Craft jako takovy ma dost specialitek ne? Je to jedina postava co ti usije cobovku, jedina postava co ti ukove brnko, jedina postava..mam pokracovat?
Ja nevim, ale prijde mi, ze po prirode je baraku vic nez dost.. Clovek dnes potka nejaky kazdych par obrazovek a to nemluvim o vchodech do dolu, ktere jsou domky primo obsypany.
Pridavat dalsi moznost postaveni baraku mi neprijde moc rozumne.
I kdyz hraje clovek ciste jen krafta, tak vytrenovat mining a bs nestoji vubec nic a tohle bohate staci, aby si vydelal 500k na koupi nejakeho pokojiku..
Mit baracek ze sosek uz v dnesni dobe neni sice tak "top", ale na dp je to jedna z veci, kterou nema mit kazdy a to je dobre.