"FairPlay" a počet hráčů?
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
hmm ono mate pravdu, ze je jina doba, ze hraci sou trochu jiny, ale jistej upadek tu je dost znat.
Uz nejsou questy jako driv, nezustala tu zadna aspon trochu kloudna role play komunita co by pritahla dalsi hraci na urovni, pvp neni s kym ani proti komu behat, neni dung kde by i ty nejlepsi lehaly vic jak 1/5, ty svitivy rejr kramy kterej kazdej driv chtel vynest z despu a mit je ma par lidi zavrenejch po securkach a ostatni nemaj sanci nikdy nic takoveho ziskat, mez toho co uz neni slusne chovani kleska skoro ke dnu....
V tomhle ohledu server doziva a bohuzel to nezachrani ani obcas novej dung nebo kus mapy ( i kdyz diky bohum alespon za to zajiste ). Nechapu proc Gm team kdyz nema cas ani nervy proste nenaverbuji jedno dve GM (Councelory) s omezenejma pravomocema jejichz ukol bude starat se o hru, pvp aby se na shardu neco deloby meli zabavu takovy ty lidi co se poflakujou po cove, nudej se a premejslej jak nekoho zprasit/okrast/obejit system.
Verim tomu, ze kdyby se tohle podarilo, techto lidi vyrazne ubyde (nerikam ze zmizej) a onen upadek (at uz tomu rika kazdej jak chce) by se mohl alespon zastavit kdyz ne zlepsit.
Uz nejsou questy jako driv, nezustala tu zadna aspon trochu kloudna role play komunita co by pritahla dalsi hraci na urovni, pvp neni s kym ani proti komu behat, neni dung kde by i ty nejlepsi lehaly vic jak 1/5, ty svitivy rejr kramy kterej kazdej driv chtel vynest z despu a mit je ma par lidi zavrenejch po securkach a ostatni nemaj sanci nikdy nic takoveho ziskat, mez toho co uz neni slusne chovani kleska skoro ke dnu....
V tomhle ohledu server doziva a bohuzel to nezachrani ani obcas novej dung nebo kus mapy ( i kdyz diky bohum alespon za to zajiste ). Nechapu proc Gm team kdyz nema cas ani nervy proste nenaverbuji jedno dve GM (Councelory) s omezenejma pravomocema jejichz ukol bude starat se o hru, pvp aby se na shardu neco deloby meli zabavu takovy ty lidi co se poflakujou po cove, nudej se a premejslej jak nekoho zprasit/okrast/obejit system.
Verim tomu, ze kdyby se tohle podarilo, techto lidi vyrazne ubyde (nerikam ze zmizej) a onen upadek (at uz tomu rika kazdej jak chce) by se mohl alespon zastavit kdyz ne zlepsit.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
[quote="Inkvizitor Dan"][/quote]
Myslim ze nemas zas takovou pravdu. I ty svitivy kramy se daj sehnat pokud se v dnesni dobe obchoduje s NB BSS tak proc by nesel sehnat nakej svitivej cloak, roba nebo must. Kazdej ma svoji cenu, a skilem na DP urcite neni prijit na trh kde to bude kazdy 2x prodavat tak uz to davno neni. De jen o to kolik casu u toho travis, driv to mozna bylo jednodussi, ale ted to rozhodne neni nemozne.
To co psal autor v zacatku se stane kazdymu, kazdyho aspon jednou zprasej ovsem vyjit s crimem do GZ tak bohuzel to je jeho chyba. Pokud o tom nevedel tak priste si da uz bacha. Driv(3-4 roky z5) to bylo uplne stejny, clovek kdyz v GZ nehid a pristi den nalogoval byl v duchoj pac ho nekdo behem ty chvilky nez zmizel stacil pojet.
Myslim ze nemas zas takovou pravdu. I ty svitivy kramy se daj sehnat pokud se v dnesni dobe obchoduje s NB BSS tak proc by nesel sehnat nakej svitivej cloak, roba nebo must. Kazdej ma svoji cenu, a skilem na DP urcite neni prijit na trh kde to bude kazdy 2x prodavat tak uz to davno neni. De jen o to kolik casu u toho travis, driv to mozna bylo jednodussi, ale ted to rozhodne neni nemozne.
To co psal autor v zacatku se stane kazdymu, kazdyho aspon jednou zprasej ovsem vyjit s crimem do GZ tak bohuzel to je jeho chyba. Pokud o tom nevedel tak priste si da uz bacha. Driv(3-4 roky z5) to bylo uplne stejny, clovek kdyz v GZ nehid a pristi den nalogoval byl v duchoj pac ho nekdo behem ty chvilky nez zmizel stacil pojet.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Zdravím, jsem na tom úplně stejně jako Faramina, dlouho jsem nezvládal a proto jsem ultimu hrát nemohl.Jednoho dne jsem si řekl, zda -li tam mám ještě stále účet a ono, ejhle má, zalognu v pátek večer a místo mnou očekávaných 250-310 lidí jich tu bylo jenom 140 a jindy přecpaný trh zel pustotou.Mě to málem přivodilo infarkt a slzy k tomu, neboť když jsem před cca 4-5 lety(už si to nepamatam) začínal tak tomu bylo jinak. Co se týče kvality lidí, řekl bych, že to je pořád to stejné a odvolávat se na to, že WoW bere lidi více je podle mě pitomost, za WoW se musí platit(né, že bych na to neměl ale platit za to abych něco pařil je ptákovina a navíc je WoW neskutečná nuda)...takže by mě opravdu zajímalo, kam se poděli ty staří dobří pařmeni...
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Ona to jenže pitomost není. Staří hráči odešli, jak už jsem psal výše, buď na novější (čili na ofik => platí (*)) hry, nebo do věčných (real) lovišť. Je velice naivní si myslet, že několik stovek lidí bude 5 a více let bavit klikat (už v té době) starou onlinovku na neofic. serveru. Ano, i takoví lidé se najdou, ale jejich počet odpovídá tomu, kolik těch starších vidíš hrát teď. Čili, neměj zbytečně infarkt, ani slzy v očích - ten průběh počtu hrajících (350->250->150 za těch x let) na DP je naprosto normální a logický.
(*) Ono. Platit nějaký tři stovky měsíčně za naprosto funkční hru s plným (24/7 + mají to jako práci, čili jinej přístup) gm servisem, skutečně není zas tolik. Ty počty hrajících lidí jsou na ofikách taky trochu jiné, nez na neoficiálních, polonefunkčních, obdvaměsíce wipujících serverech. Atd., atd. (Navíc, nebavíme se zde jen o WoWku - v dnešní době je tolik novějších onlinovek, že například jen v okruhu mého klanu jsme se v této chvíli herně rozešli a každá třetina klanu (ti co ještě klikají) hraje jinou hru + někteří ještě testují další nověvycházející mmorpg, zda-li je nezaujmou.) Takže - není se co divit.
(*) Ono. Platit nějaký tři stovky měsíčně za naprosto funkční hru s plným (24/7 + mají to jako práci, čili jinej přístup) gm servisem, skutečně není zas tolik. Ty počty hrajících lidí jsou na ofikách taky trochu jiné, nez na neoficiálních, polonefunkčních, obdvaměsíce wipujících serverech. Atd., atd. (Navíc, nebavíme se zde jen o WoWku - v dnešní době je tolik novějších onlinovek, že například jen v okruhu mého klanu jsme se v této chvíli herně rozešli a každá třetina klanu (ti co ještě klikají) hraje jinou hru + někteří ještě testují další nověvycházející mmorpg, zda-li je nezaujmou.) Takže - není se co divit.
Nexios
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
No ja se v tomhle tematu nedokazu moc dobre vyjadrit. Je to proste takovej pocit , kterej se blbe popisuje. Neco mi tu chybi co tu driv bylo a ted uz neni... . Mozna je to jen pocit, mozna ne. Ale kdyby to slo, nejradsi bych se vratil server tako 3 roky zpet. Treba to je tim, ze sem byl tehdy nubik a spoustu sem toho jeste neznal, mozna sem byl prilis rozmazlenej lidma jako Balt, kterej byl schopnej nas celej dung doprovazet v Obycejnem havranovy, kecat a hrat si s nama.... kdo vi... tehdy jeste holky davaly na potkani, bloodrock byl cervenejsi a kradl jen kazdej druhej...
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je vec co fakt nechapu, jak muze hrac ultimy prejit na WOW a za mesic se nevratit k Uo. Vzdyt kdo hral nekdy ultimu, musi mit za mesic na WOW nebo L2 postavu na 156tym lvlu a pekelne se nudit... no nic kazdemu dle jeho gusta ze... jen to nechapu :pHunter píše:...
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Vidiš. Já hrál Ultimu. Pak skoro dva roky Lineage 2. A teď jsem hrál WoWko. Mno a v průběhu všech časů mě to sem tam popadne a zaklikám si na DP (což je ale asi stejně pořád způsobeno jen tím, že tu "mám lidi"). Anyway ..Inkvizitor Dan píše:Tohle je vec co fakt nechapu, jak muze hrac ultimy prejit na WOW a za mesic se nevratit k Uo. Vzdyt kdo hral nekdy ultimu, musi mit za mesic na WOW nebo L2 postavu na 156tym lvlu a pekelne se nudit... no nic kazdemu dle jeho gusta ze... jen to nechapu :p
.. než jsem začal hrát něco jiného (a tímpádem měl "zkušenosti" jen z doslechu), tak jsem měl stejný názor jako ty. Dokonce na WoWko jsem nadával ještě pár dnů před tím, než jsem ho začal hrát. Ale stejně mě začlo bavit. Ono - dokud si nevyzkoušíš, tak nemůžeš chápat. Navíc - jakákoliv mmorpg je zábavná, pokud ji máš s kým hrát (guilda třeba) - i kdyby to byla tak nudná mobařina jako je třeba L2, nebo dokonce i Diablo (I, II, LOD, které jsem taky velice dlouho hrával, ještě před UO).
Jinak, jen tak FYI - na WoWku, pokud začínáš, tak max lvl uděláš za třeba 2 měsíce aktivního klikání, kdy pořád, až uděláš max to neznamená, že je postava hotová. A to ani zdaleka. Na Lineage 2, pokud hraješ na ofiku (tzn. 1x raty), tak děláš jen max lvl určitě půl roku velice aktivního hraní, spíš tedy i mnohem déle. Každá hra něco nabízí - nějaký důvod, proč ji hrát. Proto je velice neuvážené nějaké dvě systémem nepodobné hry srovnávat. UO (navíc na DP) nabízí velice specifický systém, který v dnešní době sedne jen minimálnímu počtu online hráčů (ale nadruhou stranu - když už sedne, tak sedne pořádně a těžko se od něj člověk odtrhne). A to je důvod, proč tady hraje málo lidí. Protože DP už lidi skoro jen ztrácí, získává je velice obtížně, neboť systém je dost ,řekl bych, hácé.
To sem ale asi nepatří, kde mám toho moda .. ono celej ten topik je zralej do pokecu. Někdo dík.
edit k tomu podemnou: Tak tohle ale už pm, popřípadě icq.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 14.06.2008 15:37:40, celkem upraveno 2 x.
Nexios
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Jo no ja to vyzkouset nedavno i chtel ale sem linej to na svoji ultrafunkcni wifine stahovat...doporuc mi neco dobryho (free only) a mozna se k tomu i odhodlam :p
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Me od L2 zachranilo ze prestal jet naky server nebo mi proste neslo na nej pripojit, jinak vypadalo to slusne, to jo... No a WoW radsi ani nezkousim, namlouvam si ze je to blbost, protoze je jasne, ze bych se u toho seknul a to fakt nepotrebuju
Ale rika se, ze zkusis MMORPG a uz nikdy nebudes takovy jako predtim

Ale rika se, ze zkusis MMORPG a uz nikdy nebudes takovy jako predtim

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Hmm heled kamo ja sem taky wowko hral,bavilo me to tak mozna 14 dni,pak uz me to expovani nebavilo a vratil sem se zase k uo...Duffy píše:já jsem si koupil WoWko včeradneska jsem to pustil a je to fajn
docela jsem se na tom zasek..
teď jsem zrovna mrtvej
[color=red]Mr.[/color][size=100][color=yellow]DixXx[/color][/size]
[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Trollhammaren
- Paper Elemental
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele: