Funkce fora, kvalita mod teamu
no vzdycky lepsi vic banu, nez min
treba kdyby se Ryko neobetoval, tak Troll nedostal ban nikdy .. a to tu predvadel neco fakt hruzostrasneho
JoeMoe:
kdyz si projedes moje posty za posledni dny, tydny a asi i mesice tak seznas, ze skutecne by me nejakej ban neohrozil .. respektive bych ho mozna ani nepoznal s tim, jak casto ted na to forum postuju ;P .. casy, kdy jsem fakt postoval jsou uz davno pryc - ted uz si jen chodim na semtam pobaveni do pokecu, no nahodou nejakej post do nektereho z "pls neda se hrat zmente to hrozne" topiku ;P
treba kdyby se Ryko neobetoval, tak Troll nedostal ban nikdy .. a to tu predvadel neco fakt hruzostrasneho
JoeMoe:
kdyz si projedes moje posty za posledni dny, tydny a asi i mesice tak seznas, ze skutecne by me nejakej ban neohrozil .. respektive bych ho mozna ani nepoznal s tim, jak casto ted na to forum postuju ;P .. casy, kdy jsem fakt postoval jsou uz davno pryc - ted uz si jen chodim na semtam pobaveni do pokecu, no nahodou nejakej post do nektereho z "pls neda se hrat zmente to hrozne" topiku ;P
Naposledy upravil(a) Hunter dne 28 srp 2007 13:17, celkem upraveno 1 x.
Nexios
nemam ten pocit. mne prijde ze horsie to este nebolo...Kaj píše:Forum nemelo nikdy nejakou uzasnou uroven. Holt je jen odrazem lidi, co na nej pisi. Ale byvalo i hur. Myslim, ze soucasna uroven je v norme.
mozno by nebolo od veci vystrazne na par dni zabanovat wizziho a hunterov funklub (a mozno aj s nimy).
to by mohlo (snad) troska pomoct
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Je to OT, ale pořád mi vrtá v hlavě, jestli všichni modi mají jména ze hry?
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A co asi tu asi ti moderátoři od Vás vesměs přečtou?
Napíše začínající hráč, že má problém s tím a tím, jestli by nebyl někdo té lásky a nepomohl mu a v odpovědi najde posměch jaká je lama a nemůže to neznat (, tak proč se asi ptá).
Koho by bavilo tohle pořád číst?
Wizzy, jestli chceš pomoct moderátorům, tak klidně postuj dál, ale začni si moderovat svoje posty.
Napíše začínající hráč, že má problém s tím a tím, jestli by nebyl někdo té lásky a nepomohl mu a v odpovědi najde posměch jaká je lama a nemůže to neznat (, tak proč se asi ptá).
Koho by bavilo tohle pořád číst?
Wizzy, jestli chceš pomoct moderátorům, tak klidně postuj dál, ale začni si moderovat svoje posty.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
fakt? :pOrisa píše:Ne. Nase jmena jsou ciste smyslena a nejsou zalozena na zadne realne osobe ci udalosti.Longbowman píše:Je to OT, ale pořád mi vrtá v hlavě, jestli všichni modi mají jména ze hry?
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mnom .. Kaji (/kdokoliv) ?
nechce se ti treba konecne podivat s banem/jailem v ruce na takovyhle veci ? (jak jsi sliboval) http://www.darkparadise.cz/Hotpics/hotpic.php?hpid=160
nechce se ti treba konecne podivat s banem/jailem v ruce na takovyhle veci ? (jak jsi sliboval) http://www.darkparadise.cz/Hotpics/hotpic.php?hpid=160
Nexios
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
protoze jsem se zrovna ted po x tydnech podival na hp a tenhle je tam hnedka druhej .. neni to snad uplne jedno ? to je skutecne tak tezke pochopit, ze to sem postuju jen proto, aby si toho konecne uz nekdo treba vsimnul ? kdyz vidim, ze sem chodej modove/gmkaPrafotr Morava píše:proč tam máš zrovna obrázek wr
takových obrázků je tam 9/10 a nato že to Kaj vážně sliboval se vážně nic neděje
ach jo .. tohle forum je fakt plny .. , no nekterych lidi mi uz zacina byt skoro lito
pryc
Nexios
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Pryc - definitivne.Hunter píše:ach jo .. tohle forum je fakt plny .. , no nekterych lidi mi uz zacina byt skoro lito
pryc
Jinak tohle si vykladej nekomu, kdo te z fora nezna. :p
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
- Tonda Bijec
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Postuju vzacne, ctu o neco casteji, ale co me vazne znechucuje cteni, je NEUSTALY ZCESTNY POSTOVANI TYPU "WIZZI"&spol , hlavne aby byl nejaky kec a bodik za post ze.Wizzy píše:ja bych se treba videt nechtel, protoze bych mazal i takovy "nekdo to muze vzit vazne" papez-napadyAcarus píše: Chtel bych videt treba tebe ... byl bys dozajista ten nejskvelejsi moderator.
A pak jeste tu zacne mluvit o tom jak by banoval a mazal, grr , nez zacnes psat Wizzi, odstrihni si klavesnici, rekl bych ze to foru dost pomuze.