Cyclops Valley
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jeste aby ne, nebo si myslis, ze vam Gm da do CV itemy co prodas na trhu za 2 mega?Longhorn píše:kdyz ste u tech pokladu tak mi pripada ze gm koukaj pri davani pokladu taky dost na nesmyslne trhove ceny
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Byva tam luxusni poklad aspon co ja vim + na konci je zemetras, kterej dropuje dobry veci. Problem je v tom ze tam prave jsou ty 2 musti (coz je stabilni drop 100k) a ze s rangem to jde dat ve 2 lidech (zemetrase si da mag sam, protoze uz je to proflakunty
)
Myslim ze vejvar je tam slusnej, akorat trosku problematicka pasaz je skok mezi 10 pk do chramu, jinak tam jde umrit jen na lagy.

Myslim ze vejvar je tam slusnej, akorat trosku problematicka pasaz je skok mezi 10 pk do chramu, jinak tam jde umrit jen na lagy.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Vim, taky jsme to chodili ve dvou...ale drop byl horsi nez v Deciku...poklad jsem tam v poslednich mesicich videla jen jednou a nic moc, tudiz mne tvuj luxusni opravdu udivuje (asi pred rokem a pul nam tam padly 4 coby a to tehdy ceny nebyly tak drsne jako dnes)... a ze zemetrase, skoda slov...Enquea píše:Byva tam luxusni poklad aspon co ja vim + na konci je zemetras, kterej dropuje dobry veci. Problem je v tom ze tam prave jsou ty 2 musti (coz je stabilni drop 100k) a ze s rangem to jde dat ve 2 lidech (zemetrase si da mag sam, protoze uz je to proflakunty)
Proste mi tam uz nechcou chodit ani na ty musty... Mam ten dang rada..
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
Asi jak komu(mě dnes dropl book of stealth,jinak si nepamatuju kdy naposledny z něj vůbec něco padlo)Enquea píše:zemetras, kterej dropuje dobry veci.
Abych pravdu řek, tak CV je z kategorie středních dungů ten, kde mám asi největší úmrtnost, ať už na pk, nebo na příšery(speciálně jsem hodněkrát umřel u těch ptáčků, ke konci)Enquea píše: Myslim ze vejvar je tam slusnej, akorat trosku problematicka pasaz je skok mezi 10 pk do chramu, jinak tam jde umrit jen na lagy.

„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Strucne ... poklady tam je mozno najit pomerne solid .. treba tentoCorax píše: Abych pravdu řek, tak CV je z kategorie středních dungů ten, kde mám asi největší úmrtnost, ať už na pk, nebo na příšery(speciálně jsem hodněkrát umřel u těch ptáčků, ke konci)
Zemetras ... no neco to bcas dropne .. kdyz bych mel zasmatrat v pameti tak rangers/archmagi .. to je docela dobre ne?
Umrtnost nevim ... no co me stve je ta bugujici stena a dvere u mustu .. kde throweri utoci/kasti do ohradky .. nehlede na to ze kdyz zautoci na nekoho kdo zrovna prochazi dvermi .. na zemi zustane kamen .. statik ktery nejde projit a ve dverich ani obejit ... pro prsky to muze betj fakt problem ... to je asi nejtezsi no ...
U ptacku na konci nevim jak hebas ... doporucuji ti sebou brat si nekra ... vds natahnes ptacky k sobe a umaskujes tak, ze ti neuberou ani Fň. Ten dung mam rad .. .da se chodit aj v malem poctu + 2 musti .. parada nemyslite? (kdyz jeste prictu to ze z guardu padaj +7 a sutry no tak co chcete vic :p ) jo + jeste je tma dalsi poklad kterej lidi vubec nevybiraj .. a mnohy o nem ani nevi a par beden na artefakty ...
E: me tma pri predposlednim dobihani houba padla ... ty guardy sem myslel kyklop guardy ne klasicky straze aby nevznikla mejlka...
Naposledy upravil(a) Lucky dne 07.03.2009 23:31:11, celkem upraveno 1 x.
...z guardu neco i pada?Lucky píše:... Ten dung mam rad .. .da se chodit aj v malem poctu + 2 musti ........kdyz jeste prictu to ze z guardu padaj +7 a sutry no tak co chcete vic :p ) jo + jeste je tma dalsi poklad kterej lidi vubec nevybiraj .. a mnohy o nem ani nevi a par beden na artefakty ...

Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
Stredni dung je shame, tohle je low jak prase... pokud umiras na potvoru co jde zaparovat, zasumit a zaklamakovat, tak chyba opravdu nebude v obtiznosti dunguCorax píše:Asi jak komu(mě dnes dropl book of stealth,jinak si nepamatuju kdy naposledny z něj vůbec něco padlo)Enquea píše:zemetras, kterej dropuje dobry veci.Abych pravdu řek, tak CV je z kategorie středních dungů ten, kde mám asi největší úmrtnost, ať už na pk, nebo na příšery(speciálně jsem hodněkrát umřel u těch ptáčků, ke konci)Enquea píše: Myslim ze vejvar je tam slusnej, akorat trosku problematicka pasaz je skok mezi 10 pk do chramu, jinak tam jde umrit jen na lagy.

PS: teda pokud to chodis sam za palata, tak omluva, potom asi delaj problemy
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
No tak stredni/low jsou to relativní pojmy. :pEnquea píše: Stredni dung je shame, tohle je low jak prase... pokud umiras na potvoru co jde zaparovat, zasumit a zaklamakovat, tak chyba opravdu nebude v obtiznosti dungu
PS: teda pokud to chodis sam za palata, tak omluva, potom asi delaj problemy
Jo jde zasumit zaparovat atd. ale...maj ryhlej respawn.
2Lucky: No necr tam pokaždý není. Ale dělam to tak, že si je přitáhnu a zabiju, problém je ten, že maj rychlej respawn. Navíc se to musí dělat rychle aby se nerespnul první titán(hlídač) a občas se prostě umře. Jinak neříkám že je to těžký, jen že prostě ty ptáčci jsou nepříjemný a když se k tomu připočtou lagy...
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Očividně reaguješ na můj post hned nad tvýmJohny Matovic píše:Co takto zmenit tie dvere na plazi ktorym je hlidac cyclop king(ten v lodeniciach) z 3s otvorenia na aspon 10s otvorenia? neda sa cez to poriadne ani prebehnut...+ este ked sa k tomu pridaju lagy... no sodoma gomora

-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Ty dvere sou celkem ok, normalni vyprava jima projit stihne ale dobihajici zastup 8mi pk smucek dost tezko coz je dobre :p. Jinak ten timer chvalim, jestli bylo na tomhle dungu neco vylozene neprijemnyho, tak kdyz na cloveka cekali pkacka u krize, kdyz se vraci od prvnho titana. To bylo dost nefer, takhle je to dobry, bo maj obe strany celkem stejnou sanci.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master