PRAŽSKÝ SRAZ 6. - 8. října 2006
- Malakai Makaison
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Brno bude taky, asi nějaká poInvexová akce a pak před Vánocema, takže neplaš a nech topik o pražském srazu pražskému srazu ;]Malakai Makaison píše:Praha smrdi :p podte do Brna
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Pawe, nechceš udělat nějaký web formulář kde se lidi zaregistrují a tobě se to na druhé straně zpracuje jako tabulka se jménem, kontaktem atd?
Podle mne musíš mít tedka děsnej chliv na ICQ a na mailu

[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
- Pawer
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Přemýšlel jsem o tom, ale jelikož to neumím, tak se mi do toho moc nechce. Ono to neni nijak těžký, ale víš jak. Každopádně, jestli to umíš, nebo máš nějakej malej open source s tim, že se to dá po autorizaci mazat, tak mi, prosím, písni na ICQ. Díky. PS: Do prvního postu uveřejním link an xls, zatím tam ale není mnoho lidí přihlášených.Yoshua píše:Pawe, nechceš udělat nějaký web formulář kde se lidi zaregistrují a tobě se to na druhé straně zpracuje jako tabulka se jménem, kontaktem atd?