Jestli chcete RP bezte hrat na Manawydan. Nevim v jakem fazi se zrovna svet nachazi ale tam si bez RP nezrahejte vubec... uz jenom to ze vam na postavu nestaci kliknout aby ste poznali jeji jmeno a barvu..:p
Darkness píše:Nevim jestli to bylo na dp ale prej se nekde hralo tak, ze kdyz modrak potkal pk a to pk melo masku nebo helmu tak na nej modrak nemohl zautocit protoze vlastne jako v rp nevedelo kdo to je. Takze to bud musel nejak zjistit nejakyma otazkama nebo proste jit jen kolem a cekat az na neho zautoci
Troufám si tvrdit, že na dp to nebylo a pokud ano, tak nevěřím, že by to fungovalo..
Galadriel píše:Já bych si docela rád zahrál RP blázna vraždícího všechno co se hejbe, jen pro to RP komunita asi nebude mít pochopení... Jestli chcete, tak můžem vytvořit bandu RP psychoušů.
Darkness píše:Nevim jestli to bylo na dp ale prej se nekde hralo tak, ze kdyz modrak potkal pk a to pk melo masku nebo helmu tak na nej modrak nemohl zautocit protoze vlastne jako v rp nevedelo kdo to je. Takze to bud musel nejak zjistit nejakyma otazkama nebo proste jit jen kolem a cekat az na neho zautoci
zajimave kolem pk cele cv ja maska a ted otazky muhaha
Galadriel píše:Já bych si docela rád zahrál RP blázna vraždícího všechno co se hejbe, jen pro to RP komunita asi nebude mít pochopení... Jestli chcete, tak můžem vytvořit bandu RP psychoušů.
Tak to bacha... tuto funkci uz mnoho let plni +S+....
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
to ja jedu rp za wampa kdyz mam zrovna smolny den a tak zabijim vsechno co se hybe a vsude rvu ze me prepad demon...jinak rp je v pohodew ale vseho moc skodi