Ty furt vampa vidíš jako hloupou mlátičku. A ne multifunkční postavu. Je pravda ,že brujah bojuje v předních linijích. Ale jak už bylo řečeno v 70% tu imunitu nepotřebuješ.Shadowsong píše:ja som zas hovoril o sile spanku z rakvy miki. tremere by tam mal mat int...
zranie band v cloveku: komicke. nidky to nepotreboval. este aj v dobe salatov som nikdy salaty nenosil. pri ik ti to nepomoze a ik je jediny vampov nepriatel.
quest na heal? zas sme pri tom brujahovi ktory je zlataninou vsetkeho mozneho, tak mu pridame este aj staru vysadu gangrelov nech ma ten subclass aspon daco. daco co opat nikdy nepotreboval a nijako extremne ho to nikam neposunie. ze si dam dole jed bandou? awesome! konecne usetrim tie 2 garlicy na lesser cure.
lacnejsia imunita ktora je pri hrani brujaha stale velmi stratova, ak sa chcem drzat jeho potencialu dmg v morfe a univerzalnost v humanovi. lebo s mecikmi v humanovi dmg fakt ziadnu uzasnu nemam.
prislubenie bojoviek s war speckou? ja si napr pamatam prislubenie elitnych rakiev s elitnymi abilitami pre tych najlepsich upirov. nehovoriac o tom ze opat nieco co vamp nepotrebuje.
zobrane svetlo- budiz. s tym sa prezit da
dyka- jedina vec na brujahovi co ho ako subclass posuva dopredu
co nechceme? zbytocnosti bez ktorych sa zaobideme a ktore nepotrebujeme
co by sa nam hodilo? bud zvysit dmg v humanovi na uroven charakteru so subclassom (u mna vedie zmensenie missovosti a obojrucne zbrane) alebo posilnenie striedania foriem- mozno v style stone krystal bude vracat 8 z 10 nabiti a stone human 2 z 3.
výhody:
-nahodíš si staty
-BS
-PF
-Para
-Neskutečný věci se dají s tímto dělat. Akorát to lidí nevidí. A nebo ten potencial neuměj využít.