Ochrana Moonglow
skoro ti to vyslo, skoda jen zeMir píše: "Wizzy, vieme že si s Dominou v dungu. Okamžite logni na duál modráka a príd sa pojazdiť"
1. za dominu dungy nechodim
2. ani panbuh nelogne dominu a wizzyho najednou
3. kdyz uz tak bych sel jen za modraka, nehrozi ze me budou attackovat nejaky cove prudici ala dove
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
to Michaels:
v zásade je to jedno. Obranná pozícia je určená modrým a majú blízko reful. útočná pozícia je určená červeným ale im bude reful trochu náročnejší. to znamená že v prípade odrazenia útoku indiánov sa budú musieť aj tak preskupiť.
ak indiáni uspejú a preskupovať sa budú modrý tak to musia spraviť skôr než guardian umrie a práve preto je im vhodné "domovské" obranné prostredie s gz a bankou.
Z hladiska dynamiky to sedí k tomu aby odpor bol trochu tužší než len na jednokolový pojazd. predsalen časový limit je predbežne hodinový...
to Wizzy:
mno. tuším si pochopil prečo som dal do jednej vety práve dominu a wizzyho ale neviem ako že by to tu ludom nebolo jasné ako som to myslel.
v zásade je to jedno. Obranná pozícia je určená modrým a majú blízko reful. útočná pozícia je určená červeným ale im bude reful trochu náročnejší. to znamená že v prípade odrazenia útoku indiánov sa budú musieť aj tak preskupiť.
ak indiáni uspejú a preskupovať sa budú modrý tak to musia spraviť skôr než guardian umrie a práve preto je im vhodné "domovské" obranné prostredie s gz a bankou.
Z hladiska dynamiky to sedí k tomu aby odpor bol trochu tužší než len na jednokolový pojazd. predsalen časový limit je predbežne hodinový...
to Wizzy:
mno. tuším si pochopil prečo som dal do jednej vety práve dominu a wizzyho ale neviem ako že by to tu ludom nebolo jasné ako som to myslel.
I believe in miracles.
nycte je jedinej teda no koho sem taky videl jinak ne ...Ari píše:Teda prijde mi ze ses mimo spis ty Videl sem Law (konkretne Nycte) po boku KovareN uz nekolikratAlassea píše:mire je videt ze si mimo uz vidim law jak bok po boku bojuje s kovarnou
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
...Archie taky... a mylsim že spolu maj i nějaký neregistrovaný partnerstvíAlassea píše:nycte je jedinej teda no koho sem taky videl jinak ne ...Ari píše:Teda prijde mi ze ses mimo spis ty Videl sem Law (konkretne Nycte) po boku KovareN uz nekolikratAlassea píše:mire je videt ze si mimo uz vidim law jak bok po boku bojuje s kovarnou
co do toho zas pletes me? kdyz uz brecis ze ti nikdo neprisel tak aspon brec na ucet tech co prisli na prvni koloMir píše:to Hunter:
Wizzy bol v tých chvílach na jednom betateste a pokial viem nebol to jediný orderák čo sa ho účastnil v tú istú chvílu. takže asi tolko...
ja uz zezacatku rikal ze na to kaslu