Fanatic Caves
Taky sme nasli 5 ze 7 napoved, hezky sme si pritom zanadavali na jejich stupidnost a vzdali to. Asi bylo potreba v ramci nejakeho vyzkumu probrazdit vsecky more a oceany na DP, ale jaksi sem pro to nenasel pochopeni. Ty napovedy jsou moc obecne a na to ze jde pouze o otevreni noveho dungu naprosto neadekvatni, snad tam aspon nekdo najde poradnej mamon ...
Edit: 2Ss: Na hledani 5 napoved sme stravili cca 10 hodin cistyho casu (ptze sme meli fakt stesti ze to bejvalo az tam kde sme hledali naposled), kazdopadne pokud by nekdo chtel to co sme nasli tak mi staci napsat na icq.
Edit: 2Ss: Na hledani 5 napoved sme stravili cca 10 hodin cistyho casu (ptze sme meli fakt stesti ze to bejvalo az tam kde sme hledali naposled), kazdopadne pokud by nekdo chtel to co sme nasli tak mi staci napsat na icq.
Naposledy upravil(a) Ari dne 04 čer 2008 13:03, celkem upraveno 1 x.
Svatý bojovník bez víry
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nic sa nevyhne kritike, neni tomu aj v tomto pripade inak.
Kusok po zaciatku je skok k dvom flusajucim krakenom a za nimi vstup do veze v ktorej je non ress zona s ress krizom(da sa pri nom vobec ressnut?). Ak vyprava prejde na 3 a 4 poschodie veze a niekto lahne nema uz viac sancu pokracovt v dungu. K ress krizu sa nedostane a port ho dalej v duchovi nepusti. Neni problem aby niekto dostal od tej prisery co je na streche IK ako to bolo v mojom pripade. Je to zamyslane tak, ze tam proste nikto zomriet nesmie? Ja by som bral do uvahy aj to ako casto hrame v lagoch.
Edit: je tam aj prehnane vela ghostportalov. mozno by ich tam chcelo ubrat:p
Kusok po zaciatku je skok k dvom flusajucim krakenom a za nimi vstup do veze v ktorej je non ress zona s ress krizom(da sa pri nom vobec ressnut?). Ak vyprava prejde na 3 a 4 poschodie veze a niekto lahne nema uz viac sancu pokracovt v dungu. K ress krizu sa nedostane a port ho dalej v duchovi nepusti. Neni problem aby niekto dostal od tej prisery co je na streche IK ako to bolo v mojom pripade. Je to zamyslane tak, ze tam proste nikto zomriet nesmie? Ja by som bral do uvahy aj to ako casto hrame v lagoch.
Edit: je tam aj prehnane vela ghostportalov. mozno by ich tam chcelo ubrat:p
Naposledy upravil(a) Castian dne 28 čer 2008 11:00, celkem upraveno 2 x.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Jelikož to ještě samotný dung není, myslím si, že to nemá cenu řešit.Castian píše:nic sa nevyhne kritike, neni tomu aj v tomto pripade inak.
Kusok po zaciatku je skok k dom flusajucim krakenom a za nimi vstup do veze v ktorej je non ress zona s ress krizom(da sa pri nom vobec ressnut?). Ak vyprava prejde na 3 a 4 poschodie veze a niekto lahne nema uz viac sancu pokracovt v dungu. K ress krizu sa nedostane a port ho dalej v duchovi nepusti. Neni problem aby niekto dostal od tej prisery co je na streche IK ako to bolo v mojom pripade. Je to zamyslane tak, ze tam proste nikto zomriet nesmie? Ja by som bral do uvahy aj to ako casto hrame v lagoch.
I vzhledem k tomu že tento "questovní minidung k nalezení vstupu do hlavního" bude za pár dní k ničemu.
(Pokud ale tento minidung zůstane jako minidung, tak samozřejmě nějaké úpravy budou na místě)
Dan
Mrzuté ... viděl jsem jak to hráči dali ve dvou lidech... jen možná byli trochu opatrnější.Castian píše:water tower...
Ano není to dokonalé, vím to, jen jsem využil nevyužívané místo, které tam bylo už dříve, bylo to pro účel kvestu a bude se následně mazat (tady ta věž) jen co udělám normální molo k fanatiku a jen co lidi budou mít v povědomí kde to je...
Jinak samozřejmě nikomu se nebrání tomu tam chodit i teď pořád je tam co k nalezení.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Přisluhovači hadího znamení si vybudovali malé molo, aby mohli lépe a snáze zásobovat své kněží. Cesta k jejich síním je nyní snažší a jednoduchá.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ak sa tam da normalne dostat lodou, tzn tak aby si s nou bez problemov doplaval k molu, tak by to mali byt len zabudnute tabulky. a mam pocit ze uplne na zaciatku jaskyne najdete tiez este dve zabudnute tabulky... (:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Tohle místo poupravím jen co se k tomu večer dostanu, ale jakou má souvislost si už zjistěte sami =)Napospas píše:Na inkriminovaném místě jsou stále varovné tabulky (Vstup přes port=ok , Vstup z lodi = bug). Jedná se jenom o zapomenutí, nebo jsme na špatném místě?Kód: Vybrat vše
Přisluhovači hadího znamení si vybudovali malé molo, aby mohli lépe a snáze zásobovat své kněží. Cesta k jejich síním je nyní snažší a jednoduchá.
The First