Vampire

Odpovědět
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Vampire

Příspěvek od Miki »

Shadowsong píše:ja som zas hovoril o sile spanku z rakvy miki. tremere by tam mal mat int...

zranie band v cloveku: komicke. nidky to nepotreboval. este aj v dobe salatov som nikdy salaty nenosil. pri ik ti to nepomoze a ik je jediny vampov nepriatel.
quest na heal? zas sme pri tom brujahovi ktory je zlataninou vsetkeho mozneho, tak mu pridame este aj staru vysadu gangrelov nech ma ten subclass aspon daco. daco co opat nikdy nepotreboval a nijako extremne ho to nikam neposunie. ze si dam dole jed bandou? awesome! konecne usetrim tie 2 garlicy na lesser cure.
lacnejsia imunita ktora je pri hrani brujaha stale velmi stratova, ak sa chcem drzat jeho potencialu dmg v morfe a univerzalnost v humanovi. lebo s mecikmi v humanovi dmg fakt ziadnu uzasnu nemam.
prislubenie bojoviek s war speckou? ja si napr pamatam prislubenie elitnych rakiev s elitnymi abilitami pre tych najlepsich upirov. nehovoriac o tom ze opat nieco co vamp nepotrebuje.
zobrane svetlo- budiz. s tym sa prezit da
dyka- jedina vec na brujahovi co ho ako subclass posuva dopredu

co nechceme? zbytocnosti bez ktorych sa zaobideme a ktore nepotrebujeme
co by sa nam hodilo? bud zvysit dmg v humanovi na uroven charakteru so subclassom (u mna vedie zmensenie missovosti a obojrucne zbrane) alebo posilnenie striedania foriem- mozno v style stone krystal bude vracat 8 z 10 nabiti a stone human 2 z 3.
Ty furt vampa vidíš jako hloupou mlátičku. A ne multifunkční postavu. Je pravda ,že brujah bojuje v předních linijích. Ale jak už bylo řečeno v 70% tu imunitu nepotřebuješ.

výhody:
-nahodíš si staty
-BS
-PF
-Para
-Neskutečný věci se dají s tímto dělat. Akorát to lidí nevidí. A nebo ten potencial neuměj využít.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

miki mne chces hovorit ze neviem vyuzit potencial vampa? to som ja hovorieval tebe pred 4 rokmi :p
mne vadi ze v ramci klanovych sublclassov brujah nic nedostal, len mu zdrazela imunka a ma dyku ukryteho vraha. nerozoberiam teraz moznosti vampa ako takeho. rozoberam subclassy a to co vamp za vybranie si ktoreho toho subclassu dostane.
v 70% pripadov tu imunku nepotrebujem, tj true. ale nieje to stale trochu drahe na "obcasne pouzivanie" za 2 nabitia, v pripade ik za 3?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Shadowsong píše:miki mne chces hovorit ze neviem vyuzit potencial vampa? to som ja hovorieval tebe pred 4 rokmi :p
mne vadi ze v ramci klanovych sublclassov brujah nic nedostal, len mu zdrazela imunka a ma dyku ukryteho vraha. nerozoberiam teraz moznosti vampa ako takeho. rozoberam subclassy a to co vamp za vybranie si ktoreho toho subclassu dostane.
v 70% pripadov tu imunku nepotrebujem, tj true. ale nieje to stale trochu drahe na "obcasne pouzivanie" za 2 nabitia, v pripade ik za 3?
Podle mě je to nastavené dobře.

Tremer upír ji má dražší protože bojuje z dálky. Nemusí chodit k IK monstrům.
Brujah upír jí má levnější protože bojuje v prvních linijích - IK hrozí.

-ty nabití holt budeš muset šetřit na dobu ,kdy opravdu budou potřeba.
-to vracení nabití je jenom spestření hry a můžeme být rádi ,že na to GM přistoupili.
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Ten Cunning pre Tremera je ale vážne dobrý nápad.. keby sa to zrealizovalo, dalo by sa už hrať v morfe normálne..
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Kandown píše:Ten Cunning pre Tremera je ale vážne dobrý nápad.. keby sa to zrealizovalo, dalo by sa už hrať v morfe normálne..
No hlavně to máš něco za něco:

Já bych navrhoval:
- dát Tremer upírovi Cunning(Inteligence) za Aggilitu(Dex)
- na Tremer upíra by nešlo sesílat svaté kouzlo Bless (pouze harfa , ryba) -> spell ne!
- Tremer upír by si musel vybrat , jestli by chtěl být silnější v životech , nebo v kouzlení.
- Kouzlo STR by normálně šlo vykouzlit na Tremer upíra.
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Jako ten Tremere neni nijak zvlast dobrej v PvM.. kdyz za nej PvM, tak bud pogovat, nebo se jen tak tahnout pac ten morf skoro nic nevydrzi a taky dmg nic uchvatnyho.. proste PvM jen kvuli imunite do PvP.. :/
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Jaky ma vyuziti kouzlo inkognito? Myslel jsem, ze je to pro to, aby mohli true vampici jit do gz, ale mestak me nemilosrdne vyguardil. Karmu jsem mel cca -300(v humanovi).
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

s karmou -300 by ta za vampa nemal mestak vyuardit ani keby co bolo. mozno s karmou -3000 a v morfe. vamp ma (alebo aspon mal) inak nastavene triggery u mestakov kedy guardia a guardit len pri pohlade by mali az od nejakych -7 alebo 8k.
co sa vyuzitelnosti toho kuzla tyka, nasiel som jedno jedine ale to si necham pre seba. este by to niekto zacal pouzivat proti mne :p a tiez si niesom isty ci to nahodou zo zbrani a brneni neodstranuje nieco. myslim ze ked ju mas identifikovanu a ukazuje ti napr +9 kryss of... tak budes mat normalne len kryss of... ale to si uz fakt niesom isty.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Revenant I.
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenant I. »

Me by celkem zajimalo z jakeho duvodu musim mit jako brujah na stone human 5 nabiti kdyz to ma stat jen 3? Pride mi celkem dost nesmyslne moct nahodit imunku v dobe kdy uz mam davno potrebne nabiti na nahozeni.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

offtipic: 2k odpovedi v topiku yay :D
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Zaujima ma, ci uz niekto nasiel vstupenku na stone impa. Ja osobne hladam odkedy sa spustil, a nasiel som jednu napovedu. Neberte ma v zlom, ale velmi sa na ten kvest tesim, a to, ze samotne hladanie vstupenky je taketo namahave, je trochu demotivujuce. Poprosim o vyjadrenie ostatnych hladajucich :)
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sartoris »

Revenant I. píše:Me by celkem zajimalo z jakeho duvodu musim mit jako brujah na stone human 5 nabiti kdyz to ma stat jen 3? Pride mi celkem dost nesmyslne moct nahodit imunku v dobe kdy uz mam davno potrebne nabiti na nahozeni.
Quest sa celkovo prerobil od základu a neodpovedá tomu pôvodnému. Je pekné, že si dali tu prácu prerobiť quest, ale úplne k prdíku je, že sa ponechali staré veci. Príbeh je neaktuálny, miesta na pôvodný quest ostali a podobne, aspoň to všetko zmáznite, nech to človeka nepletie. Človek sa rozhodne robiť nový quest a nemá ani len najmenšiu indíciu, kde začať. Bolo by super aspoň ten príbeh, podľa ktorého by sa človek odrazil a vedel pokračovať. Napísať, že quest je spustený a to je všetko nie je dosť nápomocné.

Otázka za mňa: Neplánujete vampovi v akomkoľvek morfe povoliť používať skill Stealing (skôr povoliť používať náradíčko)?
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Stejně tak by to uvítali jistě i ostatní povolání, která jsou lidských rysů jen zřídkakdy :)
Nikita
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nikita »

Zdravím.

Když morfnu Útočnýho impa přes Gangrelův crystal, tak mam staty -
STR 185
DEX 135
INT 5
AR 75

ale když dám opravu statů, tak se mi hodnoty změní na:
STR 150
DEX 140
INT 10
AR 75

Protože jsem nezkušená vampířice, tak bych se Vás ráda zeptala, jestli to tak má opravdu být? Moc se mi to nepozdává. :)

Dále jsem si všimla, že když si jdu nabít např. gangrelův crystal, a vezmu si např. low horizit, tak to chce 4 nabití, ale problém nastal když jsem měla 2 crystaly s 3 nabitími a 2 nabitími, protože to nedokazál poodčítat z obou crystalů. Nebylo by možné to změnit? :)

Děkuji za odpověď.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Nikita píše:Zdravím.

Když morfnu Útočnýho impa přes Gangrelův crystal, tak mam staty -
STR 185
DEX 135
INT 5
AR 75

ale když dám opravu statů, tak se mi hodnoty změní na:
STR 150
DEX 140
INT 10
AR 75

Protože jsem nezkušená vampířice, tak bych se Vás ráda zeptala, jestli to tak má opravdu být? Moc se mi to nepozdává. :)

Dále jsem si všimla, že když si jdu nabít např. gangrelův crystal, a vezmu si např. low horizit, tak to chce 4 nabití, ale problém nastal když jsem měla 2 crystaly s 3 nabitími a 2 nabitími, protože to nedokazál poodčítat z obou crystalů. Nebylo by možné to změnit? :)

Děkuji za odpověď.
otazka cislo 2 sa tu us riesila a zatial vzdy zapadla do zabudnutia(co s crystalmy s malo nabitiami)
Nikita
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nikita »

Sikulka píše:
Nikita píše:
otazka cislo 2 sa tu us riesila a zatial vzdy zapadla do zabudnutia(co s crystalmy s malo nabitiami)
Aha, dík. Nepročítala jsem celou tu horu stránek. :o)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Nikita píše: Když morfnu Útočnýho impa přes Gangrelův crystal, tak mam staty -

Děkuji za odpověď.
Bugnuté staty u útočného impa budou opraveny po Resyncu. Sčítaní dvou a více různých krystalů na této sphere nelze nijak jednoduše udělat.
Nikita
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nikita »

Ocroc píše:
Nikita píše:
Bugnuté staty u útočného impa budou opraveny po Resyncu. Sčítaní dvou a více různých krystalů na této sphere nelze nijak jednoduše udělat.
Za opravu i vysvětlení díky.

Jen ještě menší otázečku. Jsou informace na webu - cesta za kamennou hvězdou aktuální? Lze podle toho nynější kvestík splnit?

Dík. :)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Ano lze.
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

11.12.2011 14:00:30 - Ocroc
- priprava questu na vylepseni klanovych itemu pro Brujah a Tremere klany (+10% healing)
Tak na kdy se můžem těšit? :)
Odpovědět