Fire
Mam tu dotaz na Parise. Včera jsem si z paladinem poprve prošel fire a byl sem opravdu zklamany. Těšil sem se na duel že to bude zkouška bojových schopností meho pala ale vyfasoval jsem jen <neco> ktereho jsem dal za <nekolik> minut a zpotřeboval jsem jen <nekolik> bandu. Ale jinak se mi ve fire libilo. Škoda že nebyl pokladek, jediny ktery byl byl pro paladiny takže tim sis to u mě trošku vyžehlil . Šlo by ten duel trošku ztížit?
Edited by Paris.
Edited by Paris.
Odpoved viz. vyse. (btw. poklad pro krafta vybrala předchozí vyprava)Gil-Galad píše:...
..a za druhé protivníci jsou takový, aby odpovídali skillu jedince, který do solovky vstupuje. Těch bran je více pro jednotlivá povolání, aby umožnili průchod i jedincům ne plně skillově vybaveným. Až svoji postavu dotáhneš na max tak budeš mit i "na max" protivníkaRebel píše:Tak za to se teda omlouvam. Pravidla zasadně nečtu. A za druhé?
Naposledy upravil(a) Paris dne 25 říj 2006 00:18, celkem upraveno 1 x.
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš v té době čistě náhodou už klerika s bandážemi, mága s knížkou a regy a vampíra v morfu? Jen se ptám, nějakou chvíli jsem to nebyl.DarthKnight píše:zdar,takze chtel bych pls vysvetlit proc cesta do kovarny ve fire jde prez Crafta,a archery(aj toho co z nej pada dark hides),takze kdyz vbehnu nahej mezi ty archery (na zezacatku) tak me sejmou...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Samiale trosku si me nepochopil,tak este jednou....cesta od studanky po kovartu vede prez fire serpentu,Fire orga ,Craftmana,a par archeru,s zakladem 130 hp,kdyz si te zameri 2-3 archery,tak trosku nemas sanci..A vampik pri vstupu nedostane krystal.A navic sem v Fire nikoho nepotkal...Silence píše:Nemáš v té době čistě náhodou už klerika s bandážemi, mága s knížkou a regy a vampíra v morfu? Jen se ptám, nějakou chvíli jsem to nebyl.DarthKnight píše:zdar,takze chtel bych pls vysvetlit proc cesta do kovarny ve fire jde prez Crafta,a archery(aj toho co z nej pada dark hides),takze kdyz vbehnu nahej mezi ty archery (na zezacatku) tak me sejmou...
Hele zvládli to už i ostatní takže se tam imo měnit nic nebude aby to měl někdo další jednodušší ... já jsem například vždycky do fire vlez pozdě večer nebo brzo rano a nikdy jsem problem neměl ... no tak sem tam se to nepodaří že ale tak jeden dva RK by jsi mohl přežít nebo ne? A to mluvím o situaci kdy jsi tam opravdu uplně sám ... když tam jsou nějací lidi není problém jít za někým a poprsit ho at ti tam hodí dva sumy na cestu =)
A jak řekl Silence pořád se tu vše směřuje na skupinu tak je jasné že jako jednotlivec to tam budeš mít holt kapánek těžší.
Edit: Fire serpentu, Fire ogreho, Crafta z toho vynech ... jestli tě trefí ti tak to si s nima dáváš kafe ne? Ti první dva šípaři by taky neměli dělat paseku takže jde jedině o toho černého dark hide orka který když se rozeběhne tak je to fakt o hubu.
A jak řekl Silence pořád se tu vše směřuje na skupinu tak je jasné že jako jednotlivec to tam budeš mít holt kapánek těžší.
Edit: Fire serpentu, Fire ogreho, Crafta z toho vynech ... jestli tě trefí ti tak to si s nima dáváš kafe ne? Ti první dva šípaři by taky neměli dělat paseku takže jde jedině o toho černého dark hide orka který když se rozeběhne tak je to fakt o hubu.
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jop je az na SolovkyParis píše:Kovarna ma svuj cas, stejne jako orkove, craftsman........pokud vlastnis jen ressrobku a odvahu doporucuji zacit s necim lehcim...treba hellcaty :0)
...ze je fire taky trosku i o tymove spolupraci a ze neni pro mekoty radeji zopakoji )
Vim,ze solovky svuj smysl maj,ale nechapu proc je tezsi nez napriklad Knight Quest
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
Nebude to mit neco spolecnyho s dnesnim reinstallem a tim, ze by lidi ve fire mohli mit na baltove miniserveru lagy? :pArdent píše:Je pěkné,že jsi nám dal před Fire tabulku do neděle zavřeno
nešlo by však upřesnit kterou neděli máš na mysli?
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Mam jednu otazku ohledne solovek a timeru. Slysel jsem zvesti o tom, ze solovka pro kazde povolani ma resp 45 minut.
V pripade, ze nastoupi 3 stejne povolani a zbytek vypravy namichany, znamena to ze nez se ti tri protahnou pres svou solovku je spousta casu pryc. Muze mi to nekdo vyvratit nebo potvrdit jestli vyprava ceka 2 hodky na 3 lidi nez se protahnou solovkou?
Diky
V pripade, ze nastoupi 3 stejne povolani a zbytek vypravy namichany, znamena to ze nez se ti tri protahnou pres svou solovku je spousta casu pryc. Muze mi to nekdo vyvratit nebo potvrdit jestli vyprava ceka 2 hodky na 3 lidi nez se protahnou solovkou?
Diky
Bez podpisu