UO + Vista
Chtel bych se zeptat jde vubec na vistach udelat to abych kdyz mam yoko tak bych videl HP manu staminu a pocet regu zelene a kdyz mi jedno ztoho neco dochazi tak aby to svitilo zlute??? KDyz dam v yoko zaskrtnu colored tak mi to vsechno spadne. Myslim ze na xp to vzdy slo..
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Muzzy píše:zkus na zalozce kompatibility vypnout vizualni motivy u uo... nemam po ruce ted vistu tak ti nereknu kde to presne je, a jeslti to tam vubec je ale predpokladam ze jo jako u XP cek... jestli ne tak se omlouvam za mystifikaci
ano je to tak i u vist, na zastupci yoka das ve vlastnostech, kompatibilita, zakazat vizualni motivy. Pokazde kdyz pustis uo tak se zakazou motivy a uvidis status bar, kdyz vypnes uo zase se motivy nahodi
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Tak dík všem za pomoc. Jen připomínka mě nepomohlo zakázat motivy, ale musel jsem zakázat rozvržení plochy. Když spustím yoko přepne se motiv na Vista základní (vypne to aero), když se yoko vypne Aero se automaticky zapne. Takže to sice nevyřešilo problém jak to sprovoznit s Aerem, ale aspoň to nemusím ručně měnit.
...
- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
imho práva
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... a6d09e8849
technický dotaz č2
ale kde se práva nastavujou ve Vistách ti neporadím, to budou muset Visťáci
a nebo mrkni do sekce Yoko, tam snad něco bude...
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... a6d09e8849
technický dotaz č2
ale kde se práva nastavujou ve Vistách ti neporadím, to budou muset Visťáci

Problémek:
Windows Vista Home Premium 64bit
často (třeba jednou za 3-5 minut, někdy častěji) se mi stává, že se mi sekne celá hra, ostatní vidím plynule běhat, castit atd., ale já nemůžu vůbec nic. Dělá to jak yoko, tak DP client, ale i Mikeeho client (bez yoka). Dneska vyzkoušim ještě notebook, jestli to nedělá wifi, ale o tom pochybuju :p Kdybyste měl někdo nápad, tak bych byl rád
Nevím, jestli to přisuzovat přímo Vistám, ale tenhle topic je tak nějak o všelijakých problémech
edit: Dvoujádrový procesor mám, ale tím to není
Windows Vista Home Premium 64bit
často (třeba jednou za 3-5 minut, někdy častěji) se mi stává, že se mi sekne celá hra, ostatní vidím plynule běhat, castit atd., ale já nemůžu vůbec nic. Dělá to jak yoko, tak DP client, ale i Mikeeho client (bez yoka). Dneska vyzkoušim ještě notebook, jestli to nedělá wifi, ale o tom pochybuju :p Kdybyste měl někdo nápad, tak bych byl rád

Nevím, jestli to přisuzovat přímo Vistám, ale tenhle topic je tak nějak o všelijakých problémech

edit: Dvoujádrový procesor mám, ale tím to není

podpis
Muzzy píše:presne tohle mi dela uo taky, zacalo to tak pred mesicem a to mam xpcka a nevim co s tim... ale teda vetsinou to skonci nakonec tim, ze mi to napise conection lost
a jedu pres wifirouter...
takze bych rekl ze je je jasne co to dela

Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Ja pres wifi nejedu a taky mi to delalo , ale pomohl mi client od Mikeeho.Ducky píše:Muzzy píše:presne tohle mi dela uo taky, zacalo to tak pred mesicem a to mam xpcka a nevim co s tim... ale teda vetsinou to skonci nakonec tim, ze mi to napise conection lost
V.I.R.
Dělá to wifina. Mě to doma na noťáku dělá to samý a když to píchnu do sítě je to bez problémuPerun píše:Ja pres wifi nejedu a taky mi to delalo , ale pomohl mi client od Mikeeho.Ducky píše:Muzzy píše:presne tohle mi dela uo taky, zacalo to tak pred mesicem a to mam xpcka a nevim co s tim... ale teda vetsinou to skonci nakonec tim, ze mi to napise conection lost

tak ty ses dobrej, nekdo si udela topic, ty sem das svuj dotaz a uz je to tvuj topicDarkness píše:Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo hraje uo a ma vistu??? Protoze me uo na viste nejde nainstalovat. Stahnu normalne z www.ultima.cz Age of shadow ale pak mi to vzdy hodi chybu na Xp mi to slo vzdy. Dik moc

- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
tak jako byl bys radsi aby tu bylo milion topiku o uo a viste nebo radsi jen jeden?
jinak na darknesse skus si stahnout mondain's legacy,ta mi sla instnout bez problemu....
jinak na darknesse skus si stahnout mondain's legacy,ta mi sla instnout bez problemu....
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]