Mno hele ja poklady nedavam a ani nekoukam kde jaky sou, takze ti nemuzu rict frekvenci s jakou se tam doplnujou, pricemz dle meho mineni je to minimalne jednou za urcitej casovej interval v radech hodin az desitek hodin. Takze tam ty poklady opravdu sou. ... a poklad v zadnem dungu neni jistota, ale jen tresnicka na dortu takze asi tak.
Johny X píše:
No jasný, to je vpohodě, ale mohl by se tam obnovovat apson 1x za den a ne 1 za týden. Prostě když chodí tolik výprav, tak by tam mohl být častěji, protože lot bývá často velmi slabý.
Ale jinak je to velmi pěkný dung, ale už by taky část stála za rekonstrukci.
Například ta část po mustovi (s orkama)
Potvory musi prvni nejaky lup nasbirat... nejde to hned :p Kazdopadne cove je jeden z nejdoplnovanejsich dungu. Poklady jsou tam velmi casto. To ze opet nemas na poklad stesti ( stejne jak ten topic s brecenim o dropu itemu, zejo ) tak s tim se neda nic delat :p Opravdu te nebudu sledovat v dungu abych doplnil poklad, kdyz nejaky dung jdes.
Opravte tam už někdo ty divný dveře ke Guardianovi u klíčníků (5511, 1809). Už sme psali page na to asi před dvouma tejdnama
Edit: Aha, koukám to už je dost dlouho co to je rozbitý :p
Pár týdnů zpátky z abbota +9 gun, pár měsíců zpátky +9 lba a socha.
Určitě se toho najde víc, komu co padlo..
(ale poklad jsem tam už dlouho neměl, pravda)
Petrkov píše:Kdyby tam pulka dp neharvvila abotta tak by možná toho padalo víc
kdyby se poklady doplnovali víc tak by nikdo neměl potřebu se srát s harvením takhle to vidím já.
bez harvu jsme si ve 3 lidehc odnesli +7 spearu a +5 bone helmu s harvem jsme si odnesli +25 plate hrud +9 pitchoforky a sosku a spokojenost takže asi tak.
kdyby se poklady doplnovali víc tak by nikdo neměl potřebu se srát s harvením takhle to vidím já.
bez harvu jsme si ve 3 lidehc odnesli +7 spearu a +5 bone helmu s harvem jsme si odnesli +25 plate hrud +9 pitchoforky a sosku a spokojenost takže asi tak.
Tim že se tam bude harvit to je rozhodne řešeni no . Dopadne to tak že abbot bude mit sniženej drop a poklady stejne pořad nebudou :p
Tim že se tam bude harvit to je rozhodne řešeni no . Dopadne to tak že abbot bude mit sniženej drop a poklady stejne pořad nebudou :p
ale uz si jednou tu sochu odnesli to maj na 10 let vystarano
len to cove prosim vas nemente ;p este mi tam socha nepadla. a spolu s hytlothom su to velmi nostalgicke dungy pri ktorych si rad zaspominam na FA casi Ak zmenite pacham suicude s acc :p.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Nerad bych ti kazil sny Kapre, ale nebylo by spíš logičtější (ovšem jistě by to bylo méně vostrý bratře!!!1) předpokládat, že se tady mluví o gatě pryč? Že dokud do ní někdo nevleze, tak se (klasickej) timer na resp nespustí?
poklady jsou fakt dost casto,kazdy druhy cove,mozna castejc tam je... asi chodite ve spatnou dobu a k tomu dropu,je fakt ze to neni co bejvalo ale porad to ujde
Nerad bych ti kazil sny Kapre, ale nebylo by spíš logičtější (ovšem jistě by to bylo méně vostrý bratře!!!1) předpokládat, že se tady mluví o gatě pryč? Že dokud do ní někdo nevleze, tak se (klasickej) timer na resp nespustí?
mily Huntre nevim jak si to vydedukoval ale asi mas pravdu a pokud ne majtel Postu to stejne potvrdi protoze ty mas dycky pravdu