Cyclops Valley

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

kdyz ste u tech pokladu tak mi pripada ze gm koukaj pri davani pokladu taky dost na nesmyslne trhove ceny
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Longhorn píše:kdyz ste u tech pokladu tak mi pripada ze gm koukaj pri davani pokladu taky dost na nesmyslne trhove ceny
Jeste aby ne, nebo si myslis, ze vam Gm da do CV itemy co prodas na trhu za 2 mega?
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Inkvizitor Dan píše:
Longhorn píše:kdyz ste u tech pokladu tak mi pripada ze gm koukaj pri davani pokladu taky dost na nesmyslne trhove ceny
Jeste aby ne, nebo si myslis, ze vam Gm da do CV itemy co prodas na trhu za 2 mega?
Neprodas. Zelezne zakony Amonthie plati prece pro vsechny na serveru..
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

..nebyt dvou mustu a myst. sine, tak je tento dung jen na pobijeni monster..drop temer nulovy... Kdovi, proc je to tak degradovane, docela by mne to zajimalo..
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Byva tam luxusni poklad aspon co ja vim + na konci je zemetras, kterej dropuje dobry veci. Problem je v tom ze tam prave jsou ty 2 musti (coz je stabilni drop 100k) a ze s rangem to jde dat ve 2 lidech (zemetrase si da mag sam, protoze uz je to proflakunty :( )

Myslim ze vejvar je tam slusnej, akorat trosku problematicka pasaz je skok mezi 10 pk do chramu, jinak tam jde umrit jen na lagy.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Enquea píše:Byva tam luxusni poklad aspon co ja vim + na konci je zemetras, kterej dropuje dobry veci. Problem je v tom ze tam prave jsou ty 2 musti (coz je stabilni drop 100k) a ze s rangem to jde dat ve 2 lidech (zemetrase si da mag sam, protoze uz je to proflakunty :( )

Myslim ze vejvar je tam slusnej, akorat trosku problematicka pasaz je skok mezi 10 pk do chramu, jinak tam jde umrit jen na lagy.
Vim, taky jsme to chodili ve dvou...ale drop byl horsi nez v Deciku...poklad jsem tam v poslednich mesicich videla jen jednou a nic moc, tudiz mne tvuj luxusni opravdu udivuje (asi pred rokem a pul nam tam padly 4 coby a to tehdy ceny nebyly tak drsne jako dnes)... a ze zemetrase, skoda slov...
Proste mi tam uz nechcou chodit ani na ty musty... Mam ten dang rada..
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Enquea píše:zemetras, kterej dropuje dobry veci.
Asi jak komu(mě dnes dropl book of stealth,jinak si nepamatuju kdy naposledny z něj vůbec něco padlo)
Enquea píše: Myslim ze vejvar je tam slusnej, akorat trosku problematicka pasaz je skok mezi 10 pk do chramu, jinak tam jde umrit jen na lagy.
Abych pravdu řek, tak CV je z kategorie středních dungů ten, kde mám asi největší úmrtnost, ať už na pk, nebo na příšery(speciálně jsem hodněkrát umřel u těch ptáčků, ke konci) :?
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Corax píše: Abych pravdu řek, tak CV je z kategorie středních dungů ten, kde mám asi největší úmrtnost, ať už na pk, nebo na příšery(speciálně jsem hodněkrát umřel u těch ptáčků, ke konci) :?
Strucne ... poklady tam je mozno najit pomerne solid .. treba tento
Zemetras ... no neco to bcas dropne .. kdyz bych mel zasmatrat v pameti tak rangers/archmagi .. to je docela dobre ne?
Umrtnost nevim ... no co me stve je ta bugujici stena a dvere u mustu .. kde throweri utoci/kasti do ohradky .. nehlede na to ze kdyz zautoci na nekoho kdo zrovna prochazi dvermi .. na zemi zustane kamen .. statik ktery nejde projit a ve dverich ani obejit ... pro prsky to muze betj fakt problem ... to je asi nejtezsi no ...
U ptacku na konci nevim jak hebas ... doporucuji ti sebou brat si nekra ... vds natahnes ptacky k sobe a umaskujes tak, ze ti neuberou ani Fň. Ten dung mam rad .. .da se chodit aj v malem poctu + 2 musti .. parada nemyslite? (kdyz jeste prictu to ze z guardu padaj +7 a sutry no tak co chcete vic :p ) jo + jeste je tma dalsi poklad kterej lidi vubec nevybiraj .. a mnohy o nem ani nevi a par beden na artefakty ...
E: me tma pri predposlednim dobihani houba padla ... ty guardy sem myslel kyklop guardy ne klasicky straze aby nevznikla mejlka...
Naposledy upravil(a) Lucky dne 07.03.2009 23:31:11, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Lucky píše:... Ten dung mam rad .. .da se chodit aj v malem poctu + 2 musti ........kdyz jeste prictu to ze z guardu padaj +7 a sutry no tak co chcete vic :p ) jo + jeste je tma dalsi poklad kterej lidi vubec nevybiraj .. a mnohy o nem ani nevi a par beden na artefakty ...
...z guardu neco i pada? :shock: ... :wink: nezbyva mi nez konstatovat, ze na ten, mnou take velmi oblibeny dung (2 musti), mam teda pech :wink: ...jak rika Corax...neznam dobre veci z tohoto dangu... jen mustici, regy, prasule a nejake ptakovinky typu kniha, bez pokladu... kdysi padaly aspon ty houbicky...nemuzu si vzpomenout kdy naposled ...
..Jean Paul
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Corax píše:
Enquea píše:zemetras, kterej dropuje dobry veci.
Asi jak komu(mě dnes dropl book of stealth,jinak si nepamatuju kdy naposledny z něj vůbec něco padlo)
Enquea píše: Myslim ze vejvar je tam slusnej, akorat trosku problematicka pasaz je skok mezi 10 pk do chramu, jinak tam jde umrit jen na lagy.
Abych pravdu řek, tak CV je z kategorie středních dungů ten, kde mám asi největší úmrtnost, ať už na pk, nebo na příšery(speciálně jsem hodněkrát umřel u těch ptáčků, ke konci) :?
Stredni dung je shame, tohle je low jak prase... pokud umiras na potvoru co jde zaparovat, zasumit a zaklamakovat, tak chyba opravdu nebude v obtiznosti dungu :D

PS: teda pokud to chodis sam za palata, tak omluva, potom asi delaj problemy
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Enquea píše: Stredni dung je shame, tohle je low jak prase... pokud umiras na potvoru co jde zaparovat, zasumit a zaklamakovat, tak chyba opravdu nebude v obtiznosti dungu :D

PS: teda pokud to chodis sam za palata, tak omluva, potom asi delaj problemy
No tak stredni/low jsou to relativní pojmy. :p

Jo jde zasumit zaparovat atd. ale...maj ryhlej respawn.
2Lucky: No necr tam pokaždý není. Ale dělam to tak, že si je přitáhnu a zabiju, problém je ten, že maj rychlej respawn. Navíc se to musí dělat rychle aby se nerespnul první titán(hlídač) a občas se prostě umře. Jinak neříkám že je to těžký, jen že prostě ty ptáčci jsou nepříjemný a když se k tomu připočtou lagy...
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

[5168.2967]
Nemohly by být ty dveře déle otevřené?
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Co takto zmenit tie dvere na plazi ktorym je hlidac cyclop king(ten v lodeniciach) z 3s otvorenia na aspon 10s otvorenia? neda sa cez to poriadne ani prebehnut...+ este ked sa k tomu pridaju lagy... no sodoma gomora
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Johny Matovic píše:Co takto zmenit tie dvere na plazi ktorym je hlidac cyclop king(ten v lodeniciach) z 3s otvorenia na aspon 10s otvorenia? neda sa cez to poriadne ani prebehnut...+ este ked sa k tomu pridaju lagy... no sodoma gomora
Očividně reaguješ na můj post hned nad tvým :-)
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ty dvere sou celkem ok, normalni vyprava jima projit stihne ale dobihajici zastup 8mi pk smucek dost tezko coz je dobre :p. Jinak ten timer chvalim, jestli bylo na tomhle dungu neco vylozene neprijemnyho, tak kdyz na cloveka cekali pkacka u krize, kdyz se vraci od prvnho titana. To bylo dost nefer, takhle je to dobry, bo maj obe strany celkem stejnou sanci.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Inkvizitor Dan píše:Ty dvere sou celkem ok, normalni vyprava jima projit stihne
jj normalni vyprava nimy vetsinou nestihne prejst :p
to deacon: nj uz som si vsimol :)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Funguje tento poklad? Už nějaký čas tam chodím a píše to pořád stejnou hlášku, ikdyž třeba poklad na konci a lockpickový poklad je.
[5128.2908]
ID=0x40173E8F
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
None

Příspěvek od None »

Koukal sem tam a melo by to fungovat.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

u mustov som stretol dvoch animal guardianov miesto nocnych mor. novinka?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

No já taky, takže asi novinka :)
Odpovědět