Zber surovín

Vše o podobných aktivitách ve hře
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Dej pokoj, jasně jsme tu prezentovali proč nepřispívat do tvé soutěže a ty, když si nás nepřesvědčíl to chceš smazat, jo? Doufám, že to neprojde.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

do prispievania ta nikto nenuti. tato debata co tu je sem ale nepatri...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Silence píše:Dej pokoj, jasně jsme tu prezentovali proč nepřispívat do tvé soutěže a ty, když si nás nepřesvědčíl to chceš smazat, jo? Doufám, že to neprojde.
jezis .. neni to jedno ? si to zorganizoval, tak mu to nechte

kdo tam prispivat bude chtit, ten tak ucini, kdo ne, tak nemusi

tecka .. naco se mu do toho pletete .. kdyz mate takovy hrozny pochyby, taxi taky otevrete podobnou soutez (pls sbirka na opravu ohradky na trhu, doneste mi kdo chce myth ingy v libovolnem mnozstvi a muzete vyhrat 2x lopatu) a zkuste se napakovat ..
Nexios
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Já mu to neberu, ale on mi zase nemá právo brát můj ( již napsaný ) názor. ( ppls pls smažte hooo )
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Silence píše:Já mu to neberu, ale on mi zase nemá právo brát můj ( již napsaný ) názor. ( ppls pls smažte hooo )
v jinem topiku ne .. zde bych se nebal argumentovat tim, ze to je pouze pro prezentaci souteze a kazdy, ci je dotycna soutez, si ma pravo tak nejak pozadat o moderaci toho ktereho topiku

prirovnal bych to k inzeratu ve WTB/WTS/WTT, kde komentare take nejsou nutne .. na druhou stranu .. pokud nekdo nechce diskuzi, necht si to prezentuje jen v novinkach a ne na foru .. taky fakt no ;]
Nexios
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

ked nie zmazat tak nech sa to aspon presunie. myslim si ze tu by mali byt len otazky a odpovede bezprostredne sa tykajuce sutaze.
how to play gangrel:
...
???
profit
Drakulia
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakulia »

Ty si zacal rozoberat co z danych surovin chces robit. Ja som sa vyjadril na tvoj post. A akonahle ma niekto iny nazor ako ty tak ho treba zmazat,zabanovat a neviem co vsetko?
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Vy jste teda protivové. Někdo si vymyslí soutěž, aby dostal do charity nějaké ty suroviny pro NBs (vážně pochybuji, že by Shadowsong měl zapotřebí si ten gold/rose/nevímco nahrabat pro sebe) a vy hned musíte rýpat, jaká je to zbytečnost a že nepřispějete ani obalem od müsli tyčinky. Tak si ten obal teda schovejte pro vlastní potřeby a nekazte někomu jeho práci řečma, které už se od sofistikované a konstruktivní kritiky celkem dost vzdalují.
Navíc si myslím, že by bylo opravdu fajn to tu minimálně rozdělit na topik o soutěži a topik s diskusí k soutěži, když už teda máte potřebu postovat a hádat se o takových věcech.
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Prosím, nebylo by lepší dávat noobum hned +5ky a bloodko? Dyť jsou to chudáčci, verite je do začátku málo, ale jako fakt, jak můžete být takhle hnusní.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

9 z 10 nb se bude tu darovanou věc snažit prodat ale co jestli někoho baví jim dávat dražší veci veritko je podle mě dostatečné
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

ja som dostal na zaciatku shadow/rose brnko ani neviem od koho lebo som ani nevedel kde som a zrazu mi to hned dakto podaval a nevedel som ako to prijmut v secure trading :)) a 10k od kamarata, ale zacinat sa da kludne aj od nuly, staci na to jeden krompac a 1 sekera :)
Drakulia
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakulia »

Samozrejme ze staci dostat krumpac popripade by osm nbkovi dal Runebook nech si moze kopnut do Minocu. a vazne som zvedavy ako by to dopadlo keby noobik dostal blood brnco a +5ku. Preda na trhu za xy K a poprosi nejakeho crafta nech mu ukove iron brnco a iron kryss :)
Surralis
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Surralis »

Denny píše:9 z 10 nb se bude tu darovanou věc snažit prodat ale co jestli někoho baví jim dávat dražší veci veritko je podle mě dostatečné

nj, uvidime kolik se mu tam toho nasbira :lol:
Stain
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stain »

Puvodne jsem nechtel prispet, ale ted uz asi prispeju. za 1. jako protest proti tem co NBkum zavidi rose brnco
Za 2. jsem si vzpomnel jak jsem od T_Rexe dostal rose chain komplet,RB, sipy a 5k GP do zacatku a jeste mi ukazal kde jsou NB dungy
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Silence píše:Víš jak, třeba to tak cítí i správci ostatních charit, ale mají víc slušnosti než já a proto mlčí. :p
Ano, asi to tak bude.. Verite bych nikdy nbikovi nedal (vyjma odmeny za "quest" nebo tak neco), brnka, ktera bezne z Charity vydavam, jsou typu silver, shadow, rose. Stale je to o fous lepsi, nez s cim sem zacinal ja (iron), ale myslim, ze to je jeste tak ta rozumna mira (kdyz sem zacinal, tak sem si na ten verite mohl vydelat ciste jen na cvicisti..).
Na druhou stranu jsem pro poradani podobnych akci.. At si zvazi kazdy sam, co je jeste vitana a primerena pomoc a co uz ne (rozebiralo se to mmj. i na foru Pruvodcu a Ucnu). Taky sem si jisty, ze v pripade potreby dojde k prerozdeleni neadekvatni vybavy mezi jednotlivymi Charitami. I v te truhle pro wary se napr. objevuji veci pro jina povolani a neni nic snazsiho, nez tyto "prebytky" donest do prislusne truhly.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

tie veritka samozrejme budu len za odmenu... ale pozrite sa na to takto - war/cler/pal mozu nosit platka. takze na zaciatok im bohato staci aj napr shadow alebo gold. u maga sa moc o brnkach hovorit neda. necro ma svoje specialne brnka, pricom par kompletov nanho caka uz na cvicisku. ranger sice moze len chain ale ten utoci na dialku takze ked bude stale behat tak sa k nemu prisera ani nedostane. zato upir moze len ten chain, ale je to char na blizko. a kedze bez morfu ma naozaj malo hp tak vacsinou schytava ten target prave on. preto si myslim ze verit sa mozno na prvy pohlad zda silny, v skutocnosti je to len taky lepsi podpriemer povedal by som...
how to play gangrel:
...
???
profit
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Shadowsong píše:tie veritka samozrejme budu len za odmenu...
...preto si myslim ze verit sa mozno na prvy pohlad zda silny, v skutocnosti je to len taky lepsi podpriemer povedal by som...
Jasne, beru to. Ale nebylo by dobre zacinat tu diskuzi na tema o kolik to ma vamp v human morfu tezsi nez war (vamp ma napr. GH prakticky zadarmo.. pije "furt"). Myslim, ze si rozumime. Ja myslim ze verite jako odmena je pripustny, ale verite jako standart pro nb je cesta do pekel (ani ja - a to sem mel gp i na lepsi - jsem jako zacinajici vamp nechodil ve veritku). Verite se da s klidem nosit do dungu typu deceit, at uz za ranga, vampa nebo wara. A myslim, ze mista pro nb jsou svoji narocnosti hodne pod touto urovni.
To je vse, co k tomu mam, jeste bych Ti rad podekoval za Tvoje dobre srdce a nadstandartni aktivitu.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Myslim, ze si rozumime
myslim ze jo :wink: osobne mam v plane robit, rovnako ako mir, male startovne questy, ktore ked nb vampik splni tak dostane odmenu...
how to play gangrel:
...
???
profit
Inzaghi
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Inzaghi »

No je to sranda pozorova to tu jak se dvě strany hádájí alespoň jde vidět že jsou různé povahy hráčů a to ti kteří hrajou hru pro zábavu a aby pomohli ostatním a ti kteří jsou zavislí na majetku. Klidně se na mě obrať shadow na moje icq pokecáme o tom
Aldeigjuborg
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aldeigjuborg »

Inzaghi píše:No je to sranda...
Heh. Mě to, Inziku příjde spíš smutný... :p
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Zamčeno