Cove město

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Meggie píše:to co bych sem chtěl napasat už tu několikrát padlo, takže mě to přijde spíš jako nesmysl když už města bez gárdů sou a jsou nevyužívaný...
Co třeba zrušit gardy v Britu? :idea:
Sou nevyuzivany proto , protoze leaderi nehrajou pvp , ale raci stojej v domku .
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Miki píše:
Meggie píše:to co bych sem chtěl napasat už tu několikrát padlo, takže mě to přijde spíš jako nesmysl když už města bez gárdů sou a jsou nevyužívaný...
Sou nevyuzivany proto , protoze leaderi nehrajou pvp , ale raci stojej v domku .
ty si nějakej chytrej :) To je moje věc co si v UO dělám... jestli se ti něco nelíbí stěžuj si
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

chtel bych si prosim postezovat ze order lidr neni aktivne se ucastnici hrac naseho skveleho pvp a proto by to chtelo nekoho kdo se bude aktivne ucastnit.. ale mozna ze postaci (misto noveho lidra) kdyz se vypne gz v cove a v britu na to oziveni pvp.. :)
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Night Storm píše:chtel bych si prosim postezovat ze order lidr neni aktivne se ucastnici hrac naseho skveleho pvp a proto by to chtelo nekoho kdo se bude aktivne ucastnit.. ale mozna ze postaci (misto noveho lidra) kdyz se vypne gz v cove a v britu na to oziveni pvp.. :)
Jaj :D tohle je moc :D Pvp prostě neni o zabavě,umění.... Bohužel,už to neni jako před par lety...
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Hm myslim, ze by to bylo zas jen dalsi bux nebo del nebo tam vypinat straze jen v urcitou hodinu..
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Meggie píše:
Miki píše:
ty si nějakej chytrej :) To je moje věc co si v UO dělám... jestli se ti něco nelíbí stěžuj si
Náhodou mě Megina furt někde v dungu otravuje, ale už sme se dlouho nepotkali 8) :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Night Storm píše:chtel bych si prosim postezovat ze order lidr neni aktivne se ucastnici hrac naseho skveleho pvp a proto by to chtelo nekoho kdo se bude aktivne ucastnit.. ale mozna ze postaci (misto noveho lidra) kdyz se vypne gz v cove a v britu na to oziveni pvp.. :)
jo
Miky Mora píše:Náhodou mě Megina furt někde v dungu otravuje, ale už sme se dlouho nepotkali
buď rád, by sis musel dát práci s tim mě polootit ;p
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Darkness píše:Hm myslim, ze by to bylo zas jen dalsi bux nebo del nebo tam vypinat straze jen v urcitou hodinu..
budeš to vypínat mezi 19. a 22. hodinou- v tu dobu tam nikoho nepotkáš, kromě mě, já tam bydlim... takže tim se stejně nic nepořeší
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Meggie píše:
Darkness píše:Hm myslim, ze by to bylo zas jen dalsi bux nebo del nebo tam vypinat straze jen v urcitou hodinu..
budeš to vypínat mezi 19. a 22. hodinou- v tu dobu tam nikoho nepotkáš, kromě mě, já tam bydlim... takže tim se stejně nic nepořeší
Ja bych bojoval az dokonce!!
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Tharr
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Tharr »

ten nápad.. vypínat stráže jen v nějakou hodinu nebo tka.. ale to by se nasim gmkum nechtělo..
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

tak holt by tam od 6-18 nikdo nebyl a jakmile by padla 16 hodina a stráže se zapnuly, bylo by tam zas plne... vzdejte to.... současné nastavení je vyhovující... prudiči jsou na obou stranách--- jak indiáni tak šmoulové...

a tohle je jenom další topic stylu : Bééé on mi vojel ! pls ! seberte mu výhodu !
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Maminka píše:Bééé on mi vojel....
sestru?
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

vypnuti strazi=zadny modraci
jinak megie je prototyp order leadera tak jak sem si jej ja vzdycky predstavoval a dokaze bejt v dungu neskutecne otravnej.
Kamikaze
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kamikaze »

Hele napisu Ti to takhle. Zkus premluvit modraky aby byli v delu a nemusis z Cove delat non GZ. Jak to dopadne ? :)
Jdu se podívat co je vepředu....
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Anger píše:vypnuti strazi=zadny modraci
jinak megie je prototyp order leadera tak jak sem si jej ja vzdycky predstavoval a dokaze bejt v dungu neskutecne otravnej.
Nome dycky prislo kdyz se vypnou straze a ohlasi se to tak bud pulka lidi relogne na pk v domeni polooteni si coz ze zacatku jakoze i jo, a nasledne prijde massa modraku ktera nestaci umirat pod kouzli pk takze nakonec stejne je to takovej nic moc mashunk.

Jinak vypnuti na porad tak to tam o modraka nezavadite no.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

a co treba "obccas" (jednou za par mesicu) vyhlasit nejaky quest pro pk po uspesnem spleneni vypnout treba na 30 minut guardy i v nejakem z vetsich mest... s tim ze by bylo urceny nejaky npc ktery by ty pk museli chranit pred modrakama a v momente kdy by ho modraci zabili tak by se straze vratili.... da se toho vymyslet spousty... dodneska rad vzpominam na doby kdy se obcas vypnuli straze v britu..:o)

popripade ne pro vsechny pk ale domluvit to s nejakou PK guildou, i kdyz nevim jestli nejaka ma pocet clenu aby to zvladla...
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

a co tak neco ve stylu CTF, treba sutr nekde kousek stranou, dokud si ho modraci pohlidaj gz bude, a kdyz ho obsadej pk gz nebude..?
hemeneks more gadzo vazelina!
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Taky bych byl rád za nějakej questík, klidně bych i pomohl zorganizovat :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

To by jsme rovnou mohli dat capture the flag:D Brit-Bux
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Darkness píše:To by jsme rovnou mohli dat capture the flag:D Brit-
Bux
To by mohla bejt aspon sranda:)
Odpovědět