Paladin
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=palaupgBereg Sunrise píše:Je to quest.Twenty píše:chtěl bych se zeptat co musím udělat pro získání náramku pro paly popřípadě kde je a co ho hlídá jestli to není nějaký tajný qest
Trochu promazano, velkou cast muzete najit v Diskusi Orisa
Kdo umí hrát, tomu bohatě stačí paladin takový jaký je, rozebírat, že to nebo ono povolání je lepší je blbost. Pokud chceš mít větší dmg a nechceš tolik missovat, udělej si warriora. Pokud chceš být lepší v léčení a umět obstojně kouzlit, udělej si paladina. Podle mě jsou ta povolání nastavená dost dobře tak jak jsou.
- NightKiller
- Orc Writer
Paladin je lepší(větší heal,boosty a má levný ress narozdíl od wara,a taky může mít větší skillcupPiscot píše:Kdo umí hrát, tomu bohatě stačí paladin takový jaký je, rozebírat, že to nebo ono povolání je lepší je blbost. Pokud chceš mít větší dmg a nechceš tolik missovat, udělej si warriora. Pokud chceš být lepší v léčení a umět obstojně kouzlit, udělej si paladina. Podle mě jsou ta povolání nastavená dost dobře tak jak jsou.

Edit:Reagoval sem na Ewira a wilzne paladin je asi lepší ne?ty kdyžs běhal pvp tak pořáds házel paniku když sem měl šedou karmu a pak zabíhals na hb..asi je paladin lepší do pvp(hůř se zabíjí

Naposledy upravil(a) NightKiller dne 09.04.2007 16:59:24, celkem upraveno 1 x.
To mi chces trvrdit ze pal ma 65 mgr??? A od ktere doby?Samial píše:Dyt muzes mit 65 mageryEwir píše:zvysit magery na 65...
For Waschik: a jak tech 75 ziskas??
Naposledy upravil(a) Ewir dne 10.04.2007 15:16:38, celkem upraveno 2 x.
Jo staci..., ale me slo hlavne o to ze od te doby co se dp spustilo , tak se paladinovi snad nikdy( nejsem si ale 100% jistej) zadny dulezity skill nezvysil spis naopak( healing) i kdyz warovi taky, ale warovi se pridalo diky hadrum....Piscot píše:Kdo umí hrát, tomu bohatě stačí paladin takový jaký je,
Pro nekoho: Tahat sem otazku skillcapu je podle me uplna blbost, maximalne
pro ty co jim na nem zalezi. Ja sem mel namyslim predevsim ty
ty hlavni skilly...
co treba naramky na skilly.. ty palat nemel. Spousta novejch zbrani a podobne je podle me az dost pro nekoho, kdo je prevazne mlaticka..Ewir píše:Jo staci..., ale me slo hlavne o to ze od te doby co se dp spustilo , tak se paladinovi snad nikdy( nejsem si ale 100% jistej) zadny dulezity skill nezvysil spis naopak( healing) i kdyz warovi taky, ale warovi se pridalo diky hadrum....Piscot píše:Kdo umí hrát, tomu bohatě stačí paladin takový jaký je,
Pro nekoho: Tahat sem otazku skillcapu je podle me uplna blbost, maximalne
pro ty co jim na nem zalezi. Ja sem mel namyslim predevsim ty
ty hlavni skilly...
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Stit sem mel naposledy pred 2 rokama a daval tusim 5 anatomku a 5 tac, nejsem si uplne jistej. A roba to nevim nikdy jsem ji neopouzival.Jaina píše:Myslim ze mgr ti prida mystic shield a +5 ti prida roba mozno nesom si isty
War muzu mit taky taky robu.... ted teda nevim jestli taky ma nejakej mystic, ale myslim ze mit skill 100 a 120 je uz trochu rozdil
Jde mi spis o "cistou" hodnotu skillu...