Despise
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
kdo to chodi mi prosimte rekniJaywalker píše:mozna by neuskodilo, kdyby se ty despy o hooodne ztizily a davali vetsi poklady.. Kde sou ty casy, kdy byla 1+4 vybrana jednou za 2 mesice, ted se to chodi 2x tejdne

ale je pravda ze se ubiraji pasti co sem si vsim a je to lehci no
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Jo vidíš, já věděl, že jsem na něco zapomněl. Ale nauč se používat edit :p A stále platí, že pokud budu muset promazávat, budu rozdávat i krátkodobou dovolenouAlassea píše:btw desp2 byla tam jedna takova moc pekna dmg past (kdo vi vi, kdo nevi at se de podivat) ktera je videt asi novinka jenze neivm jestli to byl bug ze da zrusit a uz se tam nerespne
Tímto bych se tu chtěl omluvit celé skupince co bohužel nedošla D4 ... proč jste nemohli dále to nevím a prsty v tom nemám, ale měl jsem prsty v té lsn co vás tam trochu poškádlila ... nicméně jsem pouze lognul do hry asi na 2 minuty a všiml si že je někdo v despu. Bohužel jsem vás nepustil dále ale to jsem ani nemohl, protože jsem nevěděl, že je situace taková jako je. Já prostě lognul, kouknul na výpravy, skočil do despu tak vidím skupinu lidí částečně zevlující a částečne v hidu stojící. Řekl jsem si že vás trochu pozlobím s lsn ta skočila tam a zase zpět a já odlog a vypnul pcLeah píše:mate tam bugli dvere pri vstupu do 4ky k santum nejde pres ne projit asi nakej neviditelnej statik...akce v prd..

To, že jsme vás nepustil dále a nic vám neřekl nebyla žádná ignorace, jak si někteří z vás mysleli ... já jen prostě a jednoduše nevěděl jaká je situace a že máte nějaký problém. Prostě jsem skočil na "čučku" a viděl že máte pauzu na oběd - aspoň to jsem si myslel no

Edit: no já se to dozvěděl včera večer no :p tak pro mě je to aktualní.
Naposledy upravil(a) Edail dne 16.04.2008 14:45:01, celkem upraveno 1 x.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Me tak napadlo, zhruba mesic zpet jsme byli dvojku a kdyz uz jsme skakali na odpocivadlo po dvojce, respl se spider man .. 2x me vratil do misnosti, probeh jsem znova rewardou a fame 2k a karma -5k .. neprijde mi to jako dobre reseni, radsi dejte pryc rewardu uplne nez takovyhle "tresty za """bugovani""" " ...
To to reportujes brzo... ono je to nejakou chvili opraveny uz.Darlok píše:Me tak napadlo, zhruba mesic zpet jsme byli dvojku a kdyz uz jsme skakali na odpocivadlo po dvojce, respl se spider man .. 2x me vratil do misnosti, probeh jsem znova rewardou a fame 2k a karma -5k .. neprijde mi to jako dobre reseni, radsi dejte pryc rewardu uplne nez takovyhle "tresty za """bugovani""" " ...
Ta pasaz je urcite zajimava, ale kvuli bugu tam zustalo uz mamonu jaxvina, chtelo by to nejak upravit, precejen kdyz jdete nekolik hodin dung a pak prijdete o vybavu ne svoji chybou, chapu, ze zamrzi :pKeeper píše:ve 4 ce v pasazi s arachama sme sli dva lidi do leve gaty umreli sli ghost portem a cekali vyksocilo ld pak sli dva do prave a dali to skocili do dveri a hodilo je to k tem mrtvolam a zabilo je ld sezralo jim veci je to zamer nebo je to zkazene pokud je to zamer proc tam neni jen jedna gata ?
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Chybicka se vloudila. Opraveno.Keeper píše:ve 4 ce v pasazi s arachama sme sli dva lidi do leve gaty umreli sli ghost portem a cekali vyksocilo ld pak sli dva do prave a dali to skocili do dveri a hodilo je to k tem mrtvolam a zabilo je ld sezralo jim veci je to zamer nebo je to zkazene pokud je to zamer proc tam neni jen jedna gata ?
To je bohuzel tim, ze jsem mizerny debugger :p S timhle mistem jsem si hral a testoval jsem ho nekolik hodin... Problem muzou delat moc rychly spawny arachu, ale i to se da zvladnout. Proste na debugging nemam talentDarlok píše:Ta pasaz je urcite zajimava, ale kvuli bugu tam zustalo uz mamonu jaxvina, chtelo by to nejak upravit, precejen kdyz jdete nekolik hodin dung a pak prijdete o vybavu ne svoji chybou, chapu, ze zamrzi :p

spany arachu sou v poradku ale ty gaty nam sezrali cely loot protoze byli blbe udelaneAnansi píše:Chybicka se vloudila. Opraveno.Keeper píše:ve 4 ce v pasazi s arachama sme sli dva lidi do leve gaty umreli sli ghost portem a cekali vyksocilo ld pak sli dva do prave a dali to skocili do dveri a hodilo je to k tem mrtvolam a zabilo je ld sezralo jim veci je to zamer nebo je to zkazene pokud je to zamer proc tam neni jen jedna gata ?
To je bohuzel tim, ze jsem mizerny debugger :p S timhle mistem jsem si hral a testoval jsem ho nekolik hodin... Problem muzou delat moc rychly spawny arachu, ale i to se da zvladnout. Proste na debugging nemam talentDarlok píše:Ta pasaz je urcite zajimava, ale kvuli bugu tam zustalo uz mamonu jaxvina, chtelo by to nejak upravit, precejen kdyz jdete nekolik hodin dung a pak prijdete o vybavu ne svoji chybou, chapu, ze zamrzi :p