Maturita exams
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem pred dvouma rokama byl takovy... Sem si rikal, s tim co vim, ze bych odmaturoval bez problemu... Mno, mohl sem to zkusitCarolyn píše:Já až za dva roky beee ;(

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Trollhammaren
- Paper Elemental
Jako maturity se fakt nebojte. Na matice vsichni kecali a vubec si nevsimali co ja tam s tridni na tabuly tvorim. Pri priprave mi dala tridni facku a povida " ty blbecku tady ma bejt minus" a pak jakoze na ostro se me ptala na naky vzorce a potichu odpovidala a ja to po ni prekoktavala nahlas
A to jsme mohli mit jeste kazdej svoje tabulky s tahakama vevnitr
) No tridni byla fakt dobra. Na cestinu nam rikala uca, ze kdo toho moc nebude vedet at zacne basnickama, ze at jako vi koho ma navadet
To mi jeste pri priprave radila neco ucitelka na filozofii a ja kdyz jsem to tam pak zopakovala, tak to bylo spatne..tak se priznala, ze mi to rekla ona. Dale se pak ze stropu ozval takovy divny zvuk, tak vsichni 5 min koukali na strop, no a byl konec.

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Kdo jeste neodmaturoval tak at muj post preskoci, kdo jo at si oznaciJohnius De Saint píše:Zejtra jdu na sraz po 10 letech od maturyMovalis píše:Pred 9 lety Mire, takze do hajan a nezapomen si vycistit zuby)
. Ale jestli se tu ukaze nekdo z nasi guildy, asi si pujdu taky pro kartacek a pyzamo.
Zacatek
A neprijde ti, ze ty obavy jestli udelas nebo neudelas, byly uplne zbytecne? Pokud teda clovek za ty 4-5-8 let alespon trochu fungoval. To ze je nejaky svatak a vsichni zijou tim, ze v podlesnim tydnu dohoni vsechno, je blbost.Konec
Bez podpisu
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Je to přesně tak jak píšeš. Obavy byly naprosto zbytečné, protože maturu neudělali (teda aspoň u nás) opravdu jen ti, co se na to totálně vyflákli a totálně to flákali taky celou střední. Vzhledem k úspěšnosti složení maturity je tedy zcela zbytečné se nějak strachovat. (i když já byl z matury taky pěkně vyprdlejMovalis píše:A neprijde ti, ze ty obavy jestli udelas nebo neudelas, byly uplne zbytecne? Pokud teda clovek za ty 4-5-8 let alespon trochu fungoval. To ze je nejaky svatak a vsichni zijou tim, ze v podlesnim tydnu dohoni vsechno, je blbost.

Taktéž mě po matuře byly k smíchu řeči typu "když nebudeš mít dobré známky na maturitním vysvědčení, nevezmou tě na vejšku ani do dobré práce" - kecy. Nikdo se mě nikdy neptal na to, jak jsem maturitu udělal, ale jestli ji mám nebo nemám!