Fire

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Rebel
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Rebel »

Mam tu dotaz na Parise. Včera jsem si z paladinem poprve prošel fire a byl sem opravdu zklamany. Těšil sem se na duel že to bude zkouška bojových schopností meho pala ale vyfasoval jsem jen <neco> ktereho jsem dal za <nekolik> minut a zpotřeboval jsem jen <nekolik> bandu. Ale jinak se mi ve fire libilo. Škoda že nebyl pokladek, jediny ktery byl byl pro paladiny takže tim sis to u mě trošku vyžehlil :D. Šlo by ten duel trošku ztížit?

Edited by Paris.
Paris

Příspěvek od Paris »

Gil-Galad píše:...
Odpoved viz. vyse. (btw. poklad pro krafta vybrala předchozí vyprava)
Rebel píše:Tak za to se teda omlouvam. Pravidla zasadně nečtu. A za druhé?
..a za druhé protivníci jsou takový, aby odpovídali skillu jedince, který do solovky vstupuje. Těch bran je více pro jednotlivá povolání, aby umožnili průchod i jedincům ne plně skillově vybaveným. Až svoji postavu dotáhneš na max tak budeš mit i "na max" protivníka :wink:
Naposledy upravil(a) Paris dne 25 říj 2006 00:18, celkem upraveno 1 x.
Whiski
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Whiski »

Zajímalo by mě jak se za wampíra dostanu ven z fire dungeonu ? Na planinku kde je brána mě to nechce pustit ( píše to že děti noci nemaj přístup ... nejsem si jistej jestli to nesouvysí s karmou) a jinou cestu sem až k labyrinthu nenašel ... prosím poraďte.
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

tak pri Studni ne pravo su take kamene nane poklikas , odsune sa a vojdes :) a si venku :)
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

zdar,takze chtel bych pls vysvetlit proc cesta do kovarny ve fire jde prez Crafta,a archery(aj toho co z nej pada dark hides),takze kdyz vbehnu nahej mezi ty archery (na zezacatku) tak me sejmou...
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

DarthKnight píše:zdar,takze chtel bych pls vysvetlit proc cesta do kovarny ve fire jde prez Crafta,a archery(aj toho co z nej pada dark hides),takze kdyz vbehnu nahej mezi ty archery (na zezacatku) tak me sejmou...
Nemáš v té době čistě náhodou už klerika s bandážemi, mága s knížkou a regy a vampíra v morfu? Jen se ptám, nějakou chvíli jsem to nebyl.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

najdu sa ale aj ludia ktory tam idu solo a idu tam trenovat. a pri tych archeroch s lagmi je to dost neprijemne aj s brnkom...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Shadowsong píše:najdu sa ale aj ludia ktory tam idu solo a idu tam trenovat. a pri tych archeroch s lagmi je to dost neprijemne aj s brnkom...
Smutné, co? :cry:
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Silence píše:
DarthKnight píše:zdar,takze chtel bych pls vysvetlit proc cesta do kovarny ve fire jde prez Crafta,a archery(aj toho co z nej pada dark hides),takze kdyz vbehnu nahej mezi ty archery (na zezacatku) tak me sejmou...
Nemáš v té době čistě náhodou už klerika s bandážemi, mága s knížkou a regy a vampíra v morfu? Jen se ptám, nějakou chvíli jsem to nebyl.
Samiale trosku si me nepochopil,tak este jednou....cesta od studanky po kovartu vede prez fire serpentu,Fire orga ,Craftmana,a par archeru,s zakladem 130 hp,kdyz si te zameri 2-3 archery,tak trosku nemas sanci..A vampik pri vstupu nedostane krystal.A navic sem v Fire nikoho nepotkal...
Gil-Galad
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gil-Galad »

Hele zvládli to už i ostatní takže se tam imo měnit nic nebude aby to měl někdo další jednodušší ... já jsem například vždycky do fire vlez pozdě večer nebo brzo rano a nikdy jsem problem neměl ... no tak sem tam se to nepodaří že ale tak jeden dva RK by jsi mohl přežít nebo ne? A to mluvím o situaci kdy jsi tam opravdu uplně sám ... když tam jsou nějací lidi není problém jít za někým a poprsit ho at ti tam hodí dva sumy na cestu =)

A jak řekl Silence pořád se tu vše směřuje na skupinu tak je jasné že jako jednotlivec to tam budeš mít holt kapánek těžší.

Edit: Fire serpentu, Fire ogreho, Crafta z toho vynech ... jestli tě trefí ti tak to si s nima dáváš kafe ne? :) Ti první dva šípaři by taky neměli dělat paseku takže jde jedině o toho černého dark hide orka který když se rozeběhne tak je to fakt o hubu.
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Paris

Příspěvek od Paris »

Kovarna ma svuj cas, stejne jako orkove, craftsman........pokud vlastnis jen ressrobku a odvahu doporucuji zacit s necim lehcim...treba hellcaty :0)
...ze je fire taky trosku i o tymove spolupraci a ze neni pro mekoty radeji zopakoji :o)
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Paris píše:Kovarna ma svuj cas, stejne jako orkove, craftsman........pokud vlastnis jen ressrobku a odvahu doporucuji zacit s necim lehcim...treba hellcaty :0)
...ze je fire taky trosku i o tymove spolupraci a ze neni pro mekoty radeji zopakoji :o)
Jop je az na Solovky :)

Vim,ze solovky svuj smysl maj,ale nechapu proc je tezsi nez napriklad Knight Quest :)
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

DarthKnight píše:...
ked prejdes tu solovku tak spon si mozes povedat ze si nieco dokazal:) ale nepripada mi to moc tazke(ak niesu lagy a mas equip)
Paris

Příspěvek od Paris »

Moderator pls.

Solovky jsou adekvatni pro stredne pokrocile hrace. Bez lagu nebo extremni smuly nic tezkeho.

Edited by Martialis: Dle rozkazu.
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Je pěkné,že jsi nám dal před Fire tabulku do neděle zavřeno :)
nešlo by však upřesnit kterou neděli máš na mysli? :wink:
Noobikem navždy :)
Imp aen Cillin
Order Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imp aen Cillin »

Ardent píše:Je pěkné,že jsi nám dal před Fire tabulku do neděle zavřeno :)
nešlo by však upřesnit kterou neděli máš na mysli? :wink:
Nebude to mit neco spolecnyho s dnesnim reinstallem a tim, ze by lidi ve fire mohli mit na baltove miniserveru lagy? :p
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Paris

Příspěvek od Paris »

Je to tak...a jelikoz se presnul reinstal serveru na noc z nedele na pondeli je posunuto i otevreni fire pro tento mesic...mejte strpeni :)

ps: samozrejme sem myslel tu nejblizsi nedeli ;o)
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Mam jednu otazku ohledne solovek a timeru. Slysel jsem zvesti o tom, ze solovka pro kazde povolani ma resp 45 minut.

V pripade, ze nastoupi 3 stejne povolani a zbytek vypravy namichany, znamena to ze nez se ti tri protahnou pres svou solovku je spousta casu pryc. Muze mi to nekdo vyvratit nebo potvrdit jestli vyprava ceka 2 hodky na 3 lidi nez se protahnou solovkou?

Diky
Bez podpisu
Paris

Příspěvek od Paris »

Tam skoc a ozkousej si to.
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Paris píše:Tam skoc a ozkousej si to.
Preste tohle jsem od tebe cekal. :twisted: akorat predstava, ze vsichni cekaji na par typku, je mi tak neprijemna, ze nez je zdrzovat, pujdu radis ostudou s zupanem.
Bez podpisu
Odpovědět