Despise

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

A co pak ta nová část? :)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Jaywalker píše:mozna by neuskodilo, kdyby se ty despy o hooodne ztizily a davali vetsi poklady.. Kde sou ty casy, kdy byla 1+4 vybrana jednou za 2 mesice, ted se to chodi 2x tejdne :(
lidi se naucili hrat za tech par let :)
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Jaywalker píše:mozna by neuskodilo, kdyby se ty despy o hooodne ztizily a davali vetsi poklady.. Kde sou ty casy, kdy byla 1+4 vybrana jednou za 2 mesice, ted se to chodi 2x tejdne :(
kdo to chodi mi prosimte rekni :D porad jedna a ta stejna skupina ...

ale je pravda ze se ubiraji pasti co sem si vsim a je to lehci no
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

btw desp2 byla tam jedna takova moc pekna dmg past (kdo vi vi, kdo nevi at se de podivat :) ) ktera je videt asi novinka jenze neivm jestli to byl bug ze da zrusit a uz se tam nerespne
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Alassea píše:btw desp2 byla tam jedna takova moc pekna dmg past (kdo vi vi, kdo nevi at se de podivat :) ) ktera je videt asi novinka jenze neivm jestli to byl bug ze da zrusit a uz se tam nerespne
Jo vidíš, já věděl, že jsem na něco zapomněl. Ale nauč se používat edit :p A stále platí, že pokud budu muset promazávat, budu rozdávat i krátkodobou dovolenou
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

mate tam bugli dvere pri vstupu do 4ky k santum nejde pres ne projit asi nakej neviditelnej statik...akce v prd.. :?
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Leah píše:mate tam bugli dvere pri vstupu do 4ky k santum nejde pres ne projit asi nakej neviditelnej statik...akce v prd.. :?
Tímto bych se tu chtěl omluvit celé skupince co bohužel nedošla D4 ... proč jste nemohli dále to nevím a prsty v tom nemám, ale měl jsem prsty v té lsn co vás tam trochu poškádlila ... nicméně jsem pouze lognul do hry asi na 2 minuty a všiml si že je někdo v despu. Bohužel jsem vás nepustil dále ale to jsem ani nemohl, protože jsem nevěděl, že je situace taková jako je. Já prostě lognul, kouknul na výpravy, skočil do despu tak vidím skupinu lidí částečně zevlující a částečne v hidu stojící. Řekl jsem si že vás trochu pozlobím s lsn ta skočila tam a zase zpět a já odlog a vypnul pc :(

To, že jsme vás nepustil dále a nic vám neřekl nebyla žádná ignorace, jak si někteří z vás mysleli ... já jen prostě a jednoduše nevěděl jaká je situace a že máte nějaký problém. Prostě jsem skočil na "čučku" a viděl že máte pauzu na oběd - aspoň to jsem si myslel no :(

Edit: no já se to dozvěděl včera večer no :p tak pro mě je to aktualní.
Naposledy upravil(a) Edail dne 16.04.2008 14:45:01, celkem upraveno 1 x.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Pozdě pozdě, už jsme začali dělat tvojí woodoo panenku :) (= za sebe mohu říct, že mě to ještě ten den přešlo)
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

slo by udelat, aby ty LD u solo casti nelootili lidem tela, protoze je trochu ne-moc-vydarene, kdyz ho zlooti a zmizi bez moznosti ho zabit?
Přeji pěkný den!
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Pallando píše:slo by udelat, aby ty LD u solo casti nelootili lidem tela, protoze je trochu ne-moc-vydarene, kdyz ho zlooti a zmizi bez moznosti ho zabit?
nemas se tam zdrzovat dlouho pak ti nic nesezere :)
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Za druhým patrem na odpočivadle nejde ress a ani proskočit na rozcestí.
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Deacon Frost píše:Za druhým patrem na odpočivadle nejde ress a ani proskočit na rozcestí.
Snad opraveno
Sulik
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sulik »

Neslo by udelat tlacitko (u nighty)ve dvojce jak je ta mistnost s wyrmem,jak tam ma ten war solo. Aby kdyz se respne wyrm aby se nemusel uflusavat prez zed ?
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Me tak napadlo, zhruba mesic zpet jsme byli dvojku a kdyz uz jsme skakali na odpocivadlo po dvojce, respl se spider man .. 2x me vratil do misnosti, probeh jsem znova rewardou a fame 2k a karma -5k .. neprijde mi to jako dobre reseni, radsi dejte pryc rewardu uplne nez takovyhle "tresty za """bugovani""" " ...
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Darlok píše:Me tak napadlo, zhruba mesic zpet jsme byli dvojku a kdyz uz jsme skakali na odpocivadlo po dvojce, respl se spider man .. 2x me vratil do misnosti, probeh jsem znova rewardou a fame 2k a karma -5k .. neprijde mi to jako dobre reseni, radsi dejte pryc rewardu uplne nez takovyhle "tresty za """bugovani""" " ...
To to reportujes brzo... ono je to nejakou chvili opraveny uz.
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

ve 4 ce v pasazi s arachama sme sli dva lidi do leve gaty umreli sli ghost portem a cekali vyksocilo ld pak sli dva do prave a dali to skocili do dveri a hodilo je to k tem mrtvolam a zabilo je ld sezralo jim veci je to zamer nebo je to zkazene pokud je to zamer proc tam neni jen jedna gata ?
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Keeper píše:ve 4 ce v pasazi s arachama sme sli dva lidi do leve gaty umreli sli ghost portem a cekali vyksocilo ld pak sli dva do prave a dali to skocili do dveri a hodilo je to k tem mrtvolam a zabilo je ld sezralo jim veci je to zamer nebo je to zkazene pokud je to zamer proc tam neni jen jedna gata ?
Ta pasaz je urcite zajimava, ale kvuli bugu tam zustalo uz mamonu jaxvina, chtelo by to nejak upravit, precejen kdyz jdete nekolik hodin dung a pak prijdete o vybavu ne svoji chybou, chapu, ze zamrzi :p
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Jestli je to úmysl, tak pak nechápu ty dvě odpočívadla.
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Keeper píše:ve 4 ce v pasazi s arachama sme sli dva lidi do leve gaty umreli sli ghost portem a cekali vyksocilo ld pak sli dva do prave a dali to skocili do dveri a hodilo je to k tem mrtvolam a zabilo je ld sezralo jim veci je to zamer nebo je to zkazene pokud je to zamer proc tam neni jen jedna gata ?
Chybicka se vloudila. Opraveno.
Darlok píše:Ta pasaz je urcite zajimava, ale kvuli bugu tam zustalo uz mamonu jaxvina, chtelo by to nejak upravit, precejen kdyz jdete nekolik hodin dung a pak prijdete o vybavu ne svoji chybou, chapu, ze zamrzi :p
To je bohuzel tim, ze jsem mizerny debugger :p S timhle mistem jsem si hral a testoval jsem ho nekolik hodin... Problem muzou delat moc rychly spawny arachu, ale i to se da zvladnout. Proste na debugging nemam talent :twisted:
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Anansi píše:
Chybicka se vloudila. Opraveno.
Darlok píše:Ta pasaz je urcite zajimava, ale kvuli bugu tam zustalo uz mamonu jaxvina, chtelo by to nejak upravit, precejen kdyz jdete nekolik hodin dung a pak prijdete o vybavu ne svoji chybou, chapu, ze zamrzi :p
To je bohuzel tim, ze jsem mizerny debugger :p S timhle mistem jsem si hral a testoval jsem ho nekolik hodin... Problem muzou delat moc rychly spawny arachu, ale i to se da zvladnout. Proste na debugging nemam talent :twisted:
spany arachu sou v poradku ale ty gaty nam sezrali cely loot protoze byli blbe udelane :P
Odpovědět