Vy a vase problemy se zakonem
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Zaplatit si Sokola nebo nebyt podelanej, ze ti vyhrozuje nejakej synek od dulezityho pantaty. A uplne zaprve nebyt debil a nemlatit nekoho pred svedkama, ale nekde pekne v klidu, kde nejsou svedci.Oximus píše:No nevim no...
Nemate nejakej napad na zachranu ?Kód: Vybrat vše
**GrAfA** (11:28:17 31/08/2008) cau ty si se vcera pobil s ondrou? **GrAfA** (11:34:18 31/08/2008) ptz ondruv tatka se do toho pustil tak ze ti mam vzkazat od ondry ze budes platit asi 12 000 za pouziti zbrane a napadeni a ublizeni na zdraví to ti mam vzkazat at ze budes mit problemy. jeste ti mam vzkazat ze ma vysoce postavene rodice takze budes mit velke problemy takhle nejak... **GrAfA** (11:37:19 31/08/2008) a jak ho znam udela s tebe nejvetsihho psychopada ptz na tebe vytahle vsechno takze ti mam rict aji ze skoncis asi na psychiatrii na 2 mesice v napravnem zazizeni. **GrAfA** (11:37:27 31/08/2008) rika ti.."nemel sis se mnou zacinat"
Já až na tu poslední větu taky.Oximus píše:Ja to myslel vazne
Nevím v právu a podobných věcech se vůbec nevyznám, ale selský rozum mi říká že bude hodně záležet na tom, co vedlo k napadení, jakým způsobem probíhalo a jestli jsi mu ublížil. A samozřejmě počet a nezávislost svědků. Každopádně pokud je to nějakej fracek a má za rodiče nějaký papaláše, co svýmu rozmazlenýmu děcku splní první poslední a tys to věděl a pokud důvod napadení bylo slovní napadení z jeho strany nebo nějaká prkotina, tak jsi prostě blbej. Jinak nápad na záchranu by mohl být třeba najmout si dobrýho právníka, nebo se s někým takovým aspoň poradit, nevidím smysl tohle psát na forum o online hřeOximus píše:No nevim no...Nemate nejakej napad na zachranu ?Kód: Vybrat vše
...

A dále bych chtěl znovu podotknout, že vždycky pokud se ti něco stane, tak si to zapiš do deníčku, nebo si o tom diskutuj na nějakým fóru EMO lidí, který to bude zajímat, nevím proč cpeš topiky tohohle typu sem, kde to nikoho nezajímá. Notabene když víš co si tu o tobě každej myslí a jak tě "má rád" a určitě ti ochotně pomůže a bude s tebou diskutovat

- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
to znamena ze konecne das pokoj?Oximus píše:No nevim no...
Nemate nejakej napad na zachranu ?Kód: Vybrat vše
**GrAfA** (11:28:17 31/08/2008) cau ty si se vcera pobil s ondrou? ...
Jízda na motorce po pěší zóně, závody 0-100 za stodolní ulicí 
Jo a ještě si vzpomínám, že jsem z léčebného pobytu vzal 14-ti letou kámošku na výlet po okolí autem.. a když jsem ji přijel vrátit, tak už mě vítal zástup strážníků a byl z toho skoro pokus o únos..
Ale nejvíce jsem to slíznul od jejího cholericky založeného tatínka 

Jo a ještě si vzpomínám, že jsem z léčebného pobytu vzal 14-ti letou kámošku na výlet po okolí autem.. a když jsem ji přijel vrátit, tak už mě vítal zástup strážníků a byl z toho skoro pokus o únos..

Rob Roy (Ranger) - Dungeon master
Rob Roy II (Mage) - Solo harvester
Fabric (Cleric) - Lowbudget PvPer
Night Spirit (Necromancer) - PvPer
Rob Roy II (Mage) - Solo harvester
Fabric (Cleric) - Lowbudget PvPer
Night Spirit (Necromancer) - PvPer
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nvm jak ste se mohly nechat chytit nekdo nekdy pri cemkoli :p staci trocha premejslet. Dokavad vas nehleda kriminalka za vrazdu bo tak (protoze pak nastupujou na scenu fizlove co uz maj IQ nad 100) tak se nechat polapit je fakt jen vlastni blbost.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
To Oximus: Pokud si pouzil zbran(at uz klacek, teleskop, boxer, nuz, gunu) a von nic nemel, tak se proste v naprosty rity:) Nas pravni rad nejen ze nedovoluje se temito prostredky branit, pokud utocnik nema prokazatelne silnejsi vec, se kterou Ti chce uskodit, ale vseobecne se vice resi, pokud nekdo nekoho sejme nejakou jinou hrackou nez pesti. Dale se bude brat v potaz, co tomu predchazelo, jak moc si mu ublizil a jeste take to, jestli jsi uz nekdy v minulosti byl trestan, nedej boze za neco podobneho.
Pokud se to opravdu potahne k soudu, tak te nejspis ceka podminka + soudni vylohy + budes dost mozna platit nejaky(obcas to uhraji i na dozivotni nasledky, pokud je doktor kamarad) odskodny.
Jinak to, co mlel vo psychiatrii je naprostej blabol. To bys musel bejt hodne surovej a pri delani Tveho profilu(to se u bitkaru ale dela jen zridka) bys musel vychytat spatnyho typa;)
Pokud se to opravdu potahne k soudu, tak te nejspis ceka podminka + soudni vylohy + budes dost mozna platit nejaky(obcas to uhraji i na dozivotni nasledky, pokud je doktor kamarad) odskodny.
Jinak to, co mlel vo psychiatrii je naprostej blabol. To bys musel bejt hodne surovej a pri delani Tveho profilu(to se u bitkaru ale dela jen zridka) bys musel vychytat spatnyho typa;)