Kradeze

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Mně umřela lama :(
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Pojďme vyřešit věčnou otázku jestli jsou lamy rychlejší než koně...
;p
(aneb,perličky z cechu warů)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Oximus píše:Pojďme vyřešit věčnou otázku jestli jsou lamy rychlejší než koně...
;p
(aneb,perličky z cechu warů)
jsou

jinak ono kdybych byl fakt linej tak nemusim resit jedinou kradez protoze se mi jeste nestalo aby dotycnej mel alespon jedno id dane veci co mu zmizela, coz v pripade joka a scriptu je uplne mega moc velkej problem si udelat vlastni uid list.
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Sofia píše:
Miky Mora píše:
Sofia píše: ....
Tak aspoň ty nejcennější itemy by se vracet mohly.
A jak rozlišíš co je nejcenější? Pro měsíc hrajícího člověka je nejcenějším itemem must z Decu a pro roky hrajícího ani ada nemá valnou cenu. Máme říci, že vracíme jen sochy, dráty, topka atd? Takže když vykradou domek tomu, co hraje chvilku, tak mu nevrátíme nic, ale když někomu, kdo je tu roky a má hafo top věcí, tak mu vrátíme všechno? Nezdá se ti to trochu nefér?
Zna nekto cennejsi item ako Newbie Black Sun staff co mi ukradli z meno vykradeneho baraku? Dle mne je to nejlepsi uber imba top item na DP, kterejch je jen malinko... Cim dal min a vic jich nikdy nebude... Tak aspon takove veci by se dle meho mneli vracet.. neznam cloveka co by rekl, ze je to bezcennej item...

edit: jo a jeste sem zapomnel a pri dnes nekto na trhu prodaval NB BSS.. vcelku divne...
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Cool Art píše: neznam cloveka co by rekl, ze je to bezcennej item...
Já jo - sebe. Jsou to jen pixely a pár nul&jedniček.
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Cool Art píše:Zna nekto cennejsi item ako Newbie Black Sun staff co mi ukradli z meno vykradeneho baraku? Dle mne je to nejlepsi uber imba top item na DP, kterejch je jen malinko... Cim dal min a vic jich nikdy nebude... Tak aspon takove veci by se dle meho mneli vracet.. neznam cloveka co by rekl, ze je to bezcennej item...

edit: jo a jeste sem zapomnel a pri dnes nekto na trhu prodaval NB BSS.. vcelku divne...
Jestli chces, tak ti prodam prodam svoji, za 8 soch je tvoje (pripadne kohokoliv, kdo se mi ozve). A neni kradena, nybrz poctive tak pred rokem koupena.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

Cool Art píše:
Zna nekto cennejsi item ako Newbie Black Sun staff co mi ukradli z meno vykradeneho baraku? Dle mne je to nejlepsi uber imba top item na DP, kterejch je jen malinko... Cim dal min a vic jich nikdy nebude... Tak aspon takove veci by se dle meho mneli vracet.. neznam cloveka co by rekl, ze je to bezcennej item...

mno tak tobe to chybet nebude , jen proto ze ses zmama mamonarska celebrinda tak buses jednan in prior jo , ale postnout sis musel , me by zajimalo kolik z tech rare itemu co mas neni vyzobrano nebo koupeno za real prachy , a pak se des stezovat tady , ubohost
clen fora vod dob Imperia
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Cool Arte, je mi jedno co tam kdo měl. Tvůj ubah item je pro tebe stejně tak cenný jako pro nbíka např. nějaký must. Svou staffku jsi buď koupil nebo nějak získal, to já nevím... a stejně tak jsi o ni přišel a teď ji má někdo jiný. Jestliže jsi znal ID, tak se na to můžeme mrknout a mohu dotyčného proklepnout a případně ji smažu. Rozhodně však nic vracet nebudeme. Nechápu proč jsi ji neměl aspoň v securce? Sphera ani my ti za to nemůžeme, tudíž nic nahrazovat nebudeme. A říkám to naposledy pro všechny - dávejte si věci o které nechcete přijít do securek nebo pak nebrečte nad rozlitým mlíkem. My v současnosti děláme vše proto, abychom podobným krádežím zabránili, nicméně jak vidíte, tak fantazie hráčů nezná meze a občas nám to dává dost zabrat.
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Oximus píše:
Jo a jak dlouho to hrajes? Kolik let zo sveho zivota si obetoval UO? Ja asi presne tretinu a to neni malo... byl sem DP vernej, nedelal nic spatneho a delal vse dle pravidel, podstive hlasil bugy a co z toho clovek ma? Nic? Jop presne, ma z toho jen to, ze ako slusnej hrac snasi nasledky za co vlastne nemuze.. A co na to GM? Nic, ani mi jen nenapasli ze jo jo vime ze te vykradli.. Ale bohuzel.. proste nic..
Ja sem si kdysi myslel, ze hraci sou tady pro GM a GM pro hrace.. Ze nebejt jedne skupiny, tak neni ani ta druha.. Ze predsijenom sme vsichni lidi a dokazeme se vcitit do tech ostatnich... Jesli jde jen o nejakej mystik, nebo musta, nebo valorite, nebo NB BSS, nebo nevim o co... Kdyz za to holt hrac nemuze a chtel slpe verit systemu, tak by mnel aspon neco dostat spatky.. (nerikam vse... aspon neco, jeden dva itemy, ty co jdou realne dohledat a ty co uzna poskozenej i GM za vhodne.. verim ze by jich nebylo moc... Tedy ne moc casu a ani prace... Jen by to chtelo chtit a mit chut pro to, pro co gm sou.. a to je dle mne udrzovat poradek a starat se o hodne lidi a dobrou zabavu a naladu pri hrani.. *spomnel si na baltazara, kterej se na fore nahodou docetl o bugu, o ktorej v tom topiku ani neslo, o bugu kterej poskodil hrace a Balt se ho snazil kompenzovat i kdyz nemusel, jen proste chtel, protoze chapal... Respect Balte)
Vzdy sem se snazil spajat UO s realem, ze jak je v UO tak je i v realnem zivote, ze se bohove (stat, policie, stat) snazi o blaho hracu, lidi, ktere se snazi a konaj dle zakonu, pravidel a obcas je za vernost v praci, v hrani aspon odmneni... Odmneni aspon tim, ze se o ne postaraji, kdyz se stane nepravo a pokusi se aspon o malou kompenzaci a snazi se pro ty, co si to zaslouzi, pro ty co byli poskozeni a verni...
Na nekterejch shadech davaj za dlouhe hrani, aktivitu, cestnost odmnenu ve formne itemu.. To tady ale nikto nechce... Na nekterejch shardech davaj GMs odmnenu za dobre chovani a tak.. Ale to tady taky nikto nechce.. Tady lidi jen chteji to aby se aspon z casti snazili napravit to, za co hraci nemohou, aby se snazili napravit nepravo... Ja vim nekto si rekne, tak tu nehraj a bez hrat jinde a to maj recht ale mne se DP libi, tedy libilo...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

pochop ze me jedno co hledam a vsechno co hledam ma stejnou hodnotu myho casu. To jak si cenis ty veci je mi jedno, pro me sou to jen veci, ktery dohledavam a to hlavne kvuli vasi hlouposti ze ste si je dali tam kam ste si je dali no. Id ty hole mas ? nemas asi sis ji vubec nevazil kdyz nemas id. Ja osobne mam veskery veci v sekurce o co nechci prijit a ze jich neni malo a i v ty sekurce sem si vypsal idcka a trvalo mi to s jokem jarku asi 5 minut i s ulozenim do textaku.Fakt opravdovej problem.

navic 89 procent lidi co konkretne napsalo o tej kradezi me sem resil promptne a dohledaval co kdy kdy ukrad komu. Navic co uz jednou bylo ukradeno, vetsinou je to chybkou daneho cloveka v tom ze nepouziva veskerych dostupnych prostredku pro zapezpeceni majetku, tak je smazano i se zlodeji, je to bohuzel dano prvnim takovym pripadem a postupuje se podle nej, neni to muj konkretni vymysl, ze chci soustavne zmensovat save nebo jine podobne teorie ohledne meho ega at rozslapu co nejvic babovicek, ale je to prave kvuli tomu, ze bych nerad aby se mi ozval tuhle pepicek omacka kteryho okradli pred 8 mesici a jemu sem nic nevratil, kdyz vi ze ty itemy mel ten a ten.

a ne vracet save se nebude a jestli to ctou ti dotycni co jej chteli vyvolat tak se jim to asi jen tak nepovede.
Naposledy upravil(a) Acarus dne 11 dub 2008 22:37, celkem upraveno 1 x.
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Sofia píše:Cool Arte, je mi jedno co tam kdo měl. Tvůj ubah item je pro tebe stejně tak cenný jako pro nbíka např. nějaký must. Svou staffku jsi buď koupil nebo nějak získal, to já nevím... a stejně tak jsi o ni přišel a teď ji má někdo jiný. Jestliže jsi znal ID, tak se na to můžeme mrknout a mohu dotyčného proklepnout a případně ji smažu. Rozhodně však nic vracet nebudeme. Nechápu proč jsi ji neměl aspoň v securce? Sphera ani my ti za to nemůžeme, tudíž nic nahrazovat nebudeme. A říkám to naposledy pro všechny - dávejte si věci o které nechcete přijít do securek nebo pak nebrečte nad rozlitým mlíkem. My v současnosti děláme vše proto, abychom podobným krádežím zabránili, nicméně jak vidíte, tak fantazie hráčů nezná meze a občas nám to dává dost zabrat.
Aha, tak rikas nejak sem ji ziskal... tedy koupil nebo ziskal hranim a ze sem ji nejak sratil.. rozdil je v tom, ze sem ji ziskal cestne a stratil necestne nepravem.. Chapal bych to, kdyby na DP bylo povolani zlodej do vykrada domky a patrilo by to legalne ke hre... pak bych to bral jako samozrejmost...

Nemnel sem ji v securce protoze sem ji chtel prendat z jednoho maga na druheho a popri ukonu mi napsalo par lidi a ja ji jen hodil do batuzku v domku at si ji s dalsim magem seberu no ale holt sem popri jinych povinnostech zapomnel... Necekal sem ze mne nekto za ten cas vykrade, kdyz mne nikto nevykradl za 7 nebo kolik let... ale je to zakon schvalnosti, kterej si odnese hrac co nedela v UO nic spatneho i kdyby mohl.. je to stejne takovej zakon schvalnosti jako ze presne to ID nemam ale mam IDcka vsech dle mne cennejch veci jen presne ID NB BSS nemam, protoze sem ji mnel na magovi porad v ruce a nejak sem na ni zapominal...

P.S.: Kdyz nahodou to ID najdu, ozvu se...
Lahmia
Inkless
Inkless

Příspěvek od Lahmia »

Podle mě by jsi Cool arte brečel i kdyby ti někdo ukradnul kád se svetlem, protoze by jsi neměl už takovej mamon. Prober se. To že jsi do toho dal 1/3 svého života je smutné...
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Acarus píše:pochop ze me jedno co hledam a vsechno co hledam ma stejnou hodnotu myho casu. To jak si cenis ty veci je mi jedno, pro me sou to jen veci, ktery dohledavam a to hlavne kvuli vasi hlouposti ze ste si je dali tam kam ste si je dali no. Id ty hole mas ? nemas asi sis ji vubec nevazil kdyz nemas id. Ja osobne mam veskery veci v sekurce o co nechci prijit a ze jich neni malo a i v ty sekurce sem si vypsal idcka a trvalo mi to s jokem jarku asi 5 minut i s ulozenim do textaku.Fakt opravdovej problem.
Jak sem odepsal Sofii... Vsechny svoje IDcka mam i mustangu po temner kazdem unshrinku jenze zrovna tehle holy ne, protze sem ji mnel na magovi Posol Smrti porad v ruce, fakt proste se koukni rok dva spatky a najdes ji v bagli nebo v ruce a proste sem pri spisovani veci na ni zapomnel.. bral sem ji NB jako samozrejmost...

Edit to: Lahmia... Taky si myslim ze je to smutne ale holt uz co nadelam... ani se nenazdas a taky tady stravis takovou dobu...
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Cool Art píše:proste se koukni rok dva spatky a najdes ji v bagli nebo v ruce...
jasně jen tak ve volným čase se podívej na save 2 roky zpět, ale jen kdyby ses opravdu nudil..
The Pukka Ranger
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Tobias píše:
Cool Art píše:proste se koukni rok dva spatky a najdes ji v bagli nebo v ruce...
jasně jen tak ve volným čase se podívej na save 2 roky zpět, ale jen kdyby ses opravdu nudil..
Tak jestli uz nacitas save spatky je jedno jestli je z roku nebo spred dvou mesicu... Dle mne... Nefim ale jak to zalohujou... Tak daval sem ji pric od maga, protoze sem prisel o karmu a proto sem ji chtel dat na dalsiho maga (mnesic dva spatky.. nefim presne kolik, protoze ten cas velmi rychle leti..)...
Jo a ta hul se jmenovala Sharlota's Black Sun Staff nebo Sharlotha's Black Sun Staff teda jestli si dobre pamatuju a jestli si pamatuju i prikaz .goname Sharlota's Black Sun Staff by mnel GM hodit primo na souradnici kde se danej item nachazi...
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Cool Art píše:Jo a ta hul se jmenovala Sharlota's Black Sun Staff nebo Sharlotha's Black Sun Staff teda jestli si dobre pamatuju..
:lol:
The Pukka Ranger
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Cool Art píše:...
ja nechapu co furt resis coole, kolikrat se nam stalo ze nam bugli nb bishopky a to primo v dungu a taky nam nikdy nic nenahradili a tam sme nezanedbali nic, tys zanedbal aspon to ze dle pravidel si nemel nic cennyho o co nechces prijit, nemel nechavat mimo bagl sve postavy ci sekurku .....

a to stim zes ztratil ty 3 roky zivota je realy smutny, tato hra je dobrovolna, nikdo te nenutil to hrat ...
Naposledy upravil(a) Wilson dne 11 dub 2008 22:55, celkem upraveno 1 x.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Cool Art píše:
Oximus píše:
Jo a jak dlouho to hrajes? Kolik let zo sveho zivota si obetoval UO?
Řekněme,že dost dlouho na to,abych pochopil,že ta hra mi nic nedává a
že když přijdu klidně o celou svou banku tak se nic neděje...protože je to jen hra.
Cool Art píše: Ja asi presne tretinu a to neni malo.
Počkej,dva roky ? (ok,sry,blbej rejp)
Zbytek je jen dementní brekot typu "Ja_jsem_ten_hodnej_a_tem_zlejm_to_zase_proslo",který si nezaslouží odpověď.
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Wilson píše:
Cool Art píše:...
ja nechapu co furt resis coole, kolikrat se nam stalo ze nam bugli nb bishopky a to primo v dungu a taky nam nikdy nic nenahradili a tam sme nezanedbali nic, tys zanedbal aspon to ze dle pravidel si nemel nic cennyho o co nechces prijit, nemel nechavat mimo bagl sve postavy ci sekurku .....

a to stim zes ztratil ty 3 roky zivota je realy smutny, tato hra je dobrovolna, nikdo te nenutil to hrat ...
jo to mas recht.. je a byla to jen moje vec kolik hraju a kolik sem hral...

No a co se tyce toho ze nevratili? Jak muj tata rikaval... Vsechno je jednou poprve...

tak mne k tomu napada jeden link... http://www.youtube.com/watch?v=FZNV6AKGbSU :lol: joke...
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Acarus píše:Id ty hole mas ?
Tak sem ji nasel v textovem dokumentu z 9.10.2005 13:25 :wink:

NB BSS - Posol Smrti
ID=0x4000B2C9 Type=0x13F8 Name=
Quantity: 1 Colour: 0x0B96 Layer: 0 Has: 1
X=77 Y=91 Z=0 C=0x40107685 F=0x00

Da se pls aspon najit, jestli je na svete a jakej hrac ji ma u sebe? At aspon vim, kto je takovej parchant..
Naposledy upravil(a) Cool Art dne 11 dub 2008 23:18, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět