Hraju pomerne v dobre guilde a zatim jsem si nevsiml, ze by to nekdo vedel. Asi se na to musim zeptat.Acarus píše:Ice vik pada nezavisle na tom, jestli je nekde v pokladu.

Hraju pomerne v dobre guilde a zatim jsem si nevsiml, ze by to nekdo vedel. Asi se na to musim zeptat.Acarus píše:Ice vik pada nezavisle na tom, jestli je nekde v pokladu.
nepadaj naschval a kdyz se to zavadelo Triglav to tu psal na foru, protoze se taky zmensila maximalni mozna hodnota DH u postav, ale jako alternativa se po svete potuluji NPC co te muzou naucit urcitou hodnotu tohoto skillu ...Mrs.Beanes píše:Uplne jsem zapomnel na DETECTING HIDDEN knihy !!! Az ten sem si na to zase vzpomnel.>>>> nepadaj
, od te doby co se menili na pouze +1% skillu !!! Tento topik jsem chtel puvodne zalozit jen kvuli temto kniham, ale pak sem na ne zapomnel :p
Respuje to isto dnes bol aj v despeAlassea píše:vzdyt tobe padaj itemy aj z cizich truhel ty si stezovat nemuzesVasilij Zaicev píše:Podme si radsej pohovorit o drope priser vseobecne.Kedy vam naposledy nico padlo z Lala v covetous dungu za hedlesmi ?
no ale to srdicko to by me taky zajimalo jestli ten quest je jeste vubec funkci
Sorry, ale fakt tě nechcemRaynor píše:Pravda!Není sobec.Loginus píše:Hm třeba proto že není sobec?Aldeigjuborg píše:Já si teda klepu na hlavu, protože být udiven malým dropem itemů mi zrovna nesedne od člověka, kterej je VŮBEC nepotřebuje)
aspoň doufám:p
Alde si klepe na čelo bo sobecbcem je