"chyba funkc connect: No error
Zkontrolujte zda muzete navazat spojeni s updatovacim serverem"
Hmm nech skusam co skusam, nechce mi to ficat, co s tym ?

1 2 3 4 5 6 7 8...8 temat pod tvym postem mas odpoved....Verdeloth píše:hmm, nejde mi up2date.exe...... stiahol som najnovsi z webu a pise mi to ze
Hmm nech skusam co skusam, nechce mi to ficat, co s tym ?![]()
Bumbrdlouch píše:1 2 3 4 5 6 7 8...8 temat pod tvym postem mas odpoved....Verdeloth píše:hmm, nejde mi up2date.exe...... stiahol som najnovsi z webu a pise mi to ze
Hmm nech skusam co skusam, nechce mi to ficat, co s tym ?![]()
Bereg Sunrise píše:Jo tohle mi taky dělalo. Musíš si nastavit nějaký práva nebo co ve Windows. Někde se to tu řešilo na foru, tady maš řešení:
Kód: Vybrat vše
No, tenhle problém jsem měl taky, jde o to, že ti XPéčka sebrali možnost použití téhle složky ( práva ). Mě se to stává s Up2date. Takže si ty "práva" musíš nastavit. Klik na tento počítač ( otevřeš ), nahoře máš nástroje/možnosti složky/zobrazení a odklikneš "použít zjednodušené sdílení souborů" ( dáš použít a ok ) Pak klikneš na tu složku hues.mul, dáš vlastnosti, a tím, jak jsi odškrtl to v tom zobrazení tam budeš mít "zabezpečení". Na to klikneš a pravděpodobně tam nebudeš mít žádnýho uživatele, tak dáš přidat/dole máš upřesnit a dát najít, vyjede ti seznam uživatelů, dej si svého uživatele ( většinou administrator ), odklikni ok, v té předchozí nabídce taky ok, a až se dostaneš do úplně 1. nabídky, tak na toho uživatele klikni a dej si práva ( většinou všechny )...potvrď a ted by ti barvy měli jít v pohodě.
TAk kloubouk dolu CarolynCarolyn píše:Taky to tam nemám, nikdy jsem to tam neměla, asi záleží na verzi XPček nebo já nevím... ;p
Takže jsem si "vyvinula" vlastní způsob, kdykoliv chci do složky s UO nějaký soubor přidat nebo něco přepsat, tak si ten soubor stáhnu třeba na plochu, tam si ho zazipuju a do složky s UO ho rozbalím. Takže žádný ctrlx ctrlv nebo přetahování.
A ještě se mi nestalo, že by to zbuglo (teda občas mám problémy s up2date, když ho potřebuju po nějaké době znovu spustit, ale to vyřeší opětovné "přerozbalení"...).
jsiHollines Death píše:jsem asi opravdu slepy nebo blby a nebo oboji