+ zbrane
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: + zbrane
taka mala pomocka .... zelene skillpointy su posledne stadium skillpointov, z potvor z ktorich padaju zelene skillpointy mozu padnut aj +1 zbraneHinata píše:Ludia ako zistim s ktorych potvor padaju +sove zbrane? Napr na HB mi za cely ten dlhy cas nepadlo nic, je to tym ze su tam monstra take slabe?
JA SOM.....Nymir
:p
:p
Ty jsi kretén, já na to fakt kliknulLettlos píše: www.darkparadisedropcalculator.cz
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
cyve ti skoncili prazdniny s nepostovanim nebo co?Oximus píše:Ty jsi kretén, já na to fakt kliknulLettlos píše: www.darkparadisedropcalculator.cz
Hele vis co mi trvalo nez jsem se proklikal tema novejma postama ? Fakt na tebe nemam naladu voe .pWilson píše:cyve ti skoncili prazdniny s nepostovanim nebo co?Oximus píše:Ty jsi kretén, já na to fakt kliknulLettlos píše: www.darkparadisedropcalculator.cz
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nemyslim si ze by to nebolo polysmerne :pOximus píše:Hele vis co mi trvalo nez jsem se proklikal tema novejma postama ? Fakt na tebe nemam naladu voe .pWilson píše:cyve ti skoncili prazdniny s nepostovanim nebo co?Oximus píše: Ty jsi kretén, já na to fakt kliknul
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Tak to potom nevim kdo je kreténOximus píše: Ty jsi kretén, já na to fakt kliknul
Necum
to chtělo vytvořit aspoň ňákou fake stránkuOximus píše:Ty jsi kretén, já na to fakt kliknulLettlos píše: www.darkparadisedropcalculator.cz

To já třeba vím. Ale on není jen kretén ale stále někdo s utkvělou představou že musí všude kam vleze, něco postnout.Devilou píše:Tak to potom nevim kdo je kreténOximus píše: Ty jsi kretén, já na to fakt kliknul
post+
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Jeste nejaky dalsi urazeni ?Oximus píše:Ty jsi kretén, já na to fakt kliknulLettlos píše: www.darkparadisedropcalculator.cz
Seize the day or die regretting the time you lost
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
drz tlamuLettlos píše:Jeste nejaky dalsi urazeni ?Oximus píše:Ty jsi kretén, já na to fakt kliknulLettlos píše: www.darkparadisedropcalculator.cz