Olympiada v Pekingu....

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Celej její post je krutej :-DD Takových postů víc a do "Pro pobavení" :P
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Carolyn píše:Mám teďka dvojku/čtyřku zapnutou skoro furt, protože jinde v telce stejně nic nedávaj. Tak koukám na olympiádu, no... Vlastně na cokoliv, jenom myslím dneska jsem viděla cyklisty na takové té dráze nakloněné a v rožku asi 150 laps to go tak to jsem si řekla, že je na mě moc a přepla jsem to ^^
Líbí se mi třeba ženská lukostřelba nebo gymnasti, jako chlapi myslím ;p Jak rotujou kolem toho koně, to je úplně na umření.
A taky dost času trávím tím, že se směju lidem, co maj nějaká úchylná jména... třeba velký plešatý německý veslař Marcel a tak. Jo, já vím, že to není zas tak legrační, ale vlastně je. ;p
typicka zenska...... :roll:
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Archonik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Archonik »

Typicka zenska to byt nemuze,kdyz hraje UO:))
[color=blue]Archonik-The Stone Impik[/color]
[color=blue]Dark Sandy-Druha Do Paru[/color]

[color=green]Lineage 2 - Hodna Kocicka:)
>>>>Dark Sandy<<<<[/color]

Aneb Par Kb v Save
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

vcera pred spanim som videl bedminton 4hru :lol: :lol: :lol: to bola podivana panoev :lol: a co dodat, mame proste najlepsich kanoistov a kajakarov :) som nadseny :) len ma stve ze mladsich nemame v tomto sporte vobec..nema to kto zastupit o par rokov martikan a hochsornerovci pojdu do "penzie" a kto potom bude zavodit za slovensko??no nevadi..mozno neskor budeme v inom dobri :) a co sa tyka plavania tak ten phelps americky je CYBORG!!!ved to nemoze byt clovek on je napul ryba napul clovek ved on sa v tej vode narodil :D
Crayze - The Warrior Apprentice
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Hele, ten tvůj Hochšórner, ten má nedovolený pomůcky a měli by ho diskvalifikovat! Má nepřiměřeně obrovský pracky a beztak se odráží ode dna :evil:
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Carolyn píše:Hele, ten tvůj Hochšórner, ten má nedovolený pomůcky a měli by ho diskvalifikovat! Má nepřiměřeně obrovský pracky a beztak se odráží ode dna :evil:
za to ti vasi skveli cesci hokejovi beci, ti tam hraju vyzdimani vselijakymi kolumbijskymi packami a kazdemu rozhodcovi este pred majstrovstvami vzdy daju jeden superb a ajtak prehraju tak neviem na co narazas :lol:
Lizard
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lizard »

Mortius píše:
Carolyn píše:Hele, ten tvůj Hochšórner, ten má nedovolený pomůcky a měli by ho diskvalifikovat! Má nepřiměřeně obrovský pracky a beztak se odráží ode dna :evil:
za to ti vasi skveli cesci hokejovi beci, ti tam hraju vyzdimani vselijakymi kolumbijskymi packami a kazdemu rozhodcovi este pred majstrovstvami vzdy daju jeden superb a ajtak prehraju tak neviem na co narazas :lol:
To jo ale aspon se tam narozdíl od někoho dostanem. :P
Jinak gymnastika byla parádní,yakuza lukostřelci byli hustí,USA basket ponižovačky a klasicky v 7 večer boxerskej koutek.
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Lizard píše:To jo ale aspon se tam narozdíl od někoho dostanem. :P
tym si chcel povedat ze sme neboli na MS v hokeji ? :D :D no lol :lol: USA basket je skor fun ako normalna hra ktoru povecsine predvadzaju ich superi..ti cernousci si to s prehladom davaju :D ja skor nechapem z tych co strielaju holubov s brokovnicou..ja sam to tazko vidim na mojej megavelkej telke, ne to este oni tam v tom smogu a ajtak trafia obidva holuby letiace proti sebe :D no a atletika..Usain Bolt ma teda dostal v zachvatoch smiechu az na zem :D pred par rokmi plachy chlapec z jamajky, teraz vsade sa usmievajuca a pozujuca hviezda..v sprinte na 100 m ste sami videli, mal najpomalsi start este tam zakopol a na 50 m ich uplne dobehol a potom sa len obzrel okolo seba a nik tam nebol tak roztiahol ruky naznacujuc "kde su moji superi??", buchol sa hrdo vitazne po pleci a dobehol do ciela POD SVETOVY REKORD!!keby to bezal naplno tak ten rekord nezlomi nik iny nez on este peknu hrstku rokov :) a jak hovoril ze jak sa pripravoval..ze spal, potom si dal chicken nuggets, potom si pospal zas, potom zas nuggets, potom si siel zabehnut, vyhral, siel spat, zasa nuggets :lol: :lol: :lol:
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Darkness píše:
Carolyn píše:Mám teďka dvojku/čtyřku zapnutou skoro furt, protože jinde v telce stejně nic nedávaj. Tak koukám na olympiádu, no... Vlastně na cokoliv, jenom myslím dneska jsem viděla cyklisty na takové té dráze nakloněné a v rožku asi 150 laps to go tak to jsem si řekla, že je na mě moc a přepla jsem to ^^
Líbí se mi třeba ženská lukostřelba nebo gymnasti, jako chlapi myslím ;p Jak rotujou kolem toho koně, to je úplně na umření.
A taky dost času trávím tím, že se směju lidem, co maj nějaká úchylná jména... třeba velký plešatý německý veslař Marcel a tak. Jo, já vím, že to není zas tak legrační, ale vlastně je. ;p
typicka zenska...... :roll:
Asi jsem typická ženská. Teda s tím rozdílem, že já na to nečumím vůbec, ale pokud bych to náhodou omylem zapnul, tak by to asi vypadalo tak, jak popsala Carol... Pro mě je i přílišná a zbytečná informace to, že nějaký čech získal nějaký medajle...

edit: ale abyste neřekli že jsem OT
http://halbot.haluze.sk/images/2008-08/ ... 8-2008.jpg

a vidíte, jak i při 499-tém postu edituju ? :-p žádnej posthunter nejsem.
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Mě náhodou olympiáda baví! Jen mě nebaví tak nějak klasicky, prostě když člověk kouká na bandu bláznů, co běží tak 10km, tak si tu dobu musí nějak zpestřit. A když se někdo jmenuje Čurandy, tak je to hnedka a ani se nemusím moc snažit. Hi hi.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

lol

Příspěvek od Johny Matovic »

Mortius píše:.Usain Bolt ma teda dostal v zachvatoch smiechu az na zem :D pred par rokmi plachy chlapec z jamajky, teraz vsade sa usmievajuca a pozujuca hviezda..v sprinte na 100 m ste sami videli, mal najpomalsi start este tam zakopol a na 50 m ich uplne dobehol a potom sa len obzrel okolo seba a nik tam nebol tak roztiahol ruky naznacujuc "kde su moji superi??", buchol sa hrdo vitazne po pleci a dobehol do ciela POD SVETOVY REKORD!!keby to bezal naplno tak ten rekord nezlomi nik iny nez on este peknu hrstku rokov :) a jak hovoril ze jak sa pripravoval..ze spal, potom si dal chicken nuggets, potom si pospal zas, potom zas nuggets, potom si siel zabehnut, vyhral, siel spat, zasa nuggets :lol: :lol: :lol:
Odpadol som :)))))
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

njn je to pan bezec, aj ked na sprintera trosku atypicka postava, lebo sprintery su hodne silovy ale, klobuk dole
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

jak vlastně doběhl na 200m?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Prafotr Morava píše:jak vlastně doběhl na 200m?
won in new WR ...
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Prafotr Morava píše:jak vlastně doběhl na 200m?
cas tusim 19,30 sekund, to vychadza 6,65 na 100 m cize teoreticky bezal rychlejsie nez tu 100 m, ale podla mna stale nie naplno :lol:

a k tej postave, no on je vysoky a chudy, takze sprintersky zazrak :D a ked som videl jak bezal rozbehy, hahaha vsetkych obehol a potom bezal jak pinnocchio :lol: :lol: :lol: , zhodou okolnosti jeden cesky bezec sa na to zacal rozculovat ze si robi srandu z protivnikov :lol:
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

nauc sa ratat je to 9,65, ale tam su priemery na hovno, prva stovka je pomalsia zaprve je tam rozbeh, kde musis akcelerovat z nuly, tam stracas, + je tam zatacka co je hoodne neprijemne v tych rychlostiach ale oni prax maju, druha stovka je pdostatne rychlejsie lebo si clovek drzi rychlost
a podla mna uz bezal naplno, mozno by dokazal este plnsie :p ale daval tomu grady
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

No jakože prvně to byla sranda, ty jeho ksichtíky, ale když už to pak dělá furt, tak to fakt může působit na ty ostatní dost nepříjemně. Jako běhat rychle jak sviň je jedna věc, dělat machýrky a tahat triko je věc druhá. ;p
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

taky bych machroval běhat jak on :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Prafotr Morava píše:taky bych machroval běhat jak on :p
Ja tak rychle beham treba ...
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Acarus píše:Ja tak rychle beham treba ...
Vidíš? To je charakter!
^^
Odpovědět